@Begonja
Bojim se da se slažem sa tobom u toj drugoj rečenici.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nema nista gore kad crkne sijalica i ne vidis ni jesil dobio..puuu ebem ti nesrecu..al opet svaka cast,ja sam danas dobio oko 500.000 KM al necu da se hvalim..sve je to sica..mandraX je napisao/la:K'lauten - Freiburg r2:1 6.00![]()
Schalke - Frankfurt r2:1 6.00![]()
Werder - M'gladbach r1:1 6.00![]()
Hoffenheim - Dortmund X/1 9.50![]()
Zaragoza - Valencia 1/1 5.30trenutno 4-0
Dobitak: 10875 KM![]()
Napokon!
P.S. Nemogu uslikati, nemam blic-a, a mrak u sobi
Jašta je brate, znaš kako se osjećam, uh .. otvaram vlastitu kladionicu!Emir_ZENICA je napisao/la: @mandrax
red je bio
RosemandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
el' ne'a veze tebra, ćukn'o sam 10 875 KM na ovom gore listiću, nadam se da si vidio, tako da me ovo i ne zanima, šugava ValenciaMinistaR je napisao/la:Mandrax, fali ti "staff", stručni štab...![]()
![]()
Haj ne furaj raju. Pogotovo ne mene koji ulozim cener da dobijem cener i po.mandraX je napisao/la:el' ne'a veze tebra, ćukn'o sam 10 875 KM na ovom gore listiću, nadam se da si vidio, tako da me ovo i ne zanima, šugava ValenciaMinistaR je napisao/la:Mandrax, fali ti "staff", stručni štab...![]()
![]()
mozda ga trema opali, pa ne da nijedanhodža je napisao/la:RosemandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?![]()
Dernek je neki večeras u Čikagu, u dvorani će biti i Džordan, pa će se malo Derik kur.čiti pred legendom![]()
Čikago hendikep je isto sigurica
jasko_juve je napisao/la:nema nista gore kad crkne sijalica i ne vidis ni jesil dobio..puuu ebem ti nesrecu..al opet svaka cast,ja sam danas dobio oko 500.000 KM al necu da se hvalim..sve je to sica..mandraX je napisao/la:K'lauten - Freiburg r2:1 6.00![]()
Schalke - Frankfurt r2:1 6.00![]()
Werder - M'gladbach r1:1 6.00![]()
Hoffenheim - Dortmund X/1 9.50![]()
Zaragoza - Valencia 1/1 5.30trenutno 4-0
Dobitak: 10875 KM![]()
Napokon!
P.S. Nemogu uslikati, nemam blic-a, a mrak u sobi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.