NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

linethreader
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la linethreader » 14 okt 2023, 19:54

Convicts je napisao/la:
14 okt 2023, 19:34
Elvedin Beganović!
Pa jbt hljeb krasni te **** bolje je bolan sutit nego ovakve gluposti izvaljivati -.-

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 20:00

Kažem opet, ovi što su danima ovdje prozivali i zazivali Hrelju i najavili ga kao neku klasu od igrača neka više ne daju prijedloge za pojačanja.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 okt 2023, 20:04

Hukic do zime i onda doveati Pavica napravit dobar tim odraditi kvalitetne pripreme i na proljece zavrsiti u gornjem dijelu tabele
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 14 okt 2023, 20:07

dinodino2019 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:04
Hukic do zime i onda doveati Pavica napravit dobar tim odraditi kvalitetne pripreme i na proljece zavrsiti u gornjem dijelu tabele
Šta ako Duvnjak ne ode?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 okt 2023, 20:11

Treba se okrenuti novoj sezoni. Zimus pokusati ekipi sklopiti.
Ima par igraca koji su meni licno zapeli za oko
Kobilica, Vazda, stoper iz Toska sto je dosao iz Goska. Baltic tako nesto. Igraci koji se mogu dovesti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

denisov

Post Postao/la denisov » 14 okt 2023, 20:12

prisonbreak je napisao/la:
14 okt 2023, 19:50
Ja osjetim bojkot, a vi kako hocete.

Ak sam lud za bojkot, onda Duvnjak definitivno ne zna postaviti igru.

Odlicna brojka danas u Maglaju.
Bojkot 100%
Pogledati ponovo utakmicu i pronaci stvarne krivce i otjerat ih iz kouba. Jedino ispravno suocavanje sa realnim problemom

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 okt 2023, 20:14

denisov je napisao/la:
14 okt 2023, 20:12
prisonbreak je napisao/la:
14 okt 2023, 19:50
Ja osjetim bojkot, a vi kako hocete.

Ak sam lud za bojkot, onda Duvnjak definitivno ne zna postaviti igru.

Odlicna brojka danas u Maglaju.
Bojkot 100%
Pogledati ponovo utakmicu i pronaci stvarne krivce i otjerat ih iz kouba. Jedino ispravno suocavanje sa realnim problemom
Vecu borbu sam danas vidio kod Masica i Sarica, nego kod zenicke djece.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 14 okt 2023, 20:15

Durmu za kapitena :salut:

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 okt 2023, 20:16

Treba razganičiti neke stvari za sva vremena.Raja ovdje nikad nije bila protiv uprave! Uprava i momci koji su u klubu su svemir na spram ovih naših kilavih igrača,svemir! I ja vjerujem da spisobnijih od njih nema! Robijaši su opet 3 svjetlosne godine ispred igrača,a naj lošija karika je zeleni teren! Koji opet diktira sve htjeli mi to ili ne priznati! Ako si slab na zelenom terenu,slabo su ti popunjene i tribine,slabije sponzora imaš itd itd...PAVIČ JE GLUPLJI OD SKOČIBUŠIČA! Kakav Pavič jeste li vi normalni 3 - 4 hiljade eura lika plačat??? Jeste li vi samo po noči blentavi ili ste uvijek takvi?
::::SAMO ČELIK::::

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2023, 20:16

Na utakmici bio covjek koji je gledao ovu i tekmu protiv Sibenika. Nije navijac Celika. Kaze isto da ne igraju iste ekipe Celika.

Jednostavno nema brzine, nema pozrtvovanosti, nema truda. Ne moze mi niko reci da G. Rahic ima bolju ekipu, a bili 8. u svojoj ligi, a Celik onako raznio ligu, pojacao se, i igra gore. Ukoliko je u pitanju bojkot, prvo ih sve rastjerat pa onda Duvnjaka. Nece nama igraci krojit ekipu i trenere.
Celik!3,2,2.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 14 okt 2023, 20:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
14 okt 2023, 20:16
Na utakmici bio covjek koji je gledao ovu i tekmu protiv Sibenika. Nije navijac Celika. Kaze isto da ne igraju iste ekipe Celika.

Jednostavno nema brzine, nema pozrtvovanosti, nema truda. Ne moze mi niko reci da G. Rahic ima bolju ekipu, a bili 8. u svojoj ligi, a Celik onako raznio ligu, pojacao se, i igra gore. Ukoliko je u pitanju bojkot, prvo ih sve rastjerat pa onda Duvnjaka. Nece nama igraci krojit ekipu i trenere.
Ovo definitivno, ne branim nikoga, ali ako jednom za rukom podje svlacionici da skine nekog s klupe, svako nezadovoljstvo bilo cim, ce isto pokusavati ..

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 14 okt 2023, 20:31

Opet gol na startu. Onda trčiš i ganjas rezultat, potrošiš se i ovi te čekaju na kontru i prave 100% prilike.

Parkiraj autobus prvih 15 minuta i samo je izbijaj na pola da bar ne startamo s minusom.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 okt 2023, 20:35

Pa nije jedini bio kontra Šibenika, vile nas nosale da nas ne napune, istina i mi smo prvo poluvrijeme odigrali dobro ofanzivno, imali smo svojih šansi ali smo se umorili u tom tempu.

Ako dobro pamtim prvih dvadesetak minuta u drugom se nismo sastavili s loptom, nismo mogli doc do iste.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 okt 2023, 20:42

Ne ide porediti prijateljske i takmičarske utakmice, nebo i zemlja. Opet, bilo je solidnih partija na početku i kada se kiksalo protiv Hadžića i loše igralo, djelovali su kao ekipa, borili se jedan za drugog. Sranja su počela od onog duela protiv Banovića u kupu i odbijanja ulaska u igru od strane Piljuga, od tada nešto mi smrdi u odnosu Duvnjak ekipa.

Koliko god u lošoj formi bili, ne može svaku yebenu utakmicu 5 startera podbaciti, jednostavno ne može! Isto da su se zamrzili između sebe i ujedno i mrze svi kolektivno Duvnjaka, jer ih kažnjava i rotira. Izgubio se totalno timski duh, izgubila se hijerarhija u timu. Da se zna ko je uvijek starter, da se zna ko je klupa, da se zna ko kako doprinosi.

Kada se ovakav haos napravi unutar ekipe, jedino može svjež početak sa novim trenerom ponovo poredati stvari na svoje mjesto. Iskusan trener ne bi to sebi dopustio i kad bi se desilo pokupio bi se i otišao, tako je to u nogometu.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 14 okt 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

denisov

Post Postao/la denisov » 14 okt 2023, 20:44

Truhlo je napisao/la:
14 okt 2023, 20:42

Ne ide porediti prijateljske i takmičarske utakmice, nebo i zemlja. Opet, bilo je solidnih partija na početku i kada se kiksalo protiv Hadžića i loše igralo, djelovali su kao ekipa, borili se jedan za drugog. Sranja su počela od onog duela protiv Banovića u kupu i odbijanja ulaska u igru od strane Piljuga, od tada nešto mi smrdi u odnosu Duvnjak ekipa.

Koliko god u lošoj formi bili, ne može svaku yebenu utakmicu 5 startera podbaciti, jednostavno ne može! Isto da su se zamrzili između sebe i ujedno i mrze svi kolektivno Duvnjaka, jer ih kažnjava i rotira. Izgubio se totalno timski duh, izgubila se hijerarhija u timu. Da se zna ko je uvijek starter, da se zna ko je klupa, da se zna ko kako doprinosi.

Kada se ovakav haos napravi unutar ekipe, jedino može svjež početak sa novim trenerom ponovo poredati stvari na svoje mjesto.
Bojkot nikad ne prave svi igraci. Uvijek su to 2-3 pojedinca koji rraz.ebu cijelu ekipu

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 14 okt 2023, 20:46

Ovo danas je novi level nasih igara, sad smo poceli sami sebi zabijati odmah na pocetku.

Da neko ne misli da bilo sta insinuiram, ovo je bilo od muke napisano. Opet lutamo sa sastavom, opet na poluvremenu se moraju praviti tri izmjene, koje opet ne mogu mnogo toga napraviti.

Ne znam da li na zimu treba praviti reset, jer, kako god igrali, sa ovom ekipom mislim da ne mozemo ispasti. Odrzati plasman, pa ako se ostvare ciljevi nevezani za zeleni teren, na kraju sezone pojacati se, zahvaliti se mnogim igracima i napasti vrh tabele. Realno mi sa ovim sastavom ni slijedece sezone nemamo sta traziti, mislimo napadati vrh. Nije to samo ni do iskustva i neigranja ozbiljnijeg nogometa, vec se pojavljuju odlike manjka kvaliteta za ovaj rang takmicenja.

Sta da kazem, treba dati sve od sebe da Celik stane na svoje noge u organizacionom i finansijskom smislu, pa onda jurisati na neke rezultate, plasmane, pobjede... Idealno bi bilo da to moze ici uporedo, ali ocito, trenutno to nije slucaj.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2023, 21:05

Ma ne poredim utakmice, samo kazem da zelja igraca nije ista. Prenosim rijeci druge osobe. Jedno je izgubiti utakmicu, drugo je setati po terenu.

Problem Duvnjaka je autoritet. Nema sta Isakovic psovat niti Nurkovic, vec to treba raditi Duvnjak. Postaviti stvari na svoje mjesto. Svako ko ne zeli igrati, nek se pakuje.

Danas smo hladno mogli primiti 8 komada. Stativa, precka, Durmo je skinuo tri zicera, a igraci Sim Baua su promasili jedno jos 4 ciste sanse. Jednostavno se niko nije pojavio danas. Zuna, Ali, Mehic fuj. Pola ekipe pravi ofsajd zamku, druga polovina ostaje duboko.
Celik!3,2,2.

Zoze19
Kontakt:

Post Postao/la Zoze19 » 14 okt 2023, 21:26

dinodino2019 je napisao/la:
14 okt 2023, 20:04
Vi niste normalni, umjesto da se rješavate ubica vašeg omladinskog pogona vi računate na njih ozbiljno

denisov

Post Postao/la denisov » 14 okt 2023, 21:32

14 okt 2023, 21:05
Ma ne poredim utakmice, samo kazem da zelja igraca nije ista. Prenosim rijeci druge osobe. Jedno je izgubiti utakmicu, drugo je setati po terenu.

Problem Duvnjaka je autoritet. Nema sta Isakovic psovat niti Nurkovic, vec to treba raditi Duvnjak. Postaviti stvari na svoje mjesto. Svako ko ne zeli igrati, nek se pakuje.

Danas smo hladno mogli primiti 8 komada. Stativa, precka, Durmo je skinuo tri zicera, a igraci Sim Baua su promasili jedno jos 4 ciste sanse. Jednostavno se niko nije pojavio danas. Zuna, Ali, Mehic fuj. Pola ekipe pravi ofsajd zamku, druga polovina ostaje duboko.
Ofsajd zamka je nesto sto govorim da je bilo hodanje . 100% sabotaza

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 14 okt 2023, 21:42

Ako su nam alternative Hukic i Beganovic, neka Duvnjaka jos 3 sezone minimalno

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 21 gost.