Naravno da se slazem sa tobom to sve al et onako da smo tad izjednacili ko zna sta bi bilo .Nista nisacim ne moze covjek bit pametan sta rec sta je problem jer ne moze me niko ubijedit da mi ne mozemo bolje ..Ne ide i jbga,to je sto imamo podrzat moramo i hajd..Ja sam reko pred sezonu treba se dobro naouruzat sa saburom i zivcima u ovoj ligi i da prije 2025/26 nema govora o napadu na PL nije to samo nabacat igraca treba uigrat i jedino Sivac i Durmo mogu igrat u prvih 11 tada a hocemol ih zadrzat pitanje je.NekiForumas je napisao/la: ↑14 okt 2023, 18:34Ne bih se bas slozio da je ta sansa bila prekretnica jer nazalost Sim bau je i prije te sanse imao dvije tri dobre situacije. Okej morao je Karalic bolje al oni su sve vrijeme bili blize golu nego mi realno kako u prvom tako u drugom.BatistutA19 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 17:53Nemam sta rec za utakmicu puno izgubis 2-0 i Durmo jos spasi 3 gola .Po meni prekretnica ona sansa Karalica umjesto da je samo malo dirno i dao gol on stopa lopta i pobjeze mu i posle 2-0 i kraj.Ne znam vise da li je ovo limit ili igraca ili Duvnjaka..Kako god ovo je sto imamo podrzat moramo i hajd ,ne vjerujem da ce doci pitanje opstanka ali se mora mijenjat nesto.
Ok ako je limit ekipe ali brate bori se ,ovo danas je bogu plakat,niko ne trazi ni PL.ni prva 3 mijesta ali da je nama Kosova ko Real e jbga onda.
Protiv Slobode ocekujem nerijeseno i gledalaca maximum 2000 mada ne vijerujem ni to i nisu ni zasluzili.
Ovako ti usporavas sve i vracanje dugova,i sponzore i prodaju u fan shopu i ulaznice a da smo ostali u Centru sve bi to smanjilo i na vreme smo usli euforija i budi bar medju 5 ekipa imo bi sve onda a ovako niko nije lud da daje 7 maraka i jos neko kaze jeftino,ili da kupuje po fan shopu.
Iskreno nema igre nikako ovaj tim ne izgleda kao tim, moglo je bit 5-6 golova u nasoj mrezi i to lagano. Ne znam sta je srz problema u svlacionici al ovo ne izlgeda uopce dobro.
Po meni je Duvnjak napravio gresku, nije trebao mijenjati Karalica i Zunu. Karalic je po meni fino igrao, a u poredjenju s Hreljom odlicno je odigrao, isto kao i Zuna uz Sarica koji je po mom misljenju odigrao najbolju utakmicu za Celik. Ali eto tako je kako je, mozemo bit sretni sto je zavrsilo 2:0 nazalost.
Jedino sto me raduje rad uprave sa sponzorima ,pred deblokadom,fan shopom,vracanjem dugova ali mi zao sto to bar ne iskoristimo da smo medju 5 ekipa i ne trazimo puno ,to je samo par pobjeda vezanih ,jer ovako past ce mo ispod 1000 na stadionu i tesko ces ti prodavat u fan shopu i pazarit sa ovakvom igrom a bgm i sponzori ce zakocit .
Ali ko sto kazem treba dobrog sabura i zivaca sve ovo izvuc,najlakse je tjerat a to ne bi trebali radit kao u proslosti ,treba naci problem i pokusat ga rijesit.
Samo da dodam na onaj komentar Celicnog u potpunosti se slazem moraju bit pres neke konferencije izjave trenera igraca nakon domacih utakmica i cak da se daju odgovori na pitanja novinara, u tom segmentu smo ispod onog kakav zelimo da nam je Čelik.I kad ne ide boze moj ,krenut ce sve je to taj put oporavka koji smo odabrali sami i jedini put da se ne bi ugasili..