Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Ovu ublehu klupirati. Najgori igrač reprezentacije uz Hadžiahmetovića zadnjih nekoliko utakmica. Daj Hamulu ili Zilkića. Zalizanog zakucati za klupu.
Valjda ti je sad jasnije zašto je trnokop ili ćeš @filgude opet po svom, kao i inače

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bitno je bilo frizera dovuci a to sto je hebeni trnokop..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trnokop izvuce pas iz guzice koji malo ko moze. Pretjerujemo kao i uvijek, nije momak dzaba u Bundeski.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:28Bitno je bilo frizera dovuci a to sto je hebeni trnokop..
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Ne bih sad da cjepidlacim, ali ono je bilo jedan od Sto puta da onako ubode, bukvalno nije glave digo da pogleda gdje su igraci vec napamet poslo loptuRimes87 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:30Trnokop izvuce pas iz guzice koji malo ko moze. Pretjerujemo kao i uvijek, nije momak dzaba u Bundeski.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:28Bitno je bilo frizera dovuci a to sto je hebeni trnokop..
naprijed rejal
Ono što je promašio, profesionalni napadač mora zakucati. Ali eto, iskupio se asistencijom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Cjepidlacis.Sveti je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:34Ne bih sad da cjepidlacim, ali ono je bilo jedan od Sto puta da onako ubode, bukvalno nije glave digo da pogleda gdje su igraci vec napamet poslo loptuRimes87 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:30Trnokop izvuce pas iz guzice koji malo ko moze. Pretjerujemo kao i uvijek, nije momak dzaba u Bundeski.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑13 okt 2023, 21:28Bitno je bilo frizera dovuci a to sto je hebeni trnokop..
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Al bitan je gol haj

naprijed rejal
Nije problem promašiti ono protiv Lihtenštajna ali jeste protiv Islanda i Slovačke...a već se dešavalo. Da je zabio protiv Islanda vjerovatno bismo pobijedili, a protiv Slovacke da je zabio smanjio bi zaostatak na 2:1 i imali bismo dodatni vjetar u ledja da pritisnemo zadnjih 15ak minuta ili koliko je vec bilo ostalo.
Mi kritikujemo golmana i stopere za kikseve a zanemarujemo napadače koji nas takodjer koštaju izgubljenih bodova kada ne zabiju čiste situacije.
On sto prije mora početi zabijati a večeras mu je idealna prilika.
Mi kritikujemo golmana i stopere za kikseve a zanemarujemo napadače koji nas takodjer koštaju izgubljenih bodova kada ne zabiju čiste situacije.
On sto prije mora početi zabijati a večeras mu je idealna prilika.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Momak je odigrao dobru utakmicu po meni zapravo, ali je jednostavno bezopasan po protivnički gol i tu se ne može ništa promijeniti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Beduin
- Kontakt:
Vi kao uspjesni bosanci i nadaleko znani se cudom cudite kako neki tamo Demirovic igra u jednoj od 4 najbolje lige Evrope i jedan od najkorisnijih igraca tamo.
Trebalo bi vas angazovati u Bundesligi da im otvorite oci, mozda skautirate neke igrace i jos poznatiji postanete. Jer ovdje vec jeste.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da mu ti nisi onaj frizer sto je dolazio, pa ga toliko braniš?Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:14Vi kao uspjesni bosanci i nadaleko znani se cudom cudite kako neki tamo Demirovic igra u jednoj od 4 najbolje lige Evrope i jedan od najkorisnijih igraca tamo.
Trebalo bi vas angazovati u Bundesligi da im otvorite oci, mozda skautirate neke igrace i jos poznatiji postanete. Jer ovdje vec jeste.

- Beduin
- Kontakt:
Znam, prica se o Hasi po sijelima. Kad se zarakija pa pocne sprdancija.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 00:12Da mu ti nisi onaj frizer sto je dolazio, pa ga toliko braniš?Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:14Vi kao uspjesni bosanci i nadaleko znani se cudom cudite kako neki tamo Demirovic igra u jednoj od 4 najbolje lige Evrope i jedan od najkorisnijih igraca tamo.
![]()
Ono se kao pita otkud on igra u Augsburgu i jos kapiten. Eto ti si relevantan, uspjesni nas Haso.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Realno uspješan u BiH bi morao imati 2-3 nekretnine, biznis, auto od 100k i 1-2 miliona na računu.
Ili 1 M + followersa na nekoj platformi.
Sve ispod toga si obicni gmaz kao i svi ostali koji žive prosječno do ispodprosječnog.
Sve ispod toga si obicni gmaz kao i svi ostali koji žive prosječno do ispodprosječnog.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Iskreno
Dobar i koristan igrac, **** od napadaca/ofanzivca
On da zabije pola onoga "sto mora zabit" igro bi bar u leverkusenu
Dobar i koristan igrac, **** od napadaca/ofanzivca
On da zabije pola onoga "sto mora zabit" igro bi bar u leverkusenu
E čuj našli se o uspješnosti pričati lik koji je je morao/htio (isti hurac, obje su očajne opcije) ići u Afganistan i još neki klaun.
Drago mi je da se ne priča u takvim krugovima, jer to je upravo nešto što i želiš izbjeći u životu.
E čuj 1 M + followersa na nekoj platformi. Hhahaha Kakva dilajla. Čak po manjim sredinama imaš ljude koji posjeduju ogromno bogatsvo ljudi ne
žele da pogledaju drustvene mreže, a ne da imaju profil. Glupani iz Gen Z sve kroz to gledaju.
I ono se našlo nesta pričati. Postavlja lik standarnde uspješnosti.

Drago mi je da se ne priča u takvim krugovima, jer to je upravo nešto što i želiš izbjeći u životu.
E čuj 1 M + followersa na nekoj platformi. Hhahaha Kakva dilajla. Čak po manjim sredinama imaš ljude koji posjeduju ogromno bogatsvo ljudi ne
žele da pogledaju drustvene mreže, a ne da imaju profil. Glupani iz Gen Z sve kroz to gledaju.
I ono se našlo nesta pričati. Postavlja lik standarnde uspješnosti.

Pa Augsburg je nikakva ekipa,jedna od najlošijih u Bundesligi.
Pazi @fillgude, mi smo navijači kojima je uvijek neki Duljević bio bolji od Lulića, Šehić od Begovića, Mujakić od Bičakčića, Berberović od Salihamidžića Menalo od Višće i evo sada Rahmanović od Demirovića. Rezultati su u skladu s takvim mentalitetom.

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Beduin
- Kontakt:
A Haso upravo mene kao ismijava zbog svega toga sto si nabrojao jer sam to zaradio van BiH.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2023, 01:01Realno uspješan u BiH bi morao imati 2-3 nekretnine, biznis, auto od 100k i 1-2 miliona na računu.
Haso nas dobri i uspjesni, nadaleko znani bosanac
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], JohannWolfgang, legendarnadruga, napapijri1987, Proximic, zastitaIdentiteta i 62 gosta.