Oj je li moguće da ovo neko izjavi?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Pa nedopuštanje ljudima pravo na osnovne stvari neophodne za život je najveći zločin ovdje. Nema nikakvog opravdanja da nekome ne daš vodu, hranu, struju, lijekove. Mogu slagati da bombarduju Hamas pa ubijaju civile jer su blizu, ali za ono prije nema izgovora.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
zapadne supcine nista ne rade..
ko biva sta nas briga za muslimanima nek budu izrokani
fuj na sta je spala svjetska civilizacija.
umjesto da se svi ujedine barem za tu osnovnu pomoc, oni sute
ko biva sta nas briga za muslimanima nek budu izrokani
fuj na sta je spala svjetska civilizacija.
umjesto da se svi ujedine barem za tu osnovnu pomoc, oni sute
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zamisli i dalje ovdje ima glava koje dok gledaju ovaj video imaju srca da podržavaju teroriste židove i genocid koji upravo rade pred očima cijelog svijeta. Strašno je sa kime dijelimo vazduh svakodnevno a da nemamo ni pojma.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Na pomolu je genocid. Zapad klima glavom i odobrava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Ne samo da klimaju glavom već pomažu u činjenju zločina. Direktno su u ovome.
I am not yet born; O hear me.
Muslimani i Arapi diljem svijeta također odobravaju i klimaju glavom.
Rijetko kad da se cijeli svijet slozio oko genocida jednog naroda kao sto ce to bit prema palestincima
Rijetko kad da se cijeli svijet slozio oko genocida jednog naroda kao sto ce to bit prema palestincima
Ameri nemaju kud nego da bezuslovno podrze Izrael. Mora se odavati utisak jedinstva kako bi se eventualno odvratio Iran.
I pored toga, ja sam siguran da oni, a niti bilo ko drugi, ne mogu uciniti bilo sta da sprijece pokolj. Rekoh ja, ova vlada Izraela je luda, ja ne vjerujem da kod njih pri ovim okolnostima ima zrno razuma, vec se umjesto toga vode bijesom i mrznjom. I to u ogromnim kolicinama.
Meni se i iz ovih razmjena vatre svih ovih dana cini da vise oni zele sukob sa Hezbolahom nego ovi.
I pored toga, ja sam siguran da oni, a niti bilo ko drugi, ne mogu uciniti bilo sta da sprijece pokolj. Rekoh ja, ova vlada Izraela je luda, ja ne vjerujem da kod njih pri ovim okolnostima ima zrno razuma, vec se umjesto toga vode bijesom i mrznjom. I to u ogromnim kolicinama.
Meni se i iz ovih razmjena vatre svih ovih dana cini da vise oni zele sukob sa Hezbolahom nego ovi.
Ne moze postojati kolektivna krivica, to je ratni zlocin. Sumnjam da je to rekao, jer to zna. Imas li video da je to rekao?Brokula je napisao/la: ↑13 okt 2023, 18:28Na pomolu je genocid. Zapad klima glavom i odobrava
https://twitter.com/OwenJones84/s
-
- Kontakt:
Nije ni prvi ni posljednji genocid koji je Zapad podržao ili sproveo.
Pa Amerika u koju se kunu ovi forumski kvazi liberali je nastala na genocidu pa ne znam i zašto nekog čudi što ne žele da vide isti.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:03Nije ni prvi ni posljednji genocid koji je Zapad podržao ili sproveo.
Saudijska Arabija, Katar i Iran:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ako eskalira u globalni sukoba, to znači i na nasim prostorima "drugo poluvrijeme". Mislim da ce strahote novog sukoba na ovim prostorima biti brutalne, jer je mržnja veća nego početkom 90-ih.
Naredni državni udar u Kataru
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sad će dobronamjerni kauboji da donesu Kataru "demokratiju" i "slobodu govora"

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jedino ako ima neka aplikacija preko koje ce se ratovatiBIHpatriota je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:19Ako eskalira u globalni sukoba, to znači i na nasim prostorima "drugo poluvrijeme". Mislim da ce strahote novog sukoba na ovim prostorima biti brutalne, jer je mržnja veća nego početkom 90-ih.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kopiram izjavu u google i prvo mi izadje da je fake news.
Nevezano i za to, taj twitter je cisto smece. Bukvalno vise ne vjerujem nista, niti jednom tweetu, nerealno koliko se smeca shera. Najvise se vidjelo kod Ukrajine.
Eto i taj ima plavu kvacicu pa dijeli laznu vijest.
Nevezano i za to, taj twitter je cisto smece. Bukvalno vise ne vjerujem nista, niti jednom tweetu, nerealno koliko se smeca shera. Najvise se vidjelo kod Ukrajine.
Koju, onu sto je @brokula postavio? Predpostavljo samKajzer10 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:32Kopiram izjavu u google i prvo mi izadje da je fake news.
Ma ovu za Katar.alemsa je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:37Koju, onu sto je @brokula postavio? Predpostavljo samKajzer10 je napisao/la: ↑13 okt 2023, 19:32Kopiram izjavu u google i prvo mi izadje da je fake news.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, muhamedhulk i 5 gostiju.