Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala Rodo! 

- legenda reala
- Kontakt:
hajde Genk trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
'ebiga Mulder, uništi ovaj BaghdatisaBegonja je napisao/la:Almagro će dobiti Russela, Bagdhatis je predao zadnja dva meča, a Devvarman ušao u neku čudnu formu, biće to zajeban meč. A en vidim razlog da igraš protiv Karlovića po tako maloj kvoti, kad na njegovim mečevima jedna lopta odluči pobjednika.Mulder je napisao/la:Trebaju mi tenis eksperti, cekam za lovu:
Baghdatis- Devvarman 1 1.40
Ferrer- Karlovic 1 1.25
Almagro- Russell 1 1.30
Ajde Weder, konkretizujte se!

P.S. Jel ovo u mene pokvaren txt, ili zaista Juventus vodi 0-2?

- legenda reala
- Kontakt:
Matri dva gola
Yebem ti Genk i majku ne mogu ništa ,pa kako su oni prvi na tabeli
Yebem ti Genk i majku ne mogu ništa ,pa kako su oni prvi na tabeli
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako mi je dan kreno mislio sam da će bit katastrofa, izgleda da nece bit potpuna. Jutors išao do bankomata da dignem keša štagod i izgubim karticu ebenu. I dok sam se vraćao s kafe udjem s cimerom u kladionicu odigramo uživo klađenje na kornere i ukupno dignemo 80 KM. Uplatim u istoj listić na 7 KM i zasad mi samo miami preostaje.

Nisam odavno samo jedan listic odigrao i dobio.Real - Hercules h1
Man - Arsenal 1X
Casena - Juve X2
Aalborg - Kopenhagen X2
Pittsburgh - Philadelphia 2
Danska - Rusija 1
Miami - Memphis 1

Pošto me mnogi pitate na pm kako to da ovako znam o tenisu, odgovor vam je jako jednostavan. Kao prvo tenis je individualan sport, i tu zavisiš samo od dva igrača, a kad igrate na fudbal ili hokej zavisite od njih 30. Lakše vam je upratiti je li npr. Verdasca **** Ana Ivanović ili ima gripu nego da li 20 hokejaša iz nekog češkog sela ima ljubavnih problema ili su bolesni. Drugi razlog je to što u fudbalu često odluči samo jedan potez, neka lijeva ekipa zabije gol iz kontre i onda odigra bunker do kraja i utakmica završi 1:0, a u tenisu se po meču odigra 100 poena, pa je logično da će kvalitetniji igrač imati veće šanse da razvali protivnika. I kao posljednje i najvažnije u tenisu je jako lganao pogoditi veliku kvotu, jer je najlakše upratiti kad igrač tankira na turniru ili kao u Sarajevu ima veliku pomoć sudija i publike.
Sad mi se ne da da vam pišem neka moja pravila prilikom klađenja na tenis, o tom drugi put ako pokažete zainteresovanje.
Sad mi se ne da da vam pišem neka moja pravila prilikom klađenja na tenis, o tom drugi put ako pokažete zainteresovanje.
- Citizen-X
- Kontakt:
vrijeme je da skliznem na zatvoreni dio foruma 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
hajde Genk trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
yebem vam majku
yebem vam majku
Vraćaj avatarEmir_ZENICA je napisao/la:ajmo jos Real 3+,Zaragoza oba daju i LOKEREN za 180 KMvec se diglo priblizno tome

I tako te hladno sjebe anderleht za pare, totalno hladno od nekog eupena primaju gol pred kraj
sranje
sranje
nema potpisa
-
- Kontakt:
Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hoće ku*ac.jasko_juve je napisao/la:Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?![]()

Pa ko će drugi osvojiti. Amer bi ga na ovoj podlozi pobjedio i bez pomoći sudija.jasko_juve je napisao/la:Begonja jel osvaja ovaj nas turnir u Sarajevu?![]()
Šta ćemo za NBA? 

Klautern daje go
Bayern daje go
Schalke daje go
Hoffenheim daje go
Wolfsburg daje go
Werder daje go
St.Etienne daje go
Sturm daje go
Zurich daje go
Andrlecht daje go
Standard daje go
Midtiland daje go
Atletico M. daje go
Juventus x2
Wisla 1
Lyon x2
Oldenburg 1
Miami 1
Hajde Miami privedi ovo kraju i 3 stoje u djep nakon toliko godina i padova haha

Bayern daje go

Schalke daje go

Hoffenheim daje go

Wolfsburg daje go

Werder daje go

St.Etienne daje go

Sturm daje go

Zurich daje go

Andrlecht daje go

Standard daje go

Midtiland daje go

Atletico M. daje go

Juventus x2

Wisla 1

Lyon x2

Oldenburg 1

Miami 1

Hajde Miami privedi ovo kraju i 3 stoje u djep nakon toliko godina i padova haha
Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over? 

Pusti se ti slikanja, tebe nigdje u Skenderiji i sutra trpaj na Amera.MinistaR je napisao/la:Hare, hajde nam slikaj tiket, da se uvjerimo. Je li može?
Brand over 14 , milvoki nemoze nikako cuvati 4 , rose bi mogao isto takomandraX je napisao/la:Treba mi jedan, ali samo jedan igrač za večeras, koji će ići over?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.