Ma dečko igra za klub. Ne gleda sebe. Meni je nazad ok i jasno se vidi da on nema šta tražiti u napadu. Čekaju kontre i na osnovu toga dovijaju večeras utakmicu. Amar kao kapiten a i ostatak mu ekipe sjajni za sada
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dobio je vecinu duela, defanzivni jako dobar, dosta je trčao i nisam primjetio da je imao ijedan pogresan
. Bravo

Očajan Salzburg danas.
samocelik je napisao/la: ↑20 sep 2023, 21:41Najstarij igrač u prvih 11 ima 24 godine još dvojica 22 ostali 20 ili ispodMoodyHank je napisao/la: ↑20 sep 2023, 21:36A u suštini i jesu djeca.hurem je napisao/la: ↑20 sep 2023, 21:25Dva nevjerovatna penala napravi Benfica.
Salzburgu se otvorila prilika za pobjedom koja bi im mnogo značila za nastavak takmičenja.
Trener Salzburga ako je pametan izbacit ce Gournu vec na poluvremenu s obzirom da vec ima žuti a DiMaria ih valja kao malu djecu.![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Strijelac večeras u kupu protiv ekipe za koju je igrao u omladinskim kategorijama, Austria Salzburg.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Nadam se da će biti jedan od predvodnika otpora prema savezu, on je po svim parametrima idealan da bude zaštitno lice otpora ovoj gamadi.
-
- Kontakt:
Pa dobro, lakše glavu u pijesak i misliti da je baš sve kako treba, samo eto selektor da se ubode.
Imas temu za savez i tamo pisi o savezu, pusti da raja na pojedinacnim temama komentira igrace yebem ga ja
naprijed rejal
Opet kapiten 90min nazalost poraz 2 0 od R.Sosijedada
Navodno Real Madrid je jako zainteresovan za Amara Dedica
Carvajal 31 godina
Vazquez 32 godine
Info dosla s vana
Prate utakmice protiv Liechensteina i Portugala
Carvajal 31 godina
Vazquez 32 godine
Info dosla s vana
Prate utakmice protiv Liechensteina i Portugala
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
“To mi nije u planovima. Radi se o ekstremno dobim igračima koji imaju dosta potencijala, sa dobrim karakterom, ali upitno je da li odmah njihov naredni korak može biti Bayern”, rekao je novi direktor Bavaraca Freund (između ostalog odnosilo se i na Dedica).
Mozda jeste prevelik zalogaj odmah u Bayern, R.Madrid i sl.timove.
Rekao bih da je pametnije neki korak tipa Leipzig, Leverkusen, Dortmund i sl.pa onda u najveće timove. Teško je biti pametan ali u cijeloj priči je najvažnije da ide tamo gdje će biti starter.
Mozda jeste prevelik zalogaj odmah u Bayern, R.Madrid i sl.timove.
Rekao bih da je pametnije neki korak tipa Leipzig, Leverkusen, Dortmund i sl.pa onda u najveće timove. Teško je biti pametan ali u cijeloj priči je najvažnije da ide tamo gdje će biti starter.
Apsolutno nije sa njegovom radnom etikom. Ali to je na klubovima da odluce svakako.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Dobar ja sa njegovim prvim rodjakom, a taj rodjak je stalno sa Amarovim bratom. Cesto je i na tekmama Red Bulla. Taj rodjak i brat Amarov pokrecu dobar biznis u BiH itd. Elem, taj rodjak mi je spomenuo da je Amar i ove godine mogao ici u veliki klub, ali je ostao da odigra LP sa Red Bullom i dobio je kapitensku traku. Ovo mi je pricao jos ljetos.
Ici ce Amar ako sve bude ok vjerovatno na kraju ove god.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Haaland, Mane, Szoboszlai, Keita, Upamecano su prije prelaska u ove top klubove, prvo se kalili u drugom ešalonu europskog fudbala. Od onih koji su odmah prešli u top klub je samo Minamino i on se nije snašao u Liverpoolu. Tako da bi i za Amara daleko bolje bilo da ode u neki klub ala Dortmund, Leipzig, Bayer.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Beduin
- Kontakt:
Ma momak zna fudbala, razumije svoju poziciju i odlicno radi posao na terenu. On vec sad moze i mora igrati u ozbiljnijoj ligi i klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Njemu je sljedeci klub tipa Leipzig, Bayer Leverkusen. Slicno Salzburgu, samo ozbiljniji nivo. Rade sa mladim igracima puno. Onda mu je samo nebo granica. Jedan od rijetkih kojeg sa razlogom uzdizemo. Onaj ko ga dovede, osigurao je poziciju beka narednih 6-7 godina najmanje. Naravno, ako ga povrede zaobidju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ipak sam misljenja da je stasao za gornji dom fudbala.DamirT je napisao/la: ↑13 okt 2023, 23:23Njemu je sljedeci klub tipa Leipzig, Bayer Leverkusen. Slicno Salzburgu, samo ozbiljniji nivo. Rade sa mladim igracima puno. Onda mu je samo nebo granica. Jedan od rijetkih kojeg sa razlogom uzdizemo. Onaj ko ga dovede, osigurao je poziciju beka narednih 6-7 godina najmanje. Naravno, ako ga povrede zaobidju.
naprijed rejal
dobro si informiran… pratio ga je mančesta united… ali kako ti degenerici igraju, bolje je da ostane u rbs…_dreamer_ je napisao/la: ↑13 okt 2023, 16:56Dobar ja sa njegovim prvim rodjakom, a taj rodjak je stalno sa Amarovim bratom. Cesto je i na tekmama Red Bulla. Taj rodjak i brat Amarov pokrecu dobar biznis u BiH itd. Elem, taj rodjak mi je spomenuo da je Amar i ove godine mogao ici u veliki klub, ali je ostao da odigra LP sa Red Bullom i dobio je kapitensku traku. Ovo mi je pricao jos ljetos.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, Goalgetter, jasmin10, Uknaac i 31 gost.