Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Cekaju da naprave genocid, bit ce par mjeseci krokodilske suze tipa kako smo svi ovo dopustili a Izrael se dodatno prosirio i usput ocistio teritoriju.
Vec vidjeno
Na kraju krajeva, najisplativije je odraditi etnicko ciscenje, sta? Posaljes generale u Hag i to je to, ti si se administrativno i teritorijalno prosirio i ostvario cilj.
Vec vidjeno
Na kraju krajeva, najisplativije je odraditi etnicko ciscenje, sta? Posaljes generale u Hag i to je to, ti si se administrativno i teritorijalno prosirio i ostvario cilj.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Samo mi ili sebi odgovorite na jedno pitanje tko se je od vas prije mjesec Dana sjetio Palestinskog Naroda ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa što se sad niko ne sjeća Ukrajinskog naroda? Dosadni ste s tim narativom, "kao ginu djeca u Jemenu pa nikog ne zanima".
Pa ginu djeca i u Africi pa šta sad? Evo dok pišem ovo poginulo je petoro djece od gladi širom Afrike, pa šta sad? Ne treba imat nikakvu empatiju ni za šta?
Ne nego ne treba biti licemjeran i neke svoje ideale
Ispoljavati na racun drugog.
Ispoljavati na racun drugog.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Doslovno svaki rat započet napadom Palestinaca na Izrael, ali ovi nad njima vrše teror..
Ovo što Izrael radi nije teror?ArtemisFowl je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:11Doslovno svaki rat započet napadom Palestinaca na Izrael, ali ovi nad njima vrše teror..

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Izraelske obrambene snage obavijestile su UN da cjelokupno stanovništvo sjevernog pojasa Gaze mora biti evakuirano u južno područje pojasa Gaze u sljedeća 24 sata.

U noći 13. listopada, u Hebronu, izraelska vojska je uhitila jednog od najutjecajnijih vođa Hamasa na Zapadnoj obali, Aziza Dweika, koji je predsjednik Zakonodavnog vijeća Palestinske samouprave.

Rusija je bila uključena u pripremu invazije na Izrael . Možda predstavnik Hamasa u Libanonu Ali Barak to nije planirao reći, ali je toliko želio zahvaliti Putinu da je to i rekao u intervjuu medijima.
Prema njegovim riječima, proizvodnja jurišnih pušaka Kalašnjikov i streljiva za njih uspostavljena je u Pojasu Gaze uz dopuštenje službene Moskve. Vojne tvornice koje je stvorila grupa proizvodile su raketne bacače, kao i minobacače i rakete za njih. Moskva je bila svjesna da takve proizvodnje postoje i da rade.
Rekao je: "Rusija suosjeća s nama. Nakon napada poslali su nam poruku. Drago im je što je Amerika ušla u Palestinu. Time se smanjuje američki pritisak u Ukrajini. Dakle, nismo sami na ovom bojnom polju."
Što još trebate znati o Hamasu i Rusiji?

Ruski gubitci jučer
ljudstvo - 1030 vojnika
tenkovi - 26 komada
borbena oklopna vozila - 49 komada
topnički sustavi - 44 komada
Tijekom zadnja tri dana intenzivnih napada na sjeveru i istoku Ukrajine, posebno oko područja Avdiivke, rusi su imali kolosalne gubitke u ljudstvu i tehnici.......
ukupno od 10-12.10.2023:
ljudstvo - 2840 vojnika
tenkovi - 102 komada
borbena oklopna vozila - 184 komada
topnički sustavi (uključujući MLRS)- 97 komada

U noći 13. listopada, u Hebronu, izraelska vojska je uhitila jednog od najutjecajnijih vođa Hamasa na Zapadnoj obali, Aziza Dweika, koji je predsjednik Zakonodavnog vijeća Palestinske samouprave.

Rusija je bila uključena u pripremu invazije na Izrael . Možda predstavnik Hamasa u Libanonu Ali Barak to nije planirao reći, ali je toliko želio zahvaliti Putinu da je to i rekao u intervjuu medijima.
Prema njegovim riječima, proizvodnja jurišnih pušaka Kalašnjikov i streljiva za njih uspostavljena je u Pojasu Gaze uz dopuštenje službene Moskve. Vojne tvornice koje je stvorila grupa proizvodile su raketne bacače, kao i minobacače i rakete za njih. Moskva je bila svjesna da takve proizvodnje postoje i da rade.
Rekao je: "Rusija suosjeća s nama. Nakon napada poslali su nam poruku. Drago im je što je Amerika ušla u Palestinu. Time se smanjuje američki pritisak u Ukrajini. Dakle, nismo sami na ovom bojnom polju."
Što još trebate znati o Hamasu i Rusiji?

Ruski gubitci jučer
ljudstvo - 1030 vojnika
tenkovi - 26 komada
borbena oklopna vozila - 49 komada
topnički sustavi - 44 komada
Tijekom zadnja tri dana intenzivnih napada na sjeveru i istoku Ukrajine, posebno oko područja Avdiivke, rusi su imali kolosalne gubitke u ljudstvu i tehnici.......
ukupno od 10-12.10.2023:
ljudstvo - 2840 vojnika
tenkovi - 102 komada
borbena oklopna vozila - 184 komada
topnički sustavi (uključujući MLRS)- 97 komada

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Znači priprema se teren da se sravni sjeverni dio do temelja. I ko ostane bit će ubijen. Genocid u najavi. Znači sabit će milione u prostor 2 sa 2 i izgraditi još izraelskih naselja. A sve uz punu podršku Zapada koji im dobavlja oružje i sve ostalo.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 13 okt 2023, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Brane se ljudi već 80 godina, trebaju pustiti da ih neko istrijebi?Surreal je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:23Ovo što Izrael radi nije teror?ArtemisFowl je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:11Doslovno svaki rat započet napadom Palestinaca na Izrael, ali ovi nad njima vrše teror..![]()
Kakav klaun je Ben Shapiro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa brane se ljudi, cujes artemisaBundesliga je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:29Znači priprema se teren da se sravni sjeverni dio do temelja. I ko ostane bit će ubijen. Genocid u najavi. Znači sabit će milione u prostor 2 sa 2 i izgraditi još izraelskih naselja. A sve uz punu podršku Zapada koji im dobavlja oružje i sve ostalo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Šta misliš šta bi bilo da se ne brane? Da nemaju Iron dome?nerkolfc je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:03Pa brane se ljudi, cujes artemisaBundesliga je napisao/la: ↑13 okt 2023, 11:29Znači priprema se teren da se sravni sjeverni dio do temelja. I ko ostane bit će ubijen. Genocid u najavi. Znači sabit će milione u prostor 2 sa 2 i izgraditi još izraelskih naselja. A sve uz punu podršku Zapada koji im dobavlja oružje i sve ostalo.
Pogledaj historiju ratovanja, uvijek su Palestinci prvi napadali i vazda gubili teritorij.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li gdje feministkinja zapadne Europe i SAD-a ili su žene u Palestini manje vrijedne?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kako se oni brane od nekog a mogu ih sve sravniti sa zemljom za 24h. Izrael je okupirao Palestinu jer se nekom sa zapada to ćefnulo. Došli su tu sa namjerom da očiste taj prostor da samo oni žive tu.
Ja da se tebi nasilno naselim u kuću I da kažem da si ti agresor kad pokušaš da vratiš svoje nema smisla.
Ja da se tebi nasilno naselim u kuću I da kažem da si ti agresor kad pokušaš da vratiš svoje nema smisla.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jel isto tako misliš i za Kosovo?nerkolfc je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:26Kako se oni brane od nekog a mogu ih sve sravniti sa zemljom za 24h. Izrael je okupirao Palestinu jer se nekom sa zapada to ćefnulo. Došli su tu sa namjerom da očiste taj prostor da samo oni žive tu.
Historija sukoba pocinje tako što Britanci i Amerikanci odlučuju pokloniti jevrejima državu na teritoriji Palestine, nemoj da se lažemo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:20
Pogledaj historiju ratovanja, uvijek su Palestinci prvi napadali i vazda gubili teritorij.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ko je koga napao?chily-rz je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:30Historija sukoba pocinje tako što Britanci i Amerikanci odlučuju pokloniti jevrejima državu na teritoriji Palestine, nemoj da se lažemo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑13 okt 2023, 12:20
Ne kontam šta me pitaš. Otimanje zemlje i pravljenje države na toj teritoriji nije napad ?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pričamo o oružanim sukobima. Izrael proglasio nezavisnost 1948. i napali ih sve okolne arapske zemlje zajedno što je rezultiralo najvećim progonom arapskog stanovništva. Kako je tu Izrael agresor?
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.