RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Dejan, BL
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Dejan, BL » 12 mar 2011, 17:34

Pa dobro, ni ja nisam vidio da li je bio penal na Veljoviću prošlo kolo protiv drine nešto mi bio sumljiv ali kad sam vidio na TV, tek tad se dobro vidi da nije penal

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 mar 2011, 17:35

RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic :roll: 20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 12 mar 2011, 17:36

Ok, hvala stari, malo mi je žao što nismo uzeli vama možda još više. Bod vama bod nama ajmo dalje, ovo zaboraviti što prije.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 mar 2011, 17:37

drH je napisao/la:RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic :roll: 20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!
:mrgreen: ma ima samo ga ne ide zadnjih par godina :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 12 mar 2011, 17:39

Trener lidera Premijer lige BiH nije krio da je bodo osvojen u Vrapčićima itekako veliki i dobar plijen.

„Čestitam svojim igračima, kolegi Odovići, te igračima Veleža, na jednoj vrlo zanimljivoj prvenstvenoj utakmici. S obzirom na dešavanja na terenu tokom 90 minuta, rezultatom itekako mogu biti zadovoljan“, kazao je strateg gostiju iz Banje Luke.

„Ono što me me nikako ne raduje je igra koju smo prikazali danas. Cilj je bio zaigrati otvoreno i na pobjedu, međutim Veležov vezni red danas je izgledao odlično i neutralisao naše ključne igrače. To je dovelo do činjenice da mi za 90 minuta ne napravimo niti jednu stopostotnu priliku. Velež je odlično stajao na terenu, mi nismo imali našu pas igru. Domaćin je stvorio nekoliko odličnih prilika, i svakako da zadovoljni napuštamo Mostar“, dodao je Jagodić.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 12 mar 2011, 17:40

sad mi je kolega veležovac iz mostara javio da je ovo najrealniji rezultat...kaže velež bio malo aktivniji tokom utakmice,po jedna šansa i za jedne i za druge,ali da je borac preuzeo sve konce u zadnjih 15 minuta i da su svi na stadionu jedva čekali kraj!
dobro je i ovako,sad željo može da dođe na -5 i da se pravo zakuha!

bravo za rođene!

dino_velez
Kontakt:

Post Postao/la dino_velez » 12 mar 2011, 17:42

Utakmica dosadna bila, Velez vise napado ali nije mogo neke velike prilike da stvori. Odbrana od Borca odlicna, napad nula, meni se cini da sut na gol nisu imali. Maletic nigdje veze. Kod Veleza isto odbrana najbolja pogotovo Ivetic, sve je preko njegove strane islo. Na kraju mozda i najrealnije 0-0

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 12 mar 2011, 17:42

drH je napisao/la:RUKA JE BILA! Rovcanin nema pojma i onaj Gadzo isto, gori je ko ga dovede! Demic :roll: 20 lopti svaka pogresna, nemoze tako moj Demicu, kad igra od tebe zavisi!
Demic po meni solida, moze puno bolje! A sto se tice onog Gadze,pa ono je smece od igraca,prica se po Mostaru menadzer ga stoji!? Pa kako neko moze gurati onaku divaniju, pa on nezna hodat, a da nepricamo o trcanju!! Pa kad je njega ubacio pojaco je Borac. Po meni Ivetic definitivno najbolji igrac u ovom trenutku u Velezu
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 mar 2011, 17:43

Ruku na srce , imam osjecaj da su danas igrale trenutno dvije najace ekipe ove lige ma kakvao ona bila.
Mi blizi pobjedi , ruka bila koliko se meni ucinilo .
Avdukic odlican ...
Kakvo je bilo stanje na terenu kaze dobro i sam trener Borca ;) . A jesu se puhali te satracemo vas te ovo te ono.
Nama bod dosta a Zeljo neka se sam cupa za titulu (ionako smo im je servirali i prosle godine).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 12 mar 2011, 17:51

kimbo je napisao/la:Ruku na srce , imam osjecaj da su danas igrale trenutno dvije najace ekipe ove lige ma kakvao ona bila.
Mi blizi pobjedi , ruka bila koliko se meni ucinilo .
Avdukic odlican ...
Kakvo je bilo stanje na terenu kaze dobro i sam trener Borca ;) . A jesu se puhali te satracemo vas te ovo te ono.
Nama bod dosta a Zeljo neka se sam cupa za titulu (ionako smo im je servirali i prosle godine).
Slažem se.Tvrda je utakmica bila sa jakim odbranama.Falio nam je danas kapiten, mislim da bi dobili da je igrao.Imali smo više od igre i nekoliko strašnih šansi ali nije htjela u gol.Nažalost Rovčanin mi se čini kao promašaj a pogotovo Gadžo.Mi među našom omladinom imamo puno boljih igrača.Uglavnom borbenost na visokom nivou, ja zadovoljan.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 mar 2011, 18:17

Odigrati neriješeno protiv prvoplasiranog na tabeli nije sramota. Odigrali smo dobru utakmicu, nismo uspjeli pobijediti, ali idemo dalje. Sljedeće kolo, nova nafaka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 12 mar 2011, 18:34

Borac nije imao nijedne dobre prilike dok su Rođeni početkom drugog poluvremena bili dobro navalili ali to je kratko trajalo i do kraja utakmice Borac lagano sačuvao svoj gol. Sudija je malo natezao Borcu, ali eto, nije bilo nekih kardinalnih grešaka pa da se kaže da smo nešto puno oštećeni. Čestitam gostima na bodu a mi se okrećemo sljedećoj utakmici u kojoj možemo do bodova, po mom mišljenju.

I eto, Lešinara bilo oko stotinjak. Možda i malo više i nisu bili nimalo loši.
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 12 mar 2011, 18:43

Bravo Rodjeni!

Ja uopste nisam razocaran ljudi, igrali su koliko se moglo u ovom momentu, samo je sudac postenski kakio u par navrata, ali njemu na dusu. Ponisteni gol ne mogu komentarisati, bio sam na drugom kraju stadiona :)

Amir mora da igra cesce, danas je bio najbolji na terenu, pa Krunica je "vozao" kao malog djecacica. Borca su vile pronosale par puta (citaj spasio Avdukic), iako se nije nesto umiralo u ljepoti aman. Kao sto neko napisa, dobar je i bod, samo da se ne klone duhom, jako jako i samo jako do kraja sezone.

P.S. Bravo i za navijace obje ekipe, bez i najmanjih carki na tribinama. Nadam se da je Dule zadovoljan :D
Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 mar 2011, 18:55

NeToBoLa je napisao/la:Borac nije imao nijedne dobre prilike dok su Rođeni početkom drugog poluvremena bili dobro navalili ali to je kratko trajalo i do kraja utakmice Borac lagano sačuvao svoj gol. Sudija je malo natezao Borcu, ali eto, nije bilo nekih kardinalnih grešaka pa da se kaže da smo nešto puno oštećeni. Čestitam gostima na bodu a mi se okrećemo sljedećoj utakmici u kojoj možemo do bodova, po mom mišljenju.

I eto, Lešinara bilo oko stotinjak. Možda i malo više i nisu bili nimalo loši.
Prvi(i zadnji) put sam otisao na tribinu iza gola ali onog drugog na nagovor prijatelja, i taman smo bili do lesinara i na poluvremenu smo ih izbrojali. Tacno 51 Lesinar! :mrgreen:
Tako da sam imao pogled dobar kod ruke i ponistenog gola. Ruka je bila!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 12 mar 2011, 20:36

Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 mar 2011, 20:48

kako tako prema igracima udaraš , pa nije lako protiv Borca a dobro su odigrali smiri se bod je dobar al mogla je i pobjeda ! FORZA VELEZ mrkva je najbolje odigro ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 12 mar 2011, 21:27

ANTIFA ! je napisao/la:

kako tako prema igracima udaraš , pa nije lako protiv Borca a dobro su odigrali smiri se bod je dobar al mogla je i pobjeda ! FORZA VELEZ mrkva je najbolje odigro ;)
Bolan ne udaram, ali mora Demic bolje igrati jer to moze! Ako on neda pravu loptu, niko drugi nece i nemoze!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 mar 2011, 22:43

drH je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

Bolan ne udaram, ali mora Demic bolje igrati jer to moze! Ako on neda pravu loptu, niko drugi nece i nemoze!

ma i to sto kazes trebali smo ih slomit kad je bio pritisak al dobar je onaj Avdukic , pozz :D :) dosta bod iz Prijedora odgovara i 3 boda :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 12 mar 2011, 22:47

Ma ljudi nemojte odmah pljuvati po pojedinim igracima jer da nije AVDO bio na golu u Borca primili bi gol al staces idemo sad u Prijedor bod otkinut a svakako smo po meni izborili opstanak.
Samo jedan klub Velež Mostar

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 13 mar 2011, 01:07

Capt_Billy je napisao/la:Pa zasto je tako slaba posjeta bila?? Samo 3.000!!

Zato sto je dogovorena utakmica.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.