Kako se ono kaže u ovom slučaju:
Isti si moj qrac

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako se ono kaže u ovom slučaju:
Mislim da sam negdje vidio kada u snijegu isto nesto slicno pravi. Fascinantno za nas "civilizirane" ljude.
Udaja za Breninog sina joj je jedino mogla donijeti da bude projekat Granda (je li Grand i sad Brenin?), da je guraju maximalno sa hit pjesmama i da je reklamiraju do besvijesti. Ali i reklama bez dobrih pjesama ti nista ne znaci. Raja u njoj/njenim pjesmama nesto vidi, cim ima toliko pregleda na yt. Mozda je fora u tome da svako par mjeseci izbacuje dobru pjesmu, pa zato traje jer ima konstantu i sad je dosla do toga da rasprodaje arene. Imao si onih pjevacica sto su imali neki ljetni hit koji je ubijao (ona zena od sultana mi prva padne na pamet), ali su stale na tome i raja ih brzo zaboravi.
Prodali su i Sale i Brena svoje dijelove United grupi, s tim da Sale jos radi ZG pa ima platu za to. Svaka im cast, skontali su biznis
Ovo ti je skolski primjer zemunice iz mladjeg kamenog doba. Fenomenalna izolacija od zemlje (po krovu) te blata i slame. Za pokrov je koristeno zivotinjsko krzno i rogoz, a sve uvezivano npr. vlaknima pamuka, konoplje i sl. Sva ta dovitljivost i rjesenja tada su osiguravala bolji kvalitet zivota.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 okt 2023, 07:27
Mislim da sam negdje vidio kada u snijegu isto nesto slicno pravi. Fascinantno za nas "civilizirane" ljude.
Udaja joj je prije svega donijela tu opciju da konstantno izbacuje dobre pjesme. Kao što i sam kažeš, ima bruka pjevača i pjevačica koji ubodu sa jednom pjesmom pa onda Boga pitaj kad će opet. To je normalno i siguran sam da bi i njena karijera išla tim putem, obzirom da nije vokal kao lupam Marija Šerifović pa da je to stvarno nešto jedinstveno.. eto barem 10ak pjevačica otprilike njenog nivoa talenta je prošlo kroz Grand.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 okt 2023, 07:56Udaja za Breninog sina joj je jedino mogla donijeti da bude projekat Granda (je li Grand i sad Brenin?), da je guraju maximalno sa hit pjesmama i da je reklamiraju do besvijesti. Ali i reklama bez dobrih pjesama ti nista ne znaci. Raja u njoj/njenim pjesmama nesto vidi, cim ima toliko pregleda na yt. Mozda je fora u tome da svako par mjeseci izbacuje dobru pjesmu, pa zato traje jer ima konstantu i sad je dosla do toga da rasprodaje arene. Imao si onih pjevacica sto su imali neki ljetni hit koji je ubijao (ona zena od sultana mi prva padne na pamet), ali su stale na tome i raja ih brzo zaboravi.
Sama udaja za Breninog sina ti nista nece donijeti, ako ljudima nisi zapao za oko (uho). Ako si raji dosadan, dzaba ti da se udas za ne znam ti koga...
Niđe veze drug Bgm. Nisam balavac i stvarno mi puca qrac za nju. Komentarišem jer mi je interesantan fenomen i jer zadnjih dana imam viška vremena u toku dana. Preskočiš postove i eto.. razumijem da je dugo i da se nekom ne čita.
Puca ti qrac a napisao si 15 postova o tome, izmedju toga jedan i seminarski
Napisao bih 1-2 da niko nije odgovorio. Za dužinu stvarno ne znam šta bih ti rekao.. tako se izražavam i vozdra. A i nije svakome problem napisati 10ak rečenica.
U požaru u Banjoj Luci izgorjela arhiva Elektroprivrede RS, zaustavljeni svi sudski sporovi
Vidim da tebe nije odbila
Šta je čudno, dešava se požar svugdje, pogotovo arhive gore. Ništa čudno.
Prejaka priča , jedva sam čekao da stari kupi Slobodnu Bosnu i Dane pa da čitam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.