Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

MaGiCa
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 22:39

JuveSissoko je napisao/la:Gigi je najbolji golman kojem sam gledao, svaka mu dala :)
Svaka mu cast na minulom radu, ali trenutno nije bolji ni od Storarija. Od kad se vratio primio je vise golova nego Abbiati za celu sezonu. ;)

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 12 mar 2011, 22:39

dzenan01 je napisao/la:E jeboga svak, svaku tekmu moramo dobiti crveni :x
sad gubimo 100% :twisted:
jos ste i dobro prosli brate ono za giga je cist crveni ,ali sta rade ovi debili pa jadni aleks nemoze toliko napraviti niti matri moze postici koliko ovi grijese a ni veznog reda nigdje.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 22:41

tony-mortale je napisao/la:
hajd da je neko drugi rekao ovako nešto al ti :roll: :?: :o
A player must be shown a Red Card and "sent off" for fouling an opponent to prevent an obvious goal scoring opportunity.
znači crveni je čist ne zato jer je zadnji čovjek već zato što je faulom spriječio čistu gol situaciju jer ga je igrač cesene već zaobišao i prazan je gol bio pred njim
Upravo to. To je jedino pravilo, koje ljudi cesto svode na pravilo zadnjeg coveka u odbrani.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 12 mar 2011, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 22:41

Gigi trebao dobit crveni?? valjda jeste, ah taj Moggi ,nikako ga se rijesit, hrdzavom k i dlake smetaju :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2011, 22:42

MaGiCa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:asa od njega, nista drugo nego :lol:
hajd da je neko drugi rekao ovako nešto al ti :roll: :?: :o
A player must be shown a Red Card and "sent off" for fouling an opponent to prevent an obvious goal scoring opportunity.
znači crveni je čist ne zato jer je zadnji čovjek već zato što je faulom spriječio čistu gol situaciju jer ga je igrač cesene već zaobišao i prazan je gol bio pred njim
Upravo to. To je jedino pravilo, koje ljudi cesto svode na pravilo zadnjeg coveka u odbrani.[/quote]

Sto u stvari ne postoji,to je izmisljeno pravilo da se striktno daje za zadnjeg coveka odbrane.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 mar 2011, 22:43

Nema ovdje pomoći, pa kako se samo od dobijene utakmice može napraviti ovakva glupost, to samm može ovaj Juventus. Gol Cesene nisam vidio bilo mi nestalo struje sve joj ****.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 22:45

juventus 0244 je napisao/la:Nema ovdje pomoći, pa kako se samo od dobijene utakmice može napraviti ovakva glupost, to samm može ovaj Juventus. Gol Cesene nisam vidio bilo mi nestalo struje sve joj ****.
u svakom crnilu ima i nesto dobro, nadati se Lippiu i pravim igracima, nek se gube bodovi da se ova ekipa raspadne, da mi ne bi neki kloc se provukao i slijedece sezone da mi igra pa da nas opet zavaraju sa nekim pobjedama a kasnije grohnu i igraju kako znaju zapravo, nek se sve lijepo vidi ove sezone pa makar ne isli ni u tu totalno nebitnu EL
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 22:46

JuveSissoko je napisao/la:Gigi trebao dobit crveni?? valjda jeste, ah taj Moggi ,nikako ga se rijesit, hrdzavom k i dlake smetaju :lol:
Niko ti robijasa ne dira. ;)

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 22:46

Teze mi je ovaj remi pao,nego 3 prethodna poraza :cry: :cry: Borili su se momci..ne mozemo nista zamjeriti..al jbg...bas me pogodilo ovo :cry: Jos alexa kad vidjeh,kod ove posljednje sanse..kako zeli gol...eh...

Mogo je i nas Bog pogledat nekad..nemamo srece jednostavno...

Cestitke ekipi na zelji i borbi koju su pokazali...pepe najbolji,najborbeniji u polju....o Supermanu necu trositi rijeci..najbolji golman svih vremena...bez konkurencije..

Crveni nije bio..jer je Traore bio kao posljednji igrac ili najmanje u liniji sa Buffonom...i teoretski je mogao spasiti gol..tako da..ne raspravljate puno...nije sudija pogrijesio

Slobodno sudijsko uvjerenje,bilo je ispravno..a i da je crveni bio..ne bi pogrijesio puno...Na kraju krajeva Motta je dobio drugi zuti zbog toga,kompenzacija u neku ruku..ovako ga nikada ne bi dobio tako lako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 22:47

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:Gigi trebao dobit crveni?? valjda jeste, ah taj Moggi ,nikako ga se rijesit, hrdzavom k i dlake smetaju :lol:
Niko ti robijasa ne dira. ;)

slika
Moggi je samo bio jedna metafora, valjda znas sta je to :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 mar 2011, 22:49

Ja stvarno ne zna sta je vama.
Traore je ZADNJI covjek u trenutka faula, sto znaci da covjek teoretski ima sansu da spasi gol. Jasno ko dan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2011, 22:50

Pobijeda, remi ili poraz večeras Juventusu ne bi ništa donjeli, samo sam objektivan...Ova sezona je već završena...Ovaj Juve trenutno pratim samo zbog igrača uz koje sam odrastao Alexa i Gigija...Ja Juve volim najviše na svijetu, ali u ovaj trenutni sam izgubio vjeru, tako da mi je manje-više svjedno...i ova utakmica je primjer da Agnelli i Elkann uvide da su ulaganja i promjene neophodne...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 22:51

Adinjo je napisao/la:Ja stvarno ne zna sta je vama.
Traore je ZADNJI covjek u trenutka faula, sto znaci da covjek teoretski ima sansu da spasi gol. Jasno ko dan.
ma zar je bitno ba to oko crvenog kartona, nikakva pomoc Ceseni, sta bi to jos, da im se pokoni pobijeda i ovako su dobro prosli, poklonili smo im bod,totalno ne bitna rasprava,penal kao kazna dobijen,izveden,posteno primljen gol i zdravo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 22:51

Mrze ljudi Juventus..jbg

FORZA GRANDE JUVE

Bod koji nista ne znaci..pobjeda bi nesto mogla promjeniti mozda,bar da bolje igramo do kraj sezone..ako vec ne mozemo napredovat na tabeli...

:cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 22:54

sarajlija89 je napisao/la:
Mrze ljudi Juventus..jbg

FORZA GRANDE JUVE

Bod koji nista ne znaci..pobjeda bi nesto mogla promjeniti mozda,bar da bolje igramo do kraj sezone..ako vec ne mozemo napredovat na tabeli...

:cry:
neka ba ovakih utakmica da Marotta skonta da mu ta taktika dovodjenja solidnih igraca ne pali, da samo od dolaska u Seriu A svake godine dovodilo po jednog skupog igraca,a igrali sa nasom djecom, danas bi u ekipi imali 5 velikih igraca,zna Moggi sta prica, al Marotta nece da slusa, a evo vec ovih dana govori kako cemo pocet kupovat samo kvalitetne i provjerene,ono dat cash pa makar za jednog igraca,jednog po jednog,hajd mozda je dosao sebi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 mar 2011, 22:56

JuveSissoko je napisao/la:
ma zar je bitno ba to oko crvenog kartona, nikakva pomoc Ceseni, sta bi to jos, da im se pokoni pobijeda i ovako su dobro prosli, poklonili smo im bod,totalno ne bitna rasprava,penal kao kazna dobijen,izveden,posteno primljen gol i zdravo

Ma nije jarane, ide mi na zivce ovo qurcenje i pametovanje...dodju ovdje nesto politiciti, a osnovna pravila mjesaju. Zato mi je krivo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2011, 22:57

neka ba ovakih utakmica da Marotta skonta da mu ta taktika dovodjenja solidnih igraca ne pali, da samo od dolaska u Seriu A svake godine dovodilo po jednog skupog igraca,a igrali sa nasom djecom, danas bi u ekipi imali 5 velikih igraca,zna Moggi sta prica, al Marotta nece da slusa, a evo vec ovih dana govori kako cemo pocet kupovat samo kvalitetne i provjerene,ono dat cash pa makar za jednog igraca,jednog po jednog,hajd mozda je dosao sebi
I ja kažem, pa kojim slučajem da su pobijedili, oni bi ovom Delneriju dali šansu i sljedećeu sezonu...Uostalom ova sezona je završena protiv Leccea i Bologne...napisao sam već, i večerašnja pobijeda ne bi sigurno ništa donjela...Jedino mi je drago radi Buffona, da vrati samopouzdanje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2011, 22:59

Sve to stoji..al ja ne mogu nikada navijat protiv Juventusa,zeljeti da gubi i sl...radi takvih stvari ...

O tome cemo na ljeto,svjesni smo svega..a i u klubu ja mislim...bice promjena...

nama je rezultat do kraja sezone najbitniji,ma koliko se neko ne slagao s tim i zelio neke poraza,radi nekih "vecih" interesa...

nece biti promjena nikakvih,do kraja sezone..nemamo sta o tome sad pricat...zelio sam pobjedu veceras..mozda vjerovao i nadao s nemogucem..i onda na ovaka nacin izgubimo 2 dragocjena boda...

Nasekiro sam se :cry:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 mar 2011, 23:00

Adinjo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:

Ma nije jarane, ide mi na zivce ovo qurcenje i pametovanje...dodju ovdje nesto politiciti, a osnovna pravila mjesaju. Zato mi je krivo.
ne znam sto se nerviras, da nismo velik klub kao sto jesmo pa i dok visimo na 7 mjestu, ne bi se gledale te "greskice" i brojala krvna zrnca, al neka, bili smo u Seriji B , doci cemo i mi pameti, meni kad sudija sta dosudi u korist Juventusa a ono ocigledan vjetar u ledja, mene boli k, nek nam sude u korist ,treba jos da nam sude, nek se pojedu :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 23:08

Ne mogu da verujem kakvi ste vi ljudi. :o
Znaci, kaze vam se da je po pravilima Buffon trebao da dobije crveni. Nije ga dobio. End of story. Konstatacija. Od toga pravite neki show ovde, kako "vas svi mrze i sl". :lol:
U svoje ime govorim: zao mi je sto je Juve tu gde je. Nadam se da ce biti bolje uskoro. To ce biti dobro za celokupan talijanski fudbal. 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.