Uzas.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne moras, ali takodje ne moras zeliti ni smrt i ptopast saveznika, cijim si zastava mahao, cim ti se ne svidja nesto.alemsa je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:40Pa ne moras se slagati sa svakom odlukom/stavom vlade ili bilo koga, to ti je valjda i smisao demokratije, barem u politickom smislu. To ti garantujje sloboda govora, da neces zavrsiti na golom otoku.Epidaurus je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:27Daj pare i standard Zapada al ideologiju i mrak Istoka. I Bosnje i Srbi. Hrvati su jedini narod ovdje koji je jasno i nedvosmisleno zapadno orijentisan.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:13Razmisljanje prosjecnog Bosnjaka.
Biden i USA podrzavaju Kosovo, podrzavaju Ukrainu, idemo Titovom mahati americkim zastavama.
Biden i USA podrzavaju Izrael, Amerikanci su fasisti, najgori, da ih hoce neko unistiti...
Imate li svoj stav? Jeste li za ovaj Zapadni svijet, ili ste protiv? Jeste li za EU, ili za Kinu i Rusiju?
Mi prvo moramo sami skontati gdje ideoloski pripadamo i koje saveznike zelimo.
Da li zelimo EU i zapad, ili islamisticku tvorenivu u dijelu BiH.
Opstajemo iskljucivo uz pomoc USA i medjunarodne zajednice. Ako zagusti, islamske zemlje ce nas podrzati, isto kao sto su i Palestince podrzali.
U sustini, mi sami, u kakvoj drzavi zelimo zivjeti? Prozapadnoj, gdje ce se odrzavati SFF, razne kulturne i zabavne manifestacije, gdje ikas sav komfor ili islamistickoj? Garantujem da 1% ovih koji se izjasnjavaju kao muslimani, ne bi zelili da zive u islamskoj drzavi.
Je li se tesko drzati po strani, a ne govoriti "kud vas Hitler sve ne poubija" i slicno?
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
..
Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 15 okt 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko me potrese ovo, I onda ce doci neki padobranac I reci pa morali su ovako sve redom ubijati
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kod ovog lika illi sff ili islamska država 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
zasto smo mi sada bitni dok zidovi vrse genocid i etnicko ciscenje u palestini.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:47Ne moras, ali takodje ne moras zeliti ni smrt i ptopast saveznika, cijim si zastava mahao, cim ti se ne svidja nesto.
Opstajemo iskljucivo uz pomoc USA i medjunarodne zajednice. Ako zagusti, islamske zemlje ce nas podrzati, isto kao sto su i Palestince podrzali.
U sustini, mi sami, u kakvoj drzavi zelimo zivjeti? Prozapadnoj, gdje ce se odrzavati SFF, razne kulturne i zabavne manifestacije, gdje ikas sav komfor ili islamistickoj? Garantujem da 1% ovih koji se izjasnjavaju kao muslimani, ne bi zelili da zive u islamskoj drzavi.
Je li se tesko drzati po strani, a ne govoriti "kud vas Hitler sve ne poubija" i slicno?
kod nas je demokratija pa svaki pojedinac ima pravo da podrzava koga hoce, ukrajinu, rusiju, zidove ili palestinu.
danas širom eu i amerike su masovni skupovi podrske palestini, ne vidim sto u zapadno orjentisanoj Bosni je to problem?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da mi mozemo gledati filmove na sff trebamo samo govoriti sta tatica Biden kaze da mozemo.
-
- Kontakt:
Sramote se ovih par likova sa ovom glupom pričom da bi mi kao morali uvijek imati isto mišljenje kao Zapad jer eto oni zapošljavaju naše ljude
. Pa genijalci moji, naši ljudi tamo pošteno zarade svoj kruh, nisu na socijali. Dosta ih radi poslove koje Švabe ni u ludilu ne bi radili i za pare koje su njima smiješne za takve poslove. Ne dovode oni naše radnike jer su im dragi već jer su bolji radnici od ovih sa Bliskog istoka i Afrike. Oni bi se odrekli svega jer im je Hans dao posao
. Imaš pravo na svoje mišljenje, nisi u Sjevernoj Koreji. Kako ste smiješni lol.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Forto se povukao sa x pa se raspisao na forumu
To ti je narod, a narod ima pravo da misli suprotno. Nisam vidio da je Bosna (vlada iste) zvanicno iznijela stav. Imas masu Amera sto se ne slazu s ovim u Ukrajini, ali zvanicni stav vlad je drugaciji, svatas. Sta ti zelim reci je dok Bosna ne bude zvanicno stala na stranu nekog, sta narod misli u njoj je totalno manje-vise nebitno, a sumnjam da ce Bosna ici protiv zapada. Tako da nemas argumentaEvander je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:47Ne moras, ali takodje ne moras zeliti ni smrt i ptopast saveznika, cijim si zastava mahao, cim ti se ne svidja nesto.
Ove ankete su relevatne kao i one na stranicama Arsenala 
Dođe 1M nigerijaca i udaraju da je Iwobi najbolji igrač

Dođe 1M nigerijaca i udaraju da je Iwobi najbolji igrač
Ok je imati prozapadna misljenja i stavove, ok je imati i protiv ali je licemjerno to koristiti kad tebi odgovara i onda se pozivati na to da je zapad licemjeran, a ne vidiš da si ti. Svak bi sjedio u ugodi pariza, londona, minhena ali bi preko tastature pljuvo sve što zapad radi i pozivaš na licemjerstvo one koji nemaju obavezu da pomognu muslimanima a ti koji si musliman ne prozivaš sebe i svoje. Znam da zapad neće i nema ni neku potrebu da pomaže palestincima, milion je razlika i razloga, ali gdje su te islamske zemlje zaboga. Gdje su ti silni ummeti, dzemati? Je li se sve svelo na dovu sa hutbe, a ovdje se pljuje što neki džo neće da pomogne nekog njemu palestinca koji propagandom ili ne vozika se sa glavama istih tih njeovih sunarodnjaka.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Kakvo poltronsko razmisljanje. Znaci pojedinci otvoreno govore da nemaju svoje misljenje nego ono koje Blinken i Biden kazu.
Ako vama treba neko da kaze da podrzavate Ukrajinu i Palestinu i da ne navijate za masakr bilo kojeg narode, ne znam evo
Ako vama treba neko da kaze da podrzavate Ukrajinu i Palestinu i da ne navijate za masakr bilo kojeg narode, ne znam evo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Većini Bošnjaka su braća po vjeri samo ako su daleko.
Kada su im pred kućama onda su stoka i zovu ameriku i njemacku da ih otjeraju

Lik kojem je i **** zlatno ako se Amer posrao pita nekog ima li stav ?
Bosna je Bosna, ni zapad ni istok, uvijek bila takva, naši pretci su ovdje heretike skupljali kad ih niko nije želio.
Imal šanse da budemo svoju i slobodni ili se tvoj koncept liberalne države zasniva na lizanju necijeg šupka ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.