Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Americki predsjednik bukvalno laze pred kamerama dok milioni ljudi gledaju. Treba info s obje strane dobro provjeriti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- RollingPaper
- Kontakt:
A ko finansira taj ISIS? Nisu ga nikad SAD finansirale, al u qrcu? Otkud ljudima u pustinji ispod šatora, da izvade projektil od 100.000€ a hljeba nemaju da jedu? Ko finansira Hamas? Da li je SAD-u cilj da Izrael i dalje postoji u ovakvom obliku? Mnogo pitanja je otvoreno.
The Red Cross says three out of Gaza's five water plants are out service
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledaj sta teroristi s druge strane rade, a novine ne smiju napisati ni ko ih je ubio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zivoti su bitni samo ako se poklapaji sa zapadnjackim vrijednostima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ko je demantovo? Hamas rekli nismo jel.nerkolfc je napisao/la: ↑12 okt 2023, 04:16Bukvalno demantovano ovo sve sto se tice ubijanja djece I beba, bila cista propaganda medija bliskih radikalnoj desnici u Israelu. A taoce su počeli puštati jer vide da se Israel ne libi ni bacati bombe iako ima njihovih ljudi tu.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 01:26Jel’no bi Messi cifffut a Ronaldo za Palestinu?![]()
Kidnapovati zene, starce, ubijati djecu, bebe a uz sve to uzvikivati i dozivati Boga….nadam se da ce sravniti Hamas sa zemljom.
Ljudi skoro 400k ljudi mobilizirali za 48 sati, ako udje tolika kopnena vojska, promijenit ce im krvnu sliku i geografski polozaj zemlje.

Pa imas ispovijest ljudi koji su bili na festivalu i uspjeli se spasit sta su vidjeli.
-
- Kontakt:
Grohotom se smijem
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hamas snima gdje otima žene i djecu ali nerkolfc zna da je to izraelska propaganda.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:10Ko je demantovo? Hamas rekli nismo jel.nerkolfc je napisao/la: ↑12 okt 2023, 04:16Bukvalno demantovano ovo sve sto se tice ubijanja djece I beba, bila cista propaganda medija bliskih radikalnoj desnici u Israelu. A taoce su počeli puštati jer vide da se Israel ne libi ni bacati bombe iako ima njihovih ljudi tu.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 01:26Jel’no bi Messi cifffut a Ronaldo za Palestinu?![]()
Kidnapovati zene, starce, ubijati djecu, bebe a uz sve to uzvikivati i dozivati Boga….nadam se da ce sravniti Hamas sa zemljom.
Ljudi skoro 400k ljudi mobilizirali za 48 sati, ako udje tolika kopnena vojska, promijenit ce im krvnu sliku i geografski polozaj zemlje.![]()
Pa imas ispovijest ljudi koji su bili na festivalu i uspjeli se spasit sta su vidjeli.
- bavariapivo
- Kontakt:
covjek jednostavno ili jede izmet ili trola, jer toliko pristrasan i gIup ne mozes biti, isto vazi za aveniju, brokulu i drugu dusebriznisku bracu muslimansku, koji sve znaju sto se na terenu desava, i sve sto dolazi sa zapada je propaganda (normalno ono sto njima ne ide u prilog)Rosicky je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:29Hamas snima gdje otima žene i djecu ali nerkolfc zna da je to izraelska propaganda.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:10Ko je demantovo? Hamas rekli nismo jel.![]()
-
- Kontakt:
Genijalci upratili ste da je bijela kuca rekla da su to lazi i izmisljotine? 

Ne mijesaj me u svoje budalastinje. Ako tvoj mozak moze razlikovati samo crno i bijelo to je tvoj problem, samo me izostavi iz tih svojih nabrajanjabavariapivo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:47covjek jednostavno ili jede izmet ili trola, jer toliko pristrasan i gIup ne mozes biti, isto vazi za aveniju, brokulu i drugu dusebriznisku bracu muslimansku, koji sve znaju sto se na terenu desava, i sve sto dolazi sa zapada je propaganda (normalno ono sto njima ne ide u prilog)Rosicky je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:29Hamas snima gdje otima žene i djecu ali nerkolfc zna da je to izraelska propaganda.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:10
Ko je demantovo? Hamas rekli nismo jel.![]()
jadni ljudi, samo da ovo stane što prije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Čitaju ljudi površno i kroz ljubičaste naočale. Treba sačekati da malo dosadi, kao i sa Ukrajinom. Onda će tema postati opet čitka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ali dokle ide ta zaludjenost jbttt, bukvalno imas na internetu gomilu videa gdje mozes licno vidjeti to sve, ali nee, lik pise zapadna propaganda. Sve zapadno ne valja a istocno valja, svi se na istok selebavariapivo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:47covjek jednostavno ili jede izmet ili trola, jer toliko pristrasan i gIup ne mozes biti, isto vazi za aveniju, brokulu i drugu dusebriznisku bracu muslimansku, koji sve znaju sto se na terenu desava, i sve sto dolazi sa zapada je propaganda (normalno ono sto njima ne ide u prilog)Rosicky je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:29Hamas snima gdje otima žene i djecu ali nerkolfc zna da je to izraelska propaganda.numanumaye22 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 12:10
Ko je demantovo? Hamas rekli nismo jel.![]()

Hamas je bukvalno nastetio samo sebi i Palestini ubijajuci ove civile, silujuci ih i kidnapovajuci, samo su sebi zivote skratili, nista vise.
Osuđivanje aposlutnih ratnih zločina koje čini Izrael je - zaluđenost, ako to radiš onda si dušebrižnik muslimanski koji qrac?
Mislim da jako jednostavno možeš osuditi ono što je Hamas uradio, HAMAS - a ne Palestinci koji trenutno gube svoje živote, nemaju hranu, vodu i struju. Istovremeno bi se mogao osuditi i Izrael. Bez obzira što ste u Švabiji, pa ste umislili da ste ozbiljni Evropljani i nositelji evropskih vrijednost, za osudu Izraela trebaš biti samo čovjek i ništa više od toga.
Mislim da jako jednostavno možeš osuditi ono što je Hamas uradio, HAMAS - a ne Palestinci koji trenutno gube svoje živote, nemaju hranu, vodu i struju. Istovremeno bi se mogao osuditi i Izrael. Bez obzira što ste u Švabiji, pa ste umislili da ste ozbiljni Evropljani i nositelji evropskih vrijednost, za osudu Izraela trebaš biti samo čovjek i ništa više od toga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bas tako, citaju ono sto zele da procitaju. Otprilike ova logika
-
- Kontakt:
Vidjao sam svakakve likove po forumu, ali veceg proljeva od Leoreya nisam sigurno. Kako je naporan lik na svakoj mogucoj temi to je za izucavanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.