Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Bez zajebancije, koliko vam je trenutno stalo do repke i ovih nadolazećih utakmica?
Pogledat ću isto kao što sam gledao i sve ove godine, al' deff otkako pratim reprezentativni fudbal ne pamtim veći meh osjećaj kod sebe.
Pogledat ću isto kao što sam gledao i sve ove godine, al' deff otkako pratim reprezentativni fudbal ne pamtim veći meh osjećaj kod sebe.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Eto prilike da pozove Zolotića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ja bi pozvao naknadno Zolotica i Hajradinovica, mislim da su momci davno zasluzili pozive. Mozda je Hajradinovic u zadnje vrijeme oslabio, ali te neosporava njegove individualne kvalitete. Za Zolotica je suvisno govoriti ista, momak poznaje pola repke Portugala i njihov mentalitet. Ne mogu njih dvojica biti losiji od tri igraca iz ruske lige, da yebe rak raka. U ostalom se treba nadati da Portugal igra sa Ronaldom jer su u zadnje vrijeme mnogo losiji s njim jer je sav fokus na njemu...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ja se zakleo nakon Islanda da necu vise gledati, ali dzaba. Opet mi se gleda.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo ja cu ti reci za se: dvoumljivao sam se evo skoro mjesec dana da li da idem na tekmu protiv Liechtensteina. Poslje Kodrinog smijenjivanja osjecao sam jos vecu ogorcenost i nepravdu koja je dakle jos jedno maslo saveza. Naljutim se i budem jos odlucniji da odem na tu utakmicu. Vidio da ima jos karata i kontam kupit cu na vrijeme. U medjuvremenu je Savo postao trener i ljudi su u isto vrijeme oborili sistem od kupikartu.ba i stranicu liechtensteinskog saveza, jer je na obe stranice pisalo da je lafo rasprodato. Bilo mi zao, ali opet sam provirivao ne bi li bila jos koja karta. Na kratko je se sistem oporavio bio, da bi istog dana opet pao. Ja nastavim se nadati sve do juce, jer su se ponovo karte pojavile. Brze bolje kupim tu gdje je dostupna bila, tj. u domacem sektoru cak, bukiram prevoz i smjestaj. Zijanio sam oko 400 maraka za tekmu od koje nema fajde, zasto? Jer se Bosna voli i kad gubi i kad vodi. Nije bitno ko je trener, ali idem iskljucivo da podrzim momke i da savezu yebem mater!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
AHHAHAHA nisi jedini brate, ja sam se zakleo da ih uzivo necu gledat do kraja kvalifikacija, krivo mi sad rad portugala lol. Al treba ostat do kraja dosljedan

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Znaci proigrat cemo pod vodstvom Save.

Cijele kvalfikacije je samo bilo do selektora nije do igraca, blago se nama.

Cijele kvalfikacije je samo bilo do selektora nije do igraca, blago se nama.
Mjau !
-
- Kontakt:
Kojom brzinom otkazujemo tesko da ovo igraca moze biti. Jedino je dobro da je primoran prosiriti bazu igraca sto prije.
Koliko god da smo loši gledam utakmice, a u Zenicu idem isključivo zbog zvijezda Portugala. Više me ništa ne može iznenadit u ove 2 tekme pa čak ni poraz od Lihtenštajna. Poslije Islanda sam se ponadao da možda bude nešto od nas ali mi je svaku nadu ugasila utakmica sa Slovačkom i više me ne dotiče.
Dobar si ti meni je od Nigerije manje vise svejedno.Bosniak10 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:56Koliko god da smo loši gledam utakmice, a u Zenicu idem isključivo zbog zvijezda Portugala. Više me ništa ne može iznenadit u ove 2 tekme pa čak ni poraz od Lihtenštajna. Poslije Islanda sam se ponadao da možda bude nešto od nas ali mi je svaku nadu ugasila utakmica sa Slovačkom i više me ne dotiče.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnCleese
- Kontakt:
Gledat ću i navijati protiv nase reprezentacije jer su se sve ljige od igraca I medija odazvale Vici i co i uvukli se mafiji duboko u dupe.
Mrs izgubili svaku dabogda a najvažnije da izgube jednu od onih baraznih.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne moras brate moliti da izgubimo baraz. Gubimo ga svakako, jedino ako nam uvale Andoru, Gibraltar i Lihtenstajn mozda uspijemo izboriti EP. Bit ce standardni nas hajp pred baraz i u polufinalu odmah nas neka reprezentacija spusti na zemlju, kao i u dosadasnjim barazima.JohnCleese je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:42Gledat ću i navijati protiv nase reprezentacije jer su se sve ljige od igraca I medija odazvale Vici i co i uvukli se mafiji duboko u dupe.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Glupavi Bazdarevic nije mogao da prodje jednu IrskuDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:45Ne moras brate moliti da izgubimo baraz. Gubimo ga svakako, jedino ako nam uvale Andoru, Gibraltar i Lihtenstajn mozda uspijemo izboriti EP. Bit ce standardni nas hajp pred baraz i u polufinalu odmah nas neka reprezentacija spusti na zemlju, kao i u dosadasnjim barazima.JohnCleese je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:42Gledat ću i navijati protiv nase reprezentacije jer su se sve ljige od igraca I medija odazvale Vici i co i uvukli se mafiji duboko u dupe.
To mi je i dan danas u sjecanju. Kakva postavka igre u Dublinuzgembo89 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:50Glupavi Bazdarevic nije mogao da prodje jednu IrskuDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:45Ne moras brate moliti da izgubimo baraz. Gubimo ga svakako, jedino ako nam uvale Andoru, Gibraltar i Lihtenstajn mozda uspijemo izboriti EP. Bit ce standardni nas hajp pred baraz i u polufinalu odmah nas neka reprezentacija spusti na zemlju, kao i u dosadasnjim barazima.JohnCleese je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:42
Gledat ću i navijati protiv nase reprezentacije jer su se sve ljige od igraca I medija odazvale Vici i co i uvukli se mafiji duboko u dupe.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Nek bude najbolja postavka i najbolja partija naših pa nek nas sudija pokrade samo da ne prođemo ma Euro 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nisu ti komentari u srazmjeru s nickom. Treba tu jos vise sarkazma i nadrealnog/crnog humora.JohnCleese je napisao/la: ↑10 okt 2023, 17:01Nek bude najbolja postavka i najbolja partija naših pa nek nas sudija pokrade samo da ne prođemo ma Euro![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Nikad neće imati moju podršku dok god.je ovog saveza i dok god se igrači odazivaju,ali jedno bravo u svom sivilu je pozivanje Gojkovica
Momak gradi karijeru mimo svih,bez pumpe,sestra sportista pripadnica armije BiH a on sad reprezentativac BiH
Momak gradi karijeru mimo svih,bez pumpe,sestra sportista pripadnica armije BiH a on sad reprezentativac BiH
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Meni su u toku godine daleko najdraže utakmice reprezentacije...ma u kakvom problemu ona bila.
Sto se tice R.Irske i Mese, sve je tačno, ali R.Irska je u fudbalskim okvirima uvijek bila ozbiljna reprezentacija.
Najveći kiks ili blamaza je zapravo ona protiv S.Irske kada nas je vodio Bajevic.
Sto se tice R.Irske i Mese, sve je tačno, ali R.Irska je u fudbalskim okvirima uvijek bila ozbiljna reprezentacija.
Najveći kiks ili blamaza je zapravo ona protiv S.Irske kada nas je vodio Bajevic.
-
- Kontakt:
Ta utakmica je bila blamaža epskih razmjera.hurem je napisao/la: ↑11 okt 2023, 11:24Meni su u toku godine daleko najdraže utakmice reprezentacije...ma u kakvom problemu ona bila.
Jos Bajević kaže kako nismo vježbali penale, i vidi čuda, baš na penale izgubimo

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ErosViverosViv, Gifron, Goalgetter, Google Adsense [Bot], s4mke, Skojevska i 45 gostiju.