Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Surreal
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la Surreal » 10 okt 2023, 21:54

alemsa je napisao/la:
10 okt 2023, 21:53
:urnebes: ser.ete da smo sa Benjaminom diskutovali ovih dana
what
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 okt 2023, 21:54

Za ove startupe je donekle u pravu ali bukvalno im qrac pusi i jaja gladi dok ih velica, a ljudi imaju 8.8 biliona ulozeno u startupe, odakle im pare ne znam ni ja.

I jos uvijek cekam da vidim gdje to u udzbenicima i kurikulumu djeca uce o laznom holokaustu i kako kontrolisu citav svijet. Ovo sto je on nakacio UN watch je toliko hinjski da je to za ne povjerovat.

Mogao je indirektno da ih brani ali odlucio je ici full penetration, mozda i radi za njih u IT-u ne znam ni ko je ni sta je.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 10 okt 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 10 okt 2023, 21:59

Brokula je napisao/la:
10 okt 2023, 21:41
Druze postavljas izvore koje direktno kontrolise Nentayahu i njegova porodica. Jesil ti ozbiljan imalo
Tko kontrolira UN Watch, Golda Meir? :rol:
bavariapivo je napisao/la:
10 okt 2023, 21:50
Pa to je isti onaj sto podržava rusku agresiju na tuđu teritoriju
Pronađi jedan post koji će potvrditi ovu tvrdnju i šaljem ti €100.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 10 okt 2023, 22:06

Winters je napisao/la:
10 okt 2023, 21:59
Brokula je napisao/la:
10 okt 2023, 21:41
Druze postavljas izvore koje direktno kontrolise Nentayahu i njegova porodica. Jesil ti ozbiljan imalo
Tko kontrolira UN Watch, Golda Meir? :rol:
bavariapivo je napisao/la:
10 okt 2023, 21:50
Pa to je isti onaj sto podržava rusku agresiju na tuđu teritoriju
Pronađi jedan post koji će potvrditi ovu tvrdnju i šaljem ti €100.
Izvini jaro, izgleda da sam te sa nekim drugim pobrkao

Mea culpa

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 10 okt 2023, 22:14

CampobelloDiMazara je napisao/la:
10 okt 2023, 21:07
Bezveze se raspravljate jedan stariji gospodin velezovac je u par redova najbolje opisao ovo nakaradno podneblje
Sjevernokorejskipas je napisao/la:
29 nov 2022, 01:00
Dva velikana, Juventus i Velež u vnago.
Pomislih reći istim vnago ali nije talijansko vnago kao naše. Ovo mi rekoše u povjerenju degustatori vnago.

Na ovoj strani Jadrana je pak isto vnago svih koji pričaju istim jezikom a zovu ga svojim plemenskim imenom. Krleža kaže ista balega pregažena povijesnim kolima. Sva razlika između naših sluđenih plemena je u tome ko nam je prababe guzio: Stambol, Pešta ili Beč. Čiji kuratz u babi njegova, vjera u kući. Ovdje žive taoci prošlih guženja i služenja. Nikad robom?? Nikad ne vladamo sobom.
Pokušali smo tačno prije 79 godina na današnji dan ali ne ide, nije to za nas. Ovo je područje ovaca i ovnova, sve je isto samo Čobana više nema. Odoh i ja. :wave:
Tito :tokralju:

Nema ga odavno na njegovoj temi :thumbdown:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2023, 22:30

tutankamon1905 je napisao/la:
10 okt 2023, 20:35
Surreal je napisao/la:
10 okt 2023, 20:31
Rigoletto je napisao/la:
09 okt 2023, 21:38
https://reddit.com/r/CombatFootage/s/kT6xD6nlgD

Ravnaj stoku

kaže lik ravnaj stoku, imaš li osjećaja malo? Bar ono malo - ljudski?
Ne pravite se maniti vise s ovim videima i slikama. Sigurno ne govori ravnaj stoku za djecu i civile.
Ali jbg, okreni pricu kako vam odgovara
FKBilder je napisao/la:
10 okt 2023, 20:33
tutankamon1905 je napisao/la:
10 okt 2023, 19:58

Znas ti dobro na kog se misli i na koju sortu ljudi s ovim "arapski kozojebi"..i ako njih podrzavas bolestan si kolko i oni. Kad svi budu pod zemljom, tad se moze ocekivat mir
Ne,ne znam na koju sortu ljudi mislis.
Jel onu sto ih privode dok obavljaju molitvu, jel na onu palestinsku djecu na kojoj izraelski snajperisti vjezbaju gadjanje i snimaju jos i objavljuju po netu.
Jel na one kojima je zabranjeno koristiti javni prevoz po "izraelu "....ili oni kojima zidovi zatrpavaju bunare vode cementom, de prosvjetli me, na koga tacno mislis.
Ti "kozojebi "bore se za osnovna prava ljudska i pravo na zivot vec 75 godina. Ostavljeni od svih,izdani od istih onih koji im sada zatvaraju granicu.
Svake mirovne pregovore je unistio Izrael. Dvije drzave, ideja je na koju su palestinci, i bas taj Hamas davno pristali.
O da, znas. Nego opet okreces pricu. Kozojebi su svi clanovi Hamasa i slicnih teroristickih organizacija koji zasluzuju smrt u najgorim mukama. A ne normalan palestinski narod.
Da li teroristicka drzava izrael zasluzuje isto za visedecenijski teror,zlocine, i Apartheid koji provodi nad tim istim palestinskim narodom, ne Hamasom, narodom...Ne pravi se da ne znas sta rade, ili njihovi zlocini su ok,a kozojebe treba pobit :?:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 okt 2023, 22:50

Kakav je ovo klovn :rol: :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 okt 2023, 22:53

Britanci, mislim na narod, a ne na glupe politicare su davno prozreli tog glumca i doslovno i figurativno. I njima je puna kapa njegovih zalopoljki i prosipanja suplje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 okt 2023, 22:54

Samo za pojedine debile sa teme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 okt 2023, 22:59

Brokula je napisao/la:
10 okt 2023, 22:54
Samo za pojedine debile sa teme
Tesko je njima to objasniti jer su zaluđeni drugim stvarima. Da im SD sutra objavi kako misle da BiH treba biti u sastavu Srbije, oni bi ih podržali, jednostvano slijepi pored očiju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2023, 23:04

Zelenski radi vrhunski posao na lobiranju za svoju zemlju al naravno Bosnji kojem je pojam hurma i tespih diplomatija odmah razazna da se radi o klaunu :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 okt 2023, 23:06

Kakva diplomatija i bakraci. Ukrajina je strateski vazna za Amerikance, zato im i pomazu i oni i citav zapad. Usto su i krscani. Pomagali bi im sa i bez Zelenskog. Daj Zelenskog u Palestinu da vidimo to lobiranje :rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2023, 23:10

Iiii idemo, mrze nas jer smo muslimani :rol:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2023, 23:11

Epidaurus je napisao/la:
10 okt 2023, 23:04
Zelenski radi vrhunski posao na lobiranju za svoju zemlju al naravno Bosnji kojem je pojam hurma i tespih diplomatija odmah razazna da se radi o klaunu :rol:
Da je Bosnji pojam hurma, ne znam sta ti znaci "tespih diplomatija "ali hajde, ova zemlja ne bi postojala jos 92, da ne kazem 2000-tih na ovamo.
Ali zna balija sta je Bosnji pojam, a tespih mu iz usta ne izlazi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 okt 2023, 23:13

FKBilder je napisao/la:
10 okt 2023, 23:11
Epidaurus je napisao/la:
Da je Bosnji pojam hurma, ne znam sta ti znaci "tespih diplomatija "ali hajde, ova zemlja ne bi postojala jos 92, da ne kazem 2000-tih na ovamo.
Da zna Bosnjo sta je diplomatija i lobiranje imali bi svoju zemlju, a ne bi nas s obje strane je.bavali kako stignu. Samo pogledati Albance sta su postigli, a nista manji muslimani od nas nisu. Pogotvo oni na Kosovu.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 10 okt 2023, 23:13

Epidaurus je napisao/la:
10 okt 2023, 23:10
Iiii idemo, mrze nas jer smo muslimani :rol:
samo ne znam kako u svojim glavama saberu dva i dva na pojam kosova i albanije u toj istoj evropi kako "hiiiiin" ne mrze majku im zapadnjacku :urnebes: :mrgreen:

Svu svoju nesposobnost okrivi na to da te neko mrzi, i onda se cudis sto svi misle da si mrtvi luzer :bow:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 10 okt 2023, 23:16

Epidaurus je napisao/la:
10 okt 2023, 23:13
FKBilder je napisao/la:
10 okt 2023, 23:11
Epidaurus je napisao/la:
Da zna Bosnjo sta je diplomatija i lobiranje imali bi svoju zemlju, a ne bi nas s obje strane je.bavali kako stignu. Samo pogledati Albance sta su postigli, a nista manji muslimani od nas nisu. Pogotvo oni na Kosovu.
Samo što je kod Albanaca na prvom mjestu država, bez obzira koje vjere bili.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 okt 2023, 23:16

Epidaurus je napisao/la:
Ovom sad zamjerili sto je podrzao Izrael. U tome je kvaka.

A koga ce podrzati? Hamas koji je podrzao Rusiju? Kojeg opet zaboli za Ruse, ali gledaju neku svoju korist i idu kontra Amerike.
Onda je prostom logikom da i ovaj ide uz Ameriku i kontra ruskih i iranskih puppet rezima.

A tu logiku interesa je skontao i necivilizovani Hamas, pa su u kontriranju zapadu podrzali i Milosevica (sto ja licno ne zamjeram), medjutim za pojedine je to i dalje nuklearna fizika.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 okt 2023, 23:20

Pa ne bih rekao da nas mrze, ali nas i ne vole sigurno. Puca im ona stvar za Iračanima, Palestincima, Sirijcima itd. Smiješno je misliti da oni pomažu Ukrajinu jer ih neizmjerno vole, pomažu im jer im trebaju u borbi protiv Rusije. Mogu samo zamisliti kakva bi propaganda bila da je Ukrajinaca izginulo i blizu koliko recimo Iračana. Bilo bi masovnih izviješća o genocidu, gnusnim zločinima. Kosovo im je isto strateški važno, Kosovari imali "sreće" da je prvo bilo masovnih zločina po Bosni prije 99-te, pa skontali da je bolje Kosovu dati državu gdje će napraviti svoje baze nego Srbima koji su ruska braća.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 10 okt 2023, 23:28

Bundesliga je napisao/la:
10 okt 2023, 23:20
Pa ne bih rekao da nas mrze, ali nas i ne vole sigurno. Puca im ona stvar za Iračanima, Palestincima, Sirijcima itd. Smiješno je misliti da oni pomažu Ukrajinu jer ih neizmjerno vole, pomažu im jer im trebaju u borbi protiv Rusije. Mogu samo zamisliti kakva bi propaganda bila da je Ukrajinaca izginulo i blizu koliko recimo Iračana. Bilo bi masovnih izviješća o genocidu, gnusnim zločinima. Kosovo im je isto strateški važno, Kosovari imali "sreće" da je prvo bilo masovnih zločina po Bosni prije 99-te, pa skontali da je bolje Kosovu dati državu gdje će napraviti svoje baze nego Srbima koji su ruska braća.
Auh, duboko

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 27 gostiju.