Ko su Osmalije i njihovi nasljednici ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:23I Osmalije su bile genocidne,ali i dalje ima njihovih nasljednikalet3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 16:21Izrael je genocidna tvorevina, bas kao i RS.Evander je napisao/la: ↑10 okt 2023, 15:24I jedni i drugi se bore za opsatanak i jedni i drugi su brutalni. Ovdje je primjenjiva ona "ko jači, tlači". U ovom slucaju to je Izrael. Da je obratno, vjerovatno bi palestinci bili jos brutalniji. Tamo nikad nije bilo mira i pravde, nema je ni danas, nece je ni biti.
Prokleto tlo i zemlja.
Dosli Zidovi, istrijebili ih Krscani. Pa onda dosli Muslimani istrijebili Krscane. Pa onda se Krstasi vratili, pa Istrijebili i britalno poubijali Muslimane. Pa onda Muslimani uzvratili i protjerali Krstase. Sad se Zidovi vratili pa protjeruju Muslimane. Ko zna sta je slijedece...
A da ce tamo nekad biti mira, nece nikad.![]()
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
haj makar se Jordan trudi, koliko - toliko.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Neka se poklope i sakriju u najbližu rupicu sve arapske zemlje po pitanju Palestine.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mnogi govore da šta su i očekivali Palestinci nakon onog upada u Izrael. Nije sukob počeo od prije 4 dana već sukob traje 70 godina i ovo od subote je samo posljedica. Niko živ ne odobra to ali može da razumije reakciju. To što je Izrael prreživio u dva dana to Palestina preživljava 70 godina.
Kako niko živ ne može podržati Hamas tako isto ne bi trebali ni ovo što radi Izrael ali, nažalost, podržavaju neki da ne kažem mnogi. Žalosno, još jednom kao civilizacija smo pali na testu.
Kako niko živ ne može podržati Hamas tako isto ne bi trebali ni ovo što radi Izrael ali, nažalost, podržavaju neki da ne kažem mnogi. Žalosno, još jednom kao civilizacija smo pali na testu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znas ti dobro na kog se misli i na koju sortu ljudi s ovim "arapski kozojebi"..i ako njih podrzavas bolestan si kolko i oni. Kad svi budu pod zemljom, tad se moze ocekivat mirFKBilder je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:49I Hrvati su genocidan narod, zatvarali su moj narod u logore, silovali, ubijali klali, rusili (snimali i ponosili se time naprimjer imas snimke hvo-a iz Hera) pa i dalje ima njihovih sljedbenika, koji se uopste ne stide toga. Kao ti recimo.Ali jbg prvi si u glupostima i kada treba opravdat klanje "arapskih kozojeba "...Tako da ne cudi nistaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 18:23I Osmalije su bile genocidne,ali i dalje ima njihovih nasljednika![]()
Kopnena invazija je retardirana iz vise uglova. Ja ne vidim kako to moze proci bez ozbiljne vojne, politicke i diplomatske stete za Izrael. Sad imaju bezrezervnu podrsku, ali u tom pokolju ce ih malo ko podrzati. I tu ne mislim samo na diplomatski stav drzava, govorim opcenito o narodu.
A sve i da se ti sa sjevera ne ukljuce, valja i u Gazi po onim rusevinama krampati, a ovih ko mrava. Znaci gerila.
I za koji krajnji cilj, sve i da istrijebis ovaj Hamas, tu ce se pod okupacionim uslovima izroditi triput gora grupa.
A s druge strane, ovaj Netyanahu da stane sad, vjerovatno bi ga Izraelci u roku od sat vremena vjesali za testise.
Mozda jedino da se sta oko ovih taoca ispregovara i da to bude neki put ka deeskalaciji.
Ma rakterirat će ih do besvijesti i zavrnuti sve što im je neophodno za život.Kajzer10 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:01Kopnena invazija je retardirana iz vise uglova. Ja ne vidim kako to moze proci bez ozbiljne vojne, politicke i diplomatske stete za Izrael. Sad imaju bezrezervnu podrsku, ali u tom pokolju ce ih malo ko podrzati. I tu ne mislim samo na diplomatski stav drzava, govorim opcenito o narodu.
A sve i da se ti sa sjevera ne ukljuce, valja i u Gazi po onim rusevinama krampati, a ovih ko mrava. Znaci gerila.
I za koji krajnji cilj, sve i da istrijebis ovaj Hamas, tu ce se pod okupacionim uslovima izroditi triput gora grupa.
A s druge strane, ovaj Netyanahu da stane sad, vjerovatno bi ga Izraelci u roku od sat vremena vjesali za testise.
Mozda jedino da se sta oko ovih taoca ispregovara i da to bude neki put ka deeskalaciji.
Bacit će ih u takav očaj da će se sami zalijetati na granicu da poginu
Fakat treba banovati ove navijače Zrinjskog, koji qrac povezujete BiH sa Palestinom? Ako ne možete voditi normalnu diskusiju, imate hercegbosna forum pa uživajte.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Znam da si zapusten i neobrazovan, ali nauci bar pravilno pisati stvari o kojima diskutujes.
Pise se OsmaNlije, sa N, a ne Osmalije, jbm te primitvna i zaostala

@kajzer
Nemaju od ovih zracnih udara nista sto se tice Hamasa, porusit ce zgrade pobit civile i to je to. Ostaje im opet problem, a cini se da zele da rijese Hamas za sva vremena, tim se mora odratiti invazija, cizma na tlu. E sad ako se i Hezbollah ukljuci a sve se cini da hoce, oni su 10 puta jaci od Hamasa po svemu, tako da bi bilo fighta.
Nemaju od ovih zracnih udara nista sto se tice Hamasa, porusit ce zgrade pobit civile i to je to. Ostaje im opet problem, a cini se da zele da rijese Hamas za sva vremena, tim se mora odratiti invazija, cizma na tlu. E sad ako se i Hezbollah ukljuci a sve se cini da hoce, oni su 10 puta jaci od Hamasa po svemu, tako da bi bilo fighta.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nemoj zamjerit,zurba.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi ovdje vrijedjate Bosnjake, a Izraelci po Jeruzalemu kada vide katolika na ulici pljunu ga 
Ovaj sukob mi se toliko gadi, toliko se toga radi sto je po konvencijama ratovanja zabranjeno.

Ovaj sukob mi se toliko gadi, toliko se toga radi sto je po konvencijama ratovanja zabranjeno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 okt 2023, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nisam zapusten,svako jutro 40 cucnjeva i 30 sklekova odradimAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:13Nemoj zamjerit,zurba.![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- VivaLaStella
- Kontakt:
Razumljivo, ali te posljedice vuku za sobom jos veće posljedice što vidiš iz priloženog. Svi znamo kroz šta su palestinci prošli, ali je to mila majka za ono što će im se sada dešavati.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:51Mnogi govore da šta su i očekivali Palestinci nakon onog upada u Izrael. Nije sukob počeo od prije 4 dana već sukob traje 70 godina i ovo od subote je samo posljedica. Niko živ ne odobra to ali može da razumije reakciju. To što je Izrael prreživio u dva dana to Palestina preživljava 70 godina.
Od lošeg si napravio gore i to je ono što mene muči u svemu ovome.
Rekao sam već, žao mi je nevinog naroda.. a što se samog rata tiče, za mene je Hamas teroristička organizacija, Izrael teroristička zemlja tako da me zaboli ko će koga... Ključna je razlika što Izrael ne koristi vlastiti narod kao human shield i samo zbog toga nikada u životu ne bih podržao Hamas protiv bilo koga.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Židovima nema nikakve razlike izmedju krscana i muslimana. Oboje ih isto testirajutuzlak1987 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 20:15Vi ovdje vrijedjate Bosnjake, a Izraelci po Jeruzalemu kada vide katolika na ulici pljunu ga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kako je glumiti podrsku izraelu a divis se likovima i zivis u ulicama koje nose imena po zlocincima koji su ubijali te iste jevreje na najgore moguće nacine
al za malo suske sva nacionalisticka spika u koju se busas, pada u vodu pa se sa kabirijem slavi pride month i različitosti, pa se guta ponos i sa gnusanjem se baca suplja o zgrazavanjima nad nacistickim zlocinima dok katolibanija pizdi

Ova slika sigurno neće biti in na društvenim mrežama, da su Izraelci vjerovatno bi bila na svim mogućim portalima.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ti fkt nekom pokušavaš prašinu u oči bacati.Winters je napisao/la: ↑10 okt 2023, 19:25https://www.deseret.com/opinion/2022/9/ ... -up-nation
Imaš i odličnu knjigu na tu temu ako te zanima.
Pitam te za izvor tvojih navoda da je izrael iznad Kanade, Japana, Kine, UK po pitanju start up-a i to ne znam ni o kakvim parametrima startupa pričaš ali daj bilo šta, nema veze.
Usput daj mi neki normalan izvor i za ovo djeca uče iz knjiga kako je holokaust laž i slično.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa da, ovi pobijeni, a ovi umrli....died onako iz cista mira

Sav jad i bijeda BBC-a sadrzan u jednom tweetu.