Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
odlicna utakmica Pjanica veceras u gostujucoj pobjedi Liona! svaka cast mire na odlicnom pogotku! sta je ovo svi nasi reprezentativci u odlicnoj formi,jos daDzeko sutra zabije..ali ako ne sutra onda ce to biti sljedeceg vikenda!
I ja.GusaR 1996 je napisao/la:volio bih da ode u Chelsea..
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
ma ovo je bilo rutinski...Za_raju je napisao/la:Do pogodka je bio uzasan tek sad nakon gola je malo proigraoPonos Torina je napisao/la:evo gol od mene![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
odigrao odlicnu utakmicu i sad trenutno igra iza dva napadaca sto mu je i prirodna pozicija,odlicno igra...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Cestitke Pjanicu na finom golu! znaci u srijedu aBd protiv Reala opet bi mogao biti starter..super! samo naprijed Pjanicu,pa na ljeto u Chelsea!
Nek se ispucao danas,protiv Reala to ne smije raditi haha 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
I to sto kazes,dovoljan jedan sut ,gol i babo ruc'o.Kao i prosle godine.*p!p!t@* je napisao/la:Nek se ispucao danas,protiv Reala to ne smije raditi haha

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pjanic se raspucao,svaka cast! nas dragulj,jos da mu trener nije rketen,gdje bi mu bio kraj...nadam se da ce sada redovno pocinjati sve utakmice od pocetka!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic dobio najbolju ocjenu od goal.com-a u utakmici u Lyonu. 7.5 je samo dobio jos golman Cros od Socheauxa
brw pjanke... bosanska zastava na drugoj sekundi 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Mislim da bi Puel sad nakon tri gola i asistencijama u zadnjim utakmicama trebao doci sebi. I naseg Prica Miralema pustiti da igra 90'
Sad se vidi koji talenat ima, i da je EKSTRA IGRAC! 

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
seha je napisao/la:addebisi je napisao/la:brw pjanke... bosanska zastava na drugoj sekundi
Uploaded with ImageShack.us
KOJA LJEPOTA

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da ce Pjanic sada igrati na svojoj prirodnoj poziciji iza napadaca to je odlicno funkcionisalo u prosloj utakmici i vidjelo se da mu tu najbolje odgovara,a on kao odlican asistent,dribler.....
Evo od mene mali doprinos za Pjanica
kome se svidja neka pogleda
maknuli mi video moracu nesto prepraviti pa cu postaviti

Evo od mene mali doprinos za Pjanica

kome se svidja neka pogleda

maknuli mi video moracu nesto prepraviti pa cu postaviti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima pola godine nas daleko najbolji igrac !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
trebala bi u celziju biti velika cistka nakon ove sezone ,... i ako je istina d abi Mireta doveli .... onda je to sjajno ....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- majestic24
- Kontakt:
Neka zabije gol Realu jos jednom i vodi njega Fergie u Manchester United 100%forza je napisao/la:trebala bi u celziju biti velika cistka nakon ove sezone ,... i ako je istina d abi Mireta doveli .... onda je to sjajno ....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Davno je i Liverpool bio zainteresovan i to dobro a i Pjanic je dao lijep komentar kada je Liverpool u pitanju,mogao bi on mozda i na Anfield abd

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Lyon stvara jako finu ekipu.Jos par pojacanja u odbrani i mozda Puela smaketi zbog ''refresha''i nove koncepcije programa
Pjani vjerovatno nece ni padati na pamet da ide za par godina bilo gdje.
Ebo ti Angleze.

Ebo ti Angleze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sta ti je Lyon jos dugo godina nece biti onako kompaktna i kvalitetna ekipa kao prije par sezona...Pjanic ce sigurno da produzi u neki jaci i bolji klub sto zbog sebe,sto zbog para koje ce Lyon htjeti da uzme za njegaharishp je napisao/la:Lyon stvara jako finu ekipu.Jos par pojacanja u odbrani i mozda Puela smaketi zbog ''refresha''i nove koncepcije programa![]()
Ebo ti Angleze.

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 mar 2011, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, Sheyi i 23 gosta.