Pirić,Ćivić,Gojković,Rahmanović + Ziljkić koji da nije došao u Slobodu, vjerojatno bi i završio karijeru.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Zato nam je reprezentacija na najnizim granama ikada.
Nego, hocemo li logiku Ziljkica primjeniti na Gojkovica?
Celik!3,2,2.
https://fb.watch/nASCjKuERw/?mibextid=cr9u03
Prosjećni glupi zenićanin. Vjerovatno neko od ovih s foruma. Ipak ne, ovaj si je u mogućnosti priuštiti neko prevozno sredstvo.
Prosjećni glupi zenićanin. Vjerovatno neko od ovih s foruma. Ipak ne, ovaj si je u mogućnosti priuštiti neko prevozno sredstvo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ja eto Sloboda i Tuzla krive sto nam reprezentacija nije ni za quracAllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:05Zato nam je reprezentacija na najnizim granama ikada.

Boze sacuvaj konstatacije...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uzbudjenje, dolaze u civilizaciju..
Bilo bi najbolje da ih Mup odvuce gore negdje na kraj grada u Radakovo i da polako ih onda sprovede u korteu do stadiona, da vidi i seljanija uzivo sta je brzi voz, kako rijeka tece, autoput i vijadukte i onda ih smjestiti ispod starog semafora da vide i trofej Mitropa kupa doduse repliku na sjeveroistoku, i replika je za njih premija..zao mi te seljanije i siromaha 2023 godina niti rijeka niti vozova, autoputeva, trofeja. Jedino im nabili onu TE i ubise ih spaljivanjem nekvalitetnog uglja punog SO2

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- RollingPaper
- Kontakt:
A šta je problem sa aplauzom? Ja bih opet aplaudirao a kad bi se zakuhalo prvi bih zivot stavio domovini na raspolaganje. Ne vidim problem u aplauzu nikakav, patriotizam se ne dokazuje po tome da li ćeš zviždat ili aplaudirat himnoj Srbije. Znači ako urlaš i zvizdiš na himnu ti si kao veći patriota od mene?
Kad vam nestane argumenata uvijek se uhvatite za taj aplauz na prijateljskoj utakmici. Mi smo uvijek bili gospoda, zbog toga ste ljubomorni na nas i ovo konstantno podjebavanje je zapravo izraz vaše pasivne agresije.
Uvijek je jača furka i špica u svim segmentima bila u Tuzli, pa i u Sarajevu i Mostaru nego u Zenici, nekako ste zaostajali uvijek, pogotov u kulturološkom smislu.
Svuda ima dobre raje i debila, ali ovo razmišljanje zeničkih malograđanskih mediokriteta koje se ovde iznosi iz dana u dan je baš postalo smješno.
Ja Zenicu nikad nisam mrzio, znam dosta dobre raje tamo koji su nas znali bas dobro ugostit, upoznao sam puno prelijepih djevojaka koje nikad neću zaboravit. Takođe Vam moram priznat da mi je vaša pjesma "Najbolje svoje godine" jedna od najljepših navijačkih pjesmi na Balkanu.
Al ne znam odkud tolika netrpeljivost i mrznja prema nama koja je uvijek potajno buktala u vama.
Kad smo igrali protiv Beitara u Zenici, sreli smo neke Robijase u gradu i krenula neka priča, kad oni počeše ispitivat kao -A što vi nas kopirate? Kopirate svaki naš potez sve živo?. Ja pitam šta tačno kopiramo, kaze "pa nasu furku nas stil"
Mi se syebali, razmisljamo sta je ovim likovima, lafo njih neko kopiro nigdje veze
Kad vam nestane argumenata uvijek se uhvatite za taj aplauz na prijateljskoj utakmici. Mi smo uvijek bili gospoda, zbog toga ste ljubomorni na nas i ovo konstantno podjebavanje je zapravo izraz vaše pasivne agresije.
Uvijek je jača furka i špica u svim segmentima bila u Tuzli, pa i u Sarajevu i Mostaru nego u Zenici, nekako ste zaostajali uvijek, pogotov u kulturološkom smislu.
Svuda ima dobre raje i debila, ali ovo razmišljanje zeničkih malograđanskih mediokriteta koje se ovde iznosi iz dana u dan je baš postalo smješno.
Ja Zenicu nikad nisam mrzio, znam dosta dobre raje tamo koji su nas znali bas dobro ugostit, upoznao sam puno prelijepih djevojaka koje nikad neću zaboravit. Takođe Vam moram priznat da mi je vaša pjesma "Najbolje svoje godine" jedna od najljepših navijačkih pjesmi na Balkanu.
Al ne znam odkud tolika netrpeljivost i mrznja prema nama koja je uvijek potajno buktala u vama.
Kad smo igrali protiv Beitara u Zenici, sreli smo neke Robijase u gradu i krenula neka priča, kad oni počeše ispitivat kao -A što vi nas kopirate? Kopirate svaki naš potez sve živo?. Ja pitam šta tačno kopiramo, kaze "pa nasu furku nas stil"

Mi se syebali, razmisljamo sta je ovim likovima, lafo njih neko kopiro nigdje veze

Svi očekujemo od glupog balije avenije da ide na ratište u Gazu za braću muslimane Palestince i usput pogine.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Iz Tuzle u Zenicu, kaže u civilizaciju. Pa Zenica je za Tuzlu Madagaskar, ali onaj dio gdje obitavaju pingvini sa Madagaskara koji se u svakom slučaju mogu poistovijetiti sa Zenićanima, uzimajući u obzir inteligenciju obje navedene vrste.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Kako je lagano upaliti komunisticku tuzlansku ščenad i paščad frustriranu jer im klub postoji onako 105 godina, bez trofeja a u grad im jos nisu dosli osnovni oblici komunikacije i trasporta medju ljudima iako je 2023 godina. Zamisli dijete moras staviti u auto i voziti ga daleko od grada da vidi sta je rijeka jer Tuzla ima samo kanalizaciju koja tece gradom i koja smrdi, da vidi negdje drugdje putnicki voz koji prevozi ljude i spaja gradove kao i autoputeve..Pa vi ste bosanski Kandahar, anticivilizacija.
Šta ti je isilovac, smiri se malkiceavenija je napisao/la: ↑10 okt 2023, 12:56Kako je lagano upaliti komunisticku tuzlansku ščenad i paščad frustriranu jer im klub postoji onako 105 godina, bez trofeja a u grad im jos nisu dosli osnovni oblici komunikacije i trasporta medju ljudima iako je 2023 godina. Zamisli dijete moras staviti u auto i voziti ga daleko od grada da vidi sta je rijeka jer Tuzla ima samo kanalizaciju koja tece gradom i koja smrdi, da vidi negdje drugdje putnicki voz koji prevozi ljude i spaja gradove kao i autoputeve..Pa vi ste bosanski Kandahar, anticivilizacija.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Cuj onog, stavis dijete u auto i vozis da vidi voz
Hebo te voz, nekog svrstavaju u top 10 najljepsih gradova u BiH, a nekog ni ne spomenu.

Hebo te voz, nekog svrstavaju u top 10 najljepsih gradova u BiH, a nekog ni ne spomenu.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
Mozda misli na onaj kod nas u Gradaccu

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Sve je moguce

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam sta se guraju zenicani uopste kada ovo nije njihova sezona.
Bez obzira sto ih sudije stvarno guraju nekim odlukama (bez tog bi bili na samom zacelju tabele)ima jos barem 5 ekipa jacih i kvalitetnijih,a nas i ne racunam tu.
Sloboda je porazena, da ali pored jako lose igre stigao je i umor. Za ocekivati je turbulencije i poraze ali vec sledece kolo ide to opet na pobjedu.
Bez obzira sto ih sudije stvarno guraju nekim odlukama (bez tog bi bili na samom zacelju tabele)ima jos barem 5 ekipa jacih i kvalitetnijih,a nas i ne racunam tu.
Sloboda je porazena, da ali pored jako lose igre stigao je i umor. Za ocekivati je turbulencije i poraze ali vec sledece kolo ide to opet na pobjedu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tuzla medju 10 naljepsih gradova? Pa jeste vi bili u Tuzli? 

Celik!3,2,2.
Ma ja ba, sta ce oni svjetski putnici sto su sve zivo obisli, Zenicani znaju bolje...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dok je Čelikova škola igrala: Bolić, Hibić, Šabić, Spahić, ova reprezentacija je imala i glavu i rep.montolivo18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 11:53Pirić,Ćivić,Gojković,Rahmanović + Ziljkić koji da nije došao u Slobodu, vjerojatno bi i završio karijeru.
hahah ma zalosni ljudi svi ti igraci nemaju zajedno 70 min fudbala u dresu repke i svi pozvani bili ono kad idu na neku turneju i tim se hvale. ADNAN ZAHIROVIC JE VELEMAJSTOR ZA TU SKUPINUchily-rz je napisao/la: ↑10 okt 2023, 14:04Dok je Čelikova škola igrala: Bolić, Hibić, Šabić, Spahić, ova reprezentacija je imala i glavu i rep.montolivo18 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 11:53Pirić,Ćivić,Gojković,Rahmanović + Ziljkić koji da nije došao u Slobodu, vjerojatno bi i završio karijeru.
Solinas za tebe maksuz selam, nadam se da mi halalis malo sprdnje sa komunistickom paščadi.FKBilder je napisao/la: ↑10 okt 2023, 13:23Ne znam sta se guraju zenicani uopste kada ovo nije njihova sezona.
Samo malo si se zajebao za sudije, ne postoji gostovanje na kojem nismo osteceni a isto tako kuci protiv Buducnosti i Gorazda.
Tako da ti kao objektivan mozda nisi upoznat sta nam se radi sa sudijama,

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.