Jedan komentar sa juvebalkan.com . Kad bi ovo bila istina, ja bi bio presretan, iako bi Mela i GiovincaO ovome je jos transfermarcet pricao jos pre 3 nedelje.Ali Lipi je jos tada trazio cvrste garancije da ce imati odresene ruke da stvori ekipu po ukusu.Trazio jje garancije za novcana sredstva za letnji mercato.I dobio je garancije da ce imati izmedju 60-80 miliona evra,plus pokriven dug od 40 miliona evra.A kakko je objavljeno tada on zeli da otkupi Matrija,Kvaljarelu,Akvilanija,za oko 40 miliona evra.Da mu sotane oko 30 miliona evra,i da dovede Pirla besplatno.I da upari na sredini Markizia,i Prla,uz asistenciju Akvilanija.A zatim da usledi egzodus igraca iz Juventusa.Na prodaju su Groso,Amauri,Jakvinta,Djoviniko,Martinez,Salihamidzic,Lanzaferma,Ekdal,Storari,Grigera,Melo.Racuna da moze da dobije za njih oko 60-65 miliona evra.Jer samo Melo,i Djoviniko vrede 22,odnosno 13 miliona evra,Jakvinta 6miliona,Amauri 8 miliona,Storari 3,miliona,Lanzaferma 4 miliona,Ekdal 3miliona,Grigera 2 miliona,Groso,i Salihamidzic besplatno mogu da idu,Martinez oko 8 miliona,Tijago okko 5 miliona koji je pozajmljen Atletiku.I sa novcem dobijenim od prodaje tih fudbalera i 30 miliona evra sto ostane.Racunna se na dovodjenje Beka 6 miliona Evra,Bastosa 15 miliona Evra,Pastre 30 miliona,i Sanceza 30 miliona,i da je to ekipa za skudeto.Ekipa koja bi trebala da igra je Bufon,Bek,Bastos,Kjelini,Bonuci,Markizio,Pirlo,Krasic,Sancez,Pastore,i Matri,ili Kvaljarela.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
A vijest je bila Lippi večeras preuzima Juventus, ukoliko bi Del Neri izgubio protiv Cesene, iako ne vjerujem, ali svašta je moguće.
morali žrtvovati .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- sarajlija89
- Kontakt:
Strasno dobro zvuci...al..jbg.....na kraju sezone o tome mozemo..sada je jos rano..da je nama LP...sve bi lakse bilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
juventus 0244 je napisao/la:A vijest je bila Lippi večeras preuzima Juventus, ukoliko bi Del Neri izgubio protiv Cesene, iako ne vjerujem, ali svašta je moguće.
Jedan komentar sa juvebalkan.com . Kad bi ovo bila istina, ja bi bio presretan, iako bi Mela i GiovincaO ovome je jos transfermarcet pricao jos pre 3 nedelje.Ali Lipi je jos tada trazio cvrste garancije da ce imati odresene ruke da stvori ekipu po ukusu.Trazio jje garancije za novcana sredstva za letnji mercato.I dobio je garancije da ce imati izmedju 60-80 miliona evra,plus pokriven dug od 40 miliona evra.A kakko je objavljeno tada on zeli da otkupi Matrija,Kvaljarelu,Akvilanija,za oko 40 miliona evra.Da mu sotane oko 30 miliona evra,i da dovede Pirla besplatno.I da upari na sredini Markizia,i Prla,uz asistenciju Akvilanija.A zatim da usledi egzodus igraca iz Juventusa.Na prodaju su Groso,Amauri,Jakvinta,Djoviniko,Martinez,Salihamidzic,Lanzaferma,Ekdal,Storari,Grigera,Melo.Racuna da moze da dobije za njih oko 60-65 miliona evra.Jer samo Melo,i Djoviniko vrede 22,odnosno 13 miliona evra,Jakvinta 6miliona,Amauri 8 miliona,Storari 3,miliona,Lanzaferma 4 miliona,Ekdal 3miliona,Grigera 2 miliona,Groso,i Salihamidzic besplatno mogu da idu,Martinez oko 8 miliona,Tijago okko 5 miliona koji je pozajmljen Atletiku.I sa novcem dobijenim od prodaje tih fudbalera i 30 miliona evra sto ostane.Racunna se na dovodjenje Beka 6 miliona Evra,Bastosa 15 miliona Evra,Pastre 30 miliona,i Sanceza 30 miliona,i da je to ekipa za skudeto.Ekipa koja bi trebala da igra je Bufon,Bek,Bastos,Kjelini,Bonuci,Markizio,Pirlo,Krasic,Sancez,Pastore,i Matri,ili Kvaljarela.morali žrtvovati .
Sve i da ovako bude a u sta cisto sumnjam ali eto bar se mogu nadati, necemo imati igraca za klupe a kakvi smo pehovi nama otprilike za jednu sezonu treba jedno najmanje 25 igraca zbog povreda i zbog suspenzija. Ipak ne mogu sve podnijeti momci iz Primavere samo oni da budu na klupi...
Ali se slazem ova ekipa djeluje stvarno mocno i vjerovatno bi bila jedna od najboljih u Evropi...
Ipak treba ovo sve dovesti, jer Pastorea i Sanceza traze puno bogatiji klubovi od naseg...
Nadam se ovakvom scenariju na ljeto...
Prognpza za veceras CESENA-JUVENTUS 1:2 Matri i ALEX iz slobodnjaka...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ako je istina to za lippija, bolje da juve izgubi noćas, taj čovjek je čudotvorac i ne vidim ko bi mogao biti bolji na klupi juventusa od njega.
a kakva je to tuča na treningu, i zna li se ko je pobjedio?
a kakva je to tuča na treningu, i zna li se ko je pobjedio?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- JuveSissoko
- Kontakt:
rado bih ja zrtvovao Mela, dobar je, al je bio skup, jedan Inler je istog kvaliteta i mnogo je jeftiniji jer nije Brazilac tj.nije reprezentativac te zemlje, drag mi je Melo, al mi smo ga masno platili,nije on vrijedan 25 miliona
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Veceras dolazi pobjeda posle 3 uzastopna poraza 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Može li Juventus večeras ubosti čitav plijen red bi bio.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
aBd trebao bih napokon iako me nekako strah ove tekme, ali ako se otvori mogla bi biti veća pobjeda. Ali isto tako ako bi primili gol moglo bi biti svašta, jer su ovi igrači otišli psihički ne bi me začudilo da se potuču na terenuSaurman je napisao/la:Može li Juventus večeras ubosti čitav plijen red bi bio..
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vidim poceli ste utakmicu u, kao nekoj, 4-4-1-1 formaciji, gdje svaki igrac igra na svojoj prirodnoj poziciji, za divno cudo.
Aqua u centru sa Marchisiom, po stranama Pepe i Krasic, Del Piero kao poluspic jel, i Matri klasicni spic.
Svida mi se, moram priznati, i ako ovo uspije veceras, ne vidim razlog da je ne pocnete koristiti do kraja sezone.
Aqua u centru sa Marchisiom, po stranama Pepe i Krasic, Del Piero kao poluspic jel, i Matri klasicni spic.
Svida mi se, moram priznati, i ako ovo uspije veceras, ne vidim razlog da je ne pocnete koristiti do kraja sezone.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Napokon Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, asistencija Capitano !
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odigrana akcija nakon dugo vremena i naravno Matrixxx 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo i gola
[youtube][/youtube]
- senad_flamin
- Kontakt:
Alex je majstor...
BTW. sta ofula onaj iz Cessene
... dobra utakmica... Motta konacno dobar centarsut 
BTW. sta ofula onaj iz Cessene
-RIVALDO-
- JuveSissoko
- Kontakt:
sta lik profula 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobro smo prosli sada da ovaj iz Cessene zna i da dobro vidi sada bi bilo 1-1 ovako sreca za nas 
Au šta fula Capitano hmmm, ali Matri veceras mi se potpis prosiruje
: D
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Opet Matriiiixxx
Šteta što ga ne zabi Capitano
Šteta što ga ne zabi Capitano
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
1:2
Luis Jimenez
Luis Jimenez
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
znao sam da ce motta debil crveni dobiti
kad se dovede retardiran igrac u tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.