Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rosicky
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Rosicky » 09 okt 2023, 20:44

Nekako i mogu razumijeti da nisi elokventan a da znaš posao.Rukfaš osim što nije znao pričati on nije znao ni osnove posla kojim se bavi.

Europa liga,Šampionska liga,Liga nacija,Liga Nacijonal,Liga Šampiona,Kvalifikacije za Europsku ligu...lik je driblao i nazive i takmičenja i pojma nije imao za šta BiH igra.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 okt 2023, 20:50

Prije euforija djeca skacu po ogradi hoce autograme trening se prati danas role niko nista ko da su u gostima

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 09 okt 2023, 20:53

zgembo89 je napisao/la:
09 okt 2023, 20:50
Prije euforija djeca skacu po ogradi hoce autograme trening se prati danas role niko nista ko da su u gostima
Nema više zvijezda, ne bi me čudilo da je nekom malom djetetu zanimljiviji strimer iz Zenice nego Pjanić
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 09 okt 2023, 21:03

Sviđa mi se Savo jer je izjavio da će najjači sastav izvesti protiv Lihtenštajna, a ne eksperimentisati sa ovim povremenim reprezentativcima
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 09 okt 2023, 21:31

hurem je napisao/la:
09 okt 2023, 18:46
Nama je čudno kad Savo koji nema veze s našom reprezentacijom niti ju je vjerovatno pratio do prije 7 dana kada je imenovan za selektora, tako lahko izgovara Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Adnan Kovačević, Gojkovic, Tabakovic...neke naše legende su znale imati problema s izgovorom, čak ne moze ni da im naumpadne...a i to je pokazatelj koliko im je bilo stalo i koliko su zapravo zavratili rukave, zapeli i radili.
Pa brate covjek zivi u BG,krece se vjerovatno u da tako kazemo relativno obrazovanom drustvu..
Faruk,Meho i sl,njima je svakodnevnica Bonjour,Ola i sl..

Pored svega,tip djeluje dosta nacitan.
Nadam se da ce nas Savo dobrim igrama i rezultatima natjerat da nam utakmice reprezentacije ponovo budu praznici.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 okt 2023, 23:57

Od kad je Beograd sinonim za "obrazovano" društvo ? Nidje veze.

Mogu ga mislit', da pije kafu sa Milanom St Protićem, ruča sa Urošem Djurićem a večera sa Šaperom.

Moš mislit' da je neki fudbaler načitan. K'o da pričaš o Mihajlu Pupinu, a ne Savi Miloševiću.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 10 okt 2023, 00:01

Ne igra poker i vodio je neki klub prije ovog posla? Vec nakon toga mi je nelogicno da dobije posao selektora..

Jel Barba ista komentiro na twiteru ili tiktoku u zadnje vrijeme?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 okt 2023, 00:17

Kad su rekli da ce bit Savo, ono bilo mi je nit smrdi nit mirise. Nakon par intervjua i ovo sto je rekao za Ahmedhodzica (najbitniji je nacin na koji je to rekao), pocinje da mirise. Ako fakat i u sportskom segmentu bude zadovoljio (ipak je tu najbitnije), moze se desiti da cemo dobiti selektora za daleku buducnost.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2023, 08:53

tutankamon1905 je napisao/la:
10 okt 2023, 00:01
Ne igra poker i vodio je neki klub prije ovog posla? Vec nakon toga mi je nelogicno da dobije posao selektora..

Jel Barba ista komentiro na twiteru ili tiktoku u zadnje vrijeme?
Bjezi ne prizivaj ga. Samo i on jos fali. Lik svakog komentarise, a nece nista da poduzme, pa da njega komentarisu kao selektora...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 okt 2023, 09:04

Rimes87 je napisao/la:
10 okt 2023, 00:17
Kad su rekli da ce bit Savo, ono bilo mi je nit smrdi nit mirise. Nakon par intervjua i ovo sto je rekao za Ahmedhodzica (najbitniji je nacin na koji je to rekao), pocinje da mirise. Ako fakat i u sportskom segmentu bude zadovoljio (ipak je tu najbitnije), moze se desiti da cemo dobiti selektora za daleku buducnost.
Meho ga odma suspendovo Savo kaze nije dobar u glavi ja sam mu reko da ne dolazi ovo okupljanje

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 10 okt 2023, 09:05

zgembo89 je napisao/la:
10 okt 2023, 09:04
Rimes87 je napisao/la:
Meho ga odma suspendovo Savo kaze nije dobar u glavi ja sam mu reko da ne dolazi ovo okupljanje
Druže, jesi dobar ti?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 okt 2023, 09:10

zgembo89 je napisao/la:
10 okt 2023, 09:04
Rimes87 je napisao/la:
Savo je ovo godpodski hendlao.

Mamlaz vjerovatno trazio neko izvinjenje a Savo je to samo upakovao da nije spreman.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 okt 2023, 10:02

E što ti je percepcija.
Da je Meho, Faruk dao ovakvu izjavu po pitanju slučaja "Ahmedhodžić", proglasili bi ih za mlakonje, bezmude, taldžije bez karaktera i integriteta.
Al Milošević je mudri vođa. :D

Sretno Miloševiću i reprezentaciji, nadam se da će potvrditi ovo u šta vjeruju optimisti, samo da podsjetim na duple standarde.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 okt 2023, 10:24

Horoz je napisao/la:
10 okt 2023, 10:02
E što ti je percepcija.
Da je Meho, Faruk dao ovakvu izjavu po pitanju slučaja "Ahmedhodžić", proglasili bi ih za mlakonje, bezmude, taldžije bez karaktera i integriteta.

Sretno Miloševiću i reprezentaciji, nadam se da će potvrditi ovo u šta vjeruju optimisti, samo da podsjetim na duple standarde.
Sto bi ga narod proglasio bezmudog, kad je narod svakako na strani Anela i podrzali njega, a Mehu u tom slucaju popljuvali. Tj.ne bi Mehu, jer gdje ce on suspendovati igraca, bila bi sigurno neka teorija kako mu je iz saveza neko naredio da ga izbaci iz ekipe kako bi Sanicanin mogao igrati
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 okt 2023, 10:27

Ma po meni je Meho dobro reagovo. Mislim da sam to pisao vec. Nego ako vec pokusavamo vratiti igraca, ovakva nam reakcija treba a ne pljus sve u javnost. Neke stvari nisu za javnosti, sto jest jest.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

miki09
Kontakt:

Post Postao/la miki09 » 10 okt 2023, 10:33

Horoz je napisao/la:
E što ti je percepcija.

Apsolutna istina ovo sto si napisao za percepciju al to je tako od pamtivijeka ne samo u sportu vec generalno.Ti ako mucas na press konferenciji, ako si namrgodjen, ako mijesas takmicenja u kojima treba da vodis repku, ako ti je govor tijela ko u osusene biljke, glas mlak ili se jedva cujes takvu ces percepciju stvoriti i kad dodju problemi da ih rjesavas tipa ahmedhodzic. Zadnja dva trenera su sami sebi rupe iskopali prakticno na prvim presicama, pogotovo faruk.

Savo je dobro poceo kad je u pitanju taj neki autoritet i osjecaj da ima stvari pod kontrolom, vidjecemo kako ce to izgledati takticki, i na terenu...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 okt 2023, 10:42

miki09 je napisao/la:
10 okt 2023, 10:33
Horoz je napisao/la:
E što ti je percepcija.

Apsolutna istina ovo sto si napisao za percepciju al to je tako od pamtivijeka ne samo u sportu vec generalno.Ti ako mucas na press konferenciji, ako si namrgodjen, ako mijesas takmicenja u kojima treba da vodis repku, ako ti je govor tijela ko u osusene biljke, glas mlak ili se jedva cujes takvu ces percepciju stvoriti i kad dodju problemi da ih rjesavas tipa ahmedhodzic. Zadnja dva trenera su sami sebi rupe iskopali prakticno na prvim presicama, pogotovo faruk.

Savo je dobro poceo kad je u pitanju taj neki autoritet i osjecaj da ima stvari pod kontrolom, vidjecemo kako ce to izgledati takticki, i na terenu...
Ova recenica je sve. Kako vjerovati u trenera koji ne zna ni koje takmicenje igra, a kamoli imena igraca?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 okt 2023, 10:50

miki09 je napisao/la:
10 okt 2023, 10:33
Horoz je napisao/la:
E što ti je percepcija.

Ima toga naravno, ali nije presudno. Za Mehu se tvrdilo da ima neki tihi autoritet :D. Nakon prvog poraza više nije bio tihi autoritet, nego mutav, zbunjen....Tako će i Milošević biti galamdžija i ublehaš nakon prvog poraza.

Bitnije je šta nam mediji sugerišu i tako kreiraju percepciju. Naravno, rezultat je krajnje mjerilo, sve ono za šta ga danas hvale sutra će mu biti mana. Onda nastupaju protivnici, da sve okrenu naopačake.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 10 okt 2023, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 10 okt 2023, 10:52

19vendetta87 je napisao/la:
09 okt 2023, 21:03
Sviđa mi se Savo jer je izjavio da će najjači sastav izvesti protiv Lihtenštajna, a ne eksperimentisati sa ovim povremenim reprezentativcima
Ko ce igrati kontra Ronalda od 50-te minute kad ovi lipicaneri pocnu lipsat' po terenu ... :hmmmmm:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 10 okt 2023, 15:12

Nekako bi Savu i svario Al ova ljiga Jusufbegovic u stručnom štabu pa kako se on uvuklo Vici. Komentator stručni na Areni i nikada nije smio da kaže ni jednu grešku sudija i sad nagrada pomoćnik. On je isto Musić, Sabrija, Sivac oni dvojica iz Krajine sudija. Nema mi bošnjaci smo prodane duše.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, torbica, Zglavkar i 28 gostiju.