Samo da postavim ovu bruku i sramotu. Jedan gol u gostima, pa ja se ne sjećam veće bruke.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mene recimo zanima koliko prosječno dopuštamo protivničkih ubačaja u odnosu na ostale ekipe u ligi. Znam da ne mogu dobiti odgovor na to, ali naravno da nije uvijek samo do štopera što primamo golove iz centaršuta već i do bekova, krila, veznih koji moraju da pomažu u odbrani da uopšte ne dođe do tog ubačaja. Naprimjer u BL 2:0 prošle kad smo zijanili, Šehić kod aut linije umjesto da izbije loptu, on čistu loptu daje bočnom igraču Borca u noge koji ubacuje za Mrkaića koji rutinski nadskače Drinu i daje gol ili u Vrapčićima ove sezone gdje kod auta iz kojeg je došao centaršut Veleža kod gola, Jašarević i Alison hladno puštaju da se ovaj namjesti da ubaci loptu, Drina loše reaguje i Haskić daje gol.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 okt 2023, 16:52Eto imas gif na prosloj stranici. Kod drugo gola, prvo Biber i Mekic kao rukicama nesto diraju onog Hasica, covjek lagano utrckara u 16, onda Cocalic zatvara, ide mu lopta kroz noge, Drina pliva.
Ne očekujem ništa, ali dosta više ubleharenja.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:28Bolje što nije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:14Najžalosnije je što se iz kluba još niko živ nije oglasio. Pa najveća moguća sramota koju možeš doživit, 6 poraza u zadnjih 7 utakmica, ljudi jedva žive glave sačuvali nakon 2 ili 3 redana poraza, a sada niko ništa, ni mukajet. Šta ste vi stavili tom Bašiću u ugovor pa da ubleha nemože ići iz kluba? Dajte recite cifru, ima kredit da dignem da ga isplatim da ga više ne vidimo nikad u našem klubu.
Osim ubleharelnja ništa nećemo čut...
Tebi pamćenje ko u ribe kad je u pitanju taj sa slike ti :MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:28Bolje što nije.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:14Najžalosnije je što se iz kluba još niko živ nije oglasio. Pa najveća moguća sramota koju možeš doživit, 6 poraza u zadnjih 7 utakmica, ljudi jedva žive glave sačuvali nakon 2 ili 3 redana poraza, a sada niko ništa, ni mukajet. Šta ste vi stavili tom Bašiću u ugovor pa da ubleha nemože ići iz kluba? Dajte recite cifru, ima kredit da dignem da ga isplatim da ga više ne vidimo nikad u našem klubu.
10 u 15 je isto što i 6 u 7? Kako ti je dobra matematika, treba te za državnog ministra finansija.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:18Tebi pamćenje ko u ribe kad je u pitanju taj sa slike ti :MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:28
Bolje što nije.
Niko nikad neće imati ovako loš niz kao što je Amar imao, a jos sam birao igrače i sve sto ide oko toga.![]()
![]()
pa ti nastavi sa tom propagandom
16 utakmica bez pobjede, o tome pričam Amarov ljubavniče, a ako se gleda samo liga onda obojica imaju 5 od 6, s tim sto je Amar otišao pred posljednje kolo, mozda bi on bio 6 u 7 u ligi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:3010 u 15 je isto što i 6 u 7? Kako ti je dobra matematika, treba te za državnog ministra finansija.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:18Tebi pamćenje ko u ribe kad je u pitanju taj sa slike ti :MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47
Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.
Niko nikad neće imati ovako loš niz kao što je Amar imao, a jos sam birao igrače i sve sto ide oko toga.![]()
![]()
Dakle po tebi nije problem što je ovaj zajebo i Amara pa nakuco jedan poraz više od njega. On je dobar, jel tako? Eno sinoć čitav zapad ili istok skandira Bašiću ostani, govorili ti to šta tokmače. Na kraju krajeva postavio si utakmice, jel ti vidiš neku razliku. Mi smo imali golove, igrali smo, sada se to ne dešava. Pa jarane sa Ivkovićem smo znali zabijati golove u gostima a sada nam jedini gol u gostima predstavlja nafakaški gol od stativu.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:4316 utakmica bez pobjede, o tome pričam Amarov ljubavniče, a ako se gleda samo liga onda obojica imaju 5 od 6, s tim sto je Amar otišao pred posljednje kolo, mozda bi on bio 6 u 7 u ligi.MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:3010 u 15 je isto što i 6 u 7? Kako ti je dobra matematika, treba te za državnog ministra finansija.
Ima li iko od poslije rata, osim Đerzelez Zenice da je imao niz od 16 utakmica u ovoj nasoj ligi bez pobjede![]()
![]()
Ima li i jedan klub iz glavnog grada u čitavoj Evropi da je imao takav niz????
Znači za tako nešto baš moraš biti sposoban odnosno nesposoban i onda te raja priziva sa foruma![]()
Odakle ti to da su svi klubovi iz vecih liga privatizovani?moreno123 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:12Kone izvinite na upadu, samo da pitam sto je toliki bauk podrzati privatizaciju kluba? Od tog furanja socijale, " Zeljo radnicki klub" odavno vise nema nista. Svi klubovi iz liga petice su privatizovani, nema apsolutno nista bez para, jedino ako vam je ok da vam klub jos rezultatski ide u ponor u iducim godinama.
Kako god okreneš morat ćemo podržati privatizaciju to je jedina šansa da se Željo izvuče , prošla su vremena kada se mahalski moglo plivati kroz ligu.moreno123 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:12Kone izvinite na upadu, samo da pitam sto je toliki bauk podrzati privatizaciju kluba? Od tog furanja socijale, " Zeljo radnicki klub" odavno vise nema nista. Svi klubovi iz liga petice su privatizovani, nema apsolutno nista bez para, jedino ako vam je ok da vam klub jos rezultatski ide u ponor u iducim godinama.
Nemamo mi dvije veš mašine pa da se prodamo jer eto možemo. Željo je najveći fudbalski brend u BiH upravo zbog tog kako ti kažeš "socijale". Na kraju krajeva vaš primjer je očit što privatizacija može dosta stvari pogoršati. Jednom investitoru se više ne isplati ulagati i dadne svoja prava na prodaju, pa valja strepit hoće li se pojaviti neko novi.moreno123 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:12Kone izvinite na upadu, samo da pitam sto je toliki bauk podrzati privatizaciju kluba? Od tog furanja socijale, " Zeljo radnicki klub" odavno vise nema nista. Svi klubovi iz liga petice su privatizovani, nema apsolutno nista bez para, jedino ako vam je ok da vam klub jos rezultatski ide u ponor u iducim godinama.
Ako se ne varam Amar je otišao poslije tekme sa Mladosti DK,i mislim da je klub bio jako oštećen od utakmice sa Krupom ako me sjećanje služi.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:18Tebi pamćenje ko u ribe kad je u pitanju taj sa slike ti :MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:28
Bolje što nije.
![]()
A dusa se brine za nas, koliko znam vi ste vec dugo dugo vremena "privatni" a najpravilnije receno da ste trenutno NEZAKONSKI KOLEKTIV kao sto ste i nastali. Da neko nije bacio 2 miliona u onaj vakat bili biste u stecaju i bili ste u puno goroj situaciji a dan danas sarajevo kao klub nije u puno boljoj situaciji jer ako cemo pravno gledati vi ste duzni mirvicu svaku uplatnicu a to sto se vi nesto hvalite sa njegovim klubom i njegovim parama to je drugi par rukava, uz to nemate nikakvu zanimljivu nekretninu a da je u gradu pa tako nikome i niste zanimljivi. Sizofrenija stvorena na mrznji Zeljeznicara i nista drugo. I nakon poraza ga volim i dolazit cu na stadion, razlika je u karakteru, filozofiji i ljubavi a vi to tesko da mozete shvatiti jer nikad to niste osjetili.moreno123 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:12Kone izvinite na upadu, samo da pitam sto je toliki bauk podrzati privatizaciju kluba? Od tog furanja socijale, " Zeljo radnicki klub" odavno vise nema nista. Svi klubovi iz liga petice su privatizovani, nema apsolutno nista bez para, jedino ako vam je ok da vam klub jos rezultatski ide u ponor u iducim godinama.
Otišao poslije DK, ali eto kao ostali su njegovi pomoćnici. Nas su tu jesen sudije klale kako su stigle.jointunija je napisao/la: ↑09 okt 2023, 19:29Ako se ne varam Amar je otišao poslije tekme sa Mladosti DK,i mislim da je klub bio jako oštećen od utakmice sa Krupom ako me sjećanje služi.plavi033 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 18:18Tebi pamćenje ko u ribe kad je u pitanju taj sa slike ti :MrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:47
Ma vala ne znam ni sam šta da tražim i očekujem. Ali da se bar izađe i kaže trener ima našu podršku pa da znamo da se svi kolektivno pakuju iz kluba. Ili da bar ubleha otkaz dobije. Pa da se u narednih 15 dana nešto organizuje kako zna i umije. Nego ovako ne znaš ni sam kud, šta, kako, a povrh svega niko iz kluba barem a da kaže. PA HALO NIJE NIKO DOŽIVIO 6 PORAZA U 7 KOLA OD KAD PRATIM ŽELJU AKTIVNO 2001. A OVAJ NE SAMO DA IH JE DOŽIVIO, NEGO IH I PO SVOJOJ PRIČI PLANIRA I PREŽIVJETI.
![]()
BrukaMrAmarOsim je napisao/la: ↑09 okt 2023, 17:56
Samo da postavim ovu bruku i sramotu. Jedan gol u gostima, pa ja se ne sjećam veće bruke.
Trenutno korisnika/ca: b00t, dark44, Ferroviere1987, mavi, rimljanin90 i 66 gostiju.