Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Napravljen je propust.
Magije su se bacile i sada ide stranputica.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da je Mirso prilično glup čovjek moglo se vidjeti još dok su trajale trzavice oko toga za koju reprezentaciju će Anel nastupati. Čovjek svojim istupima preko društvenih mreža stvara tolike probleme da je to nevjerovatno. Da je Anel glup momak moglo se vidjeti kad je počeo izlaziti s ovom sponzorušastom cigankom, koja ga je uhvatila na foru i na dijete. Nije da nismo svi znali da će u roku od odmah ostati trudna.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jest ga cigancurina syebala, cak je i u klubu grohnuo i sljedeca sezona je Championship.
-
- Kontakt:
"Anel, you just think about football, stay with me and Isak at home"...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:13Napravljen je propust.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Šta će sad reći glupan Mirso obojici im majku **bem bolesnu.
Bektićev pad je zabilježen daleko prije te žene, imao je samo 2 pobjede u zadnjih 6 borbi i počeli su ga završavati drugorazredni borci.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 11:59Ni prvi ni zadnji kojeg je zena syebala u karijeri. Pade mi odmah na pamet Mirsad Bektić, lik bio sedmi na listi u UFCu u svojoj kategoriji, i na kraju ozenio neku vegansku, hipsterku, koja mu je mozak okrenula za 360° i odrekla ga od sportaMana je napisao/la: ↑09 okt 2023, 10:49![]()
![]()
Nebi da pisem nista lose o ovom momku al imam osjecaj on kako se ozenio da se totalno promijenio. Ocito u klubu ima dosta onih crnja pa ga strah da mu koji Cecku ne zamandali pa je zbog toga ne smije ostaviti samu… Taj isti momak se do jucer kleo u Bosnu. Ne zanima me savez i ljudi u njemu, nas treba da zanima nasa repka. Ako je sve to tako lose u savezu zasto sutimo, zasto ne odemo nas 50 hiljada ispred saveza i ne dati im izaci dok svi ne podnesu ostavke i onda krenuti ispocetka. Ovako mi samo lajemo kao psi po internetu, fb, forumima a niko da poduzme konkretno akciju….
-
- Kontakt:
On se s njom spetljao tamo oko 2019, a do tad je imao samo 2 poraza. Znam da ga je žena okrenula za 360°, čak se i vjere bio odrekao i nosio kip Bude oko vrata i ponasao se kao budista. Nije uopste pred kraj ni trenirao u gymu, nego u garaži sa ženom, a samo fight camp odradi negdje sa profesionalnim trenerom
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Davno je Pereira rekao da su ciganske mađije ucinile svoje. Za nadati se da ce ga cigancica uskoro napustiti, vise ga ne treba jer zbog malog ciganceta je duzan izdrzavati, i onda naseg Anču odvesti hodzi da mu zlo istjera a dobro utjera 

Stone hands👊
-
- Kontakt:
Volio bi samo da izadje u javnost sa ovim sto ga tišti, a to je da je Sanicanin (pare ispod stola) dobio priliku (protiv Luxs) umjesto njega i da su lazirali povredu.
Drago mi je braco sto sam sad popisao u zvalje ove kretene koji nisu vjerovali da je opcinjen ciganskim mađijamaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:11Drago mi je da sam među prvim prozvao ovu šugavu ublehu.
Mirso mali ti je skrenuo na krivi put, hebala ga je cigančica.
@alex, bio si u pravu

Stone hands👊
ili gara trazi da je hefta po 5-6 puta svaki dan pa ne moze nista stici, ili ga strah garu ostaviti medju crncima iz Shefilda ili mu je sihre bacila.
Nema drugog objasnjenja da od velikog patriote i sina gazije za godinu postane navjeci izdajnik i dezerter.
Nema drugog objasnjenja da od velikog patriote i sina gazije za godinu postane navjeci izdajnik i dezerter.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jasno je da se haman vise nece odazvati dok je ovakvog saveza. Da je pogrijesio prosli put, jeste samim nepojavljivanjem. Suspenzija je bila legitimna stvar, savez bio spreman da mu ipak halali. Mirso poceo da poredi prosle slucajeve, posteno, ali nije to ispravan pravac ako zelis da budes uzorni profesionalac. U ostalom, ako zelis da pokrenes otpor protiv saveza, onda to cini iz unutra kao Ribery birvaktile. Nije fer prema navijacima da glumi uvrijeDZenu damu. Ovako je ispao samo sve smijesniji zajedno sa ocem koji je sve to samo jos vise nahajcao. Steta, ko mu sihir poturi, pa se u Bosnu zaljubi...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Dobio je priliku koju je mogao samo sanjati da je čekao da igra za Švedsku. Prodao sw u Bordo iz Malmea pa ode u Englesku. Pita je igranja za reprezentaciju je pitanje časti i obraza,ili ukoliko već imaš neki problem onda javno izađeš i kažeš a ne ovako sutis kao ljuta tetkica neka.
Balijska posla !
.
Balijska posla !
.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tisti ga ****. Da ga tisti nesto izaso bi u javnost. Jednostavno momak nema mozga.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 okt 2023, 12:30Volio bi samo da izadje u javnost sa ovim sto ga tišti, a to je da je Sanicanin (pare ispod stola) dobio priliku (protiv Luxs) umjesto njega i da su lazirali povredu.
Gojkovicu nek je sa srecom

Ma pisaj gofno. Ko ga yebe. Vise njemu treba reprezentacija, nego on njoj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta kaze Mirsin isprdak i **** crnogorske kalasnjikov cigancice koja ce ga nogirati cim beba malo jakne. Glupko s baby facom ozenio cigancicu sa 16 prezimena, 36 operacija usni i kalasom iznad pupka!
DD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon ovoga prekrižiti ga. Nema smisla da se išta očekuje od lika koji vaga kad će igrati. Ako ima neki problem, izađi i reci šta je a ne ovako. Uvijek u svakom sportu mora biti neko ko pravi problem, u rukometu Panić, u košarci Sulejmanović a ovdje sad Ahmedhodžić. Patriotizam 0 bodova, nema priče da on kao voli državu, voli malo sutra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nadam se da se ovim stavlja kljuc na njegovu reprezentativnu karijeru.
Dosta ste reprezentaciju iskoristavali za skokove u karijeru mame vam se nayebem. Nadam se da se i onaj analfabet otac mu vise nece pojavljivat na forumu
Dosta ste reprezentaciju iskoristavali za skokove u karijeru mame vam se nayebem. Nadam se da se i onaj analfabet otac mu vise nece pojavljivat na forumu
naprijed rejal
Moli se administracija cijenjenog foruma da zakljuca temu od doticnog balavca. Eno mu hanuma Nisa, pa nek drka qrc u Engleskoj sa njom.
Ne bi ga zvao vise, taman da Ramos postane.
Ne bi ga zvao vise, taman da Ramos postane.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.