Znaci oplodnja uspjela
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma hajd sve od govaannaaa se pita ne praviIceTea je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:58"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Po meni, bilo je izjednačeno to, nismo dozvolili Sarajevu da ima potpunu dominaciju, nismo se branili, igrali smo otvoreno. Iz tri poluprilike dali su nam tri gola, presudio je taj individualni kvalitet."
E moj Bašiću. Mislio sam da si gospodin na početku.
Nije mu nimalo zahvalna pozicija
Al bas nebulozne izjave daje lik
A ovi naravno upijaju ko spuzva
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Danas je Drina odigrao super utakmicu, Muftić je dobro brani, to su Željina djeca. Da mi imamo top kvalitet koji će otići za milion eura, mi ga nemamo, ali se bavimo skautingom, i afričkim i ovim sa Balkana da dovedemo takve potentne igrače. Morate shvatiti da mi u klubu tek pravimo neki sistem da prepozna neke igrače da bi ih uspio dovesti. To je proces, to nije došao neki trener, ne ide to tako. To je tri-četiri godine mukotrpnog rada. U Bosni je to još duplo teže, u Sloveniji je lakše. Gore se to može, nema toliko pritiska, daju ti ljudi vrijeme. Ovo je proces, težak, i Željo će se vratiti, i biće ozbilijan, samo zato nema vremena – poručje Bašić.
Ne bih rekao da su 80% igrača promašeni koji su dovedeni. Dovedete pet mladih igrača, tri odigraju po utakmicu, kažu promašeni. Željin dres je težak, vrlo. Treba momcima dati priliku. Treba vrijeme svoje pokazati. Treba proces svoje pokazati. Mi smo rekli prije sezone šta želimo, sad spinovanje sa strane… Nismo spominjali da želimo ni Evropu, ni tabelu, već da stabiliziramo klub, promocija mladih igrača. I ja bih volio da imamo budžet pa da imaš individualni kvalitet da riješi utakmicu, ali Željo ima potentnu ekipu s kojom se treba raditi. Treba raditi i napraviti nešto, na kraju sezone ćemo donijeti odluku ko je promašaj, a ko ne. Treba još vremena. Znam da u Bosni nema vremena, ali kopati po nećemo gdje nema nešto nije dobro. Onda ulaziš u improvizaciju. To je moje mišljenje – izjavio je šef struke Plavih.
– Treba vremena, a ti u BiH nemaš vremena, ali mi smo doveli maksimum kvaliteta koji smo mogli. To je potentna ekipa koja treba da raste. Na kraju ćemo vidjeti ko je zaslužio Željin dres, a ko ne – kaže Bašić.
– Moj cilj je da budem prvak BiH, ako ćete me tako pitati – odgovorio je Bašić na pitanje o ciljevima Želje u sezoni.
Ne bih rekao da su 80% igrača promašeni koji su dovedeni. Dovedete pet mladih igrača, tri odigraju po utakmicu, kažu promašeni. Željin dres je težak, vrlo. Treba momcima dati priliku. Treba vrijeme svoje pokazati. Treba proces svoje pokazati. Mi smo rekli prije sezone šta želimo, sad spinovanje sa strane… Nismo spominjali da želimo ni Evropu, ni tabelu, već da stabiliziramo klub, promocija mladih igrača. I ja bih volio da imamo budžet pa da imaš individualni kvalitet da riješi utakmicu, ali Željo ima potentnu ekipu s kojom se treba raditi. Treba raditi i napraviti nešto, na kraju sezone ćemo donijeti odluku ko je promašaj, a ko ne. Treba još vremena. Znam da u Bosni nema vremena, ali kopati po nećemo gdje nema nešto nije dobro. Onda ulaziš u improvizaciju. To je moje mišljenje – izjavio je šef struke Plavih.
– Treba vremena, a ti u BiH nemaš vremena, ali mi smo doveli maksimum kvaliteta koji smo mogli. To je potentna ekipa koja treba da raste. Na kraju ćemo vidjeti ko je zaslužio Željin dres, a ko ne – kaže Bašić.
– Moj cilj je da budem prvak BiH, ako ćete me tako pitati – odgovorio je Bašić na pitanje o ciljevima Želje u sezoni.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Pa ovaj se još šprda sa njima
Većeg pokemona nikad zaposlili nisu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kako retardirane izjave Bašića, naročito nakon one komedije sa ostavkom. Mogao je samo reći - "okej, ponudio sam ostavku, uprava je odbila i ne ostaje mi druga opcija nego da radim sve za klub."
Ovako samo ispada smiješan.
Ovako samo ispada smiješan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nedaju mu Pitari da ide sa klupe.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 09 okt 2023, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Najveći klaun foruma ovih dana
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 09 okt 2023, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Klaun trazi vremena.
Trazi ga i Rozman..trazio je vrijeme i Jakirevic svojevremeno...al se odmah vidjelo na sta ce to izgledat i da tu ima nešto.
Kod klauna nista. Dzaba mu 5 godina
Trazi ga i Rozman..trazio je vrijeme i Jakirevic svojevremeno...al se odmah vidjelo na sta ce to izgledat i da tu ima nešto.
Kod klauna nista. Dzaba mu 5 godina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kaze Basic da se strpe jos 3-4 godine

šta nam ovo bi sa željkanom

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6