Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

10.Skoro
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la 10.Skoro » 12 mar 2011, 20:13

WeeD je napisao/la:Aferim MUFC klasicno deranje rivala :P a sta ce Deshamps na tribinama kad ce svakako izgubit ?? :D
Dosao Didier da uzme terensku dnevnicu.
Mi nikada odustati necemo...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 mar 2011, 20:16

Rutinska pobjeda kombinovanog sastava, Arsenal bio dobar ali ne dovoljno.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 mar 2011, 20:19

Idemo na Wembley...idemo po FA cup samo za danasnjeg junaka-Edvina Van der Saara!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 mar 2011, 20:19

Drago mi je da se Valencia vratio, koliko je osvjezio igru i prodore po krilu zaista ga uzivas gledati, fali tu jos Nani,Anderson,Rio,Park,Fletcher... sada trebaju svi Fergiu da budu na raspolaganju!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 mar 2011, 20:20

Cestitke na pobjedi
Rođen s tobom da budem

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 12 mar 2011, 20:20

Cartman je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Necu Neura,Adlera,Lorisa niti Akinfeeva...hocu da Van der Saar ostane!!!!
Covjek nikad bolji. Siguran sam da ga Fergie moli da odigra jos jednu sezonu.
Jasta je. Stvarno se isfuram kad pomislim da ce fudbal ostati bez jednog takvog golmana. Sjecam ga se jos iz vremena dok je branio u Ajaxu. Jedan je Edwin.
Mi nikada odustati necemo...

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 12 mar 2011, 20:21

Pa ljudi ja sam skoro i zaboravio kako je dobar ovaj igrac Valencia pa ludilo koliko smo dobili njegovim povratkom. Jos u Utorak kad se vrate Rio i Park to to ce biti ludo. A odmarao je Sir Fletchera i Caricka just briliant!!!!!!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 mar 2011, 20:22

Gibson bi bio protjeran iz ekipe da se ja pitam, igra bi on meni za Brighton pa ono je bas anti talenat!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 mar 2011, 20:25

haxonja je napisao/la:Drago mi je da se Valencia vratio, koliko je osvjezio igru i prodore po krilu zaista ga uzivas gledati, fali tu jos Nani,Anderson,Rio,Park,Fletcher... sada trebaju svi Fergiu da budu na raspolaganju!
Da, vise mi je drago zbog njegovog povratka nego zbog ove pobjede. Prva utakmica nakon 6 mjeseci i odmah kao tenk probija krilo i salje one svoje centarsuteve. Strasno ce biti kad se svi oporave. Nani, molim te pozuri nazad! :D

Dobar mec. Mislio sam da ce Arsenal imati vece sanse zbog kombinovanog veznog reda Uniteda, ali ipak nije bilo vecih problema. I utakmica je bila veoma zanimljiva sa dosta prilika. Nemam sad vremena za detalje, ali zelim pohvaliti Gibsona koji je bez greske odigrao mec. :D

March on. 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 12 mar 2011, 20:27

Ne zelim da branim Gibsona ali danas je bio korektan radio je svoj posao super!!!!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 12 mar 2011, 20:28

reddevil16 je napisao/la:Ne zelim da branim Gibsona ali danas je bio korektan radio je svoj posao super!!!!
Konačno neko ko primjecuje njegov talenat :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 mar 2011, 20:29

Kako ih je samo Ferguson doveo u red nakon onog čistog debakla u L'poolu svaka mu čast još jednom pokazao kako je najveći u svom poslu i nadam se da će uspjeti ubijediti Edwina da ostane još jednu sezonu jer ne vjerujem da bi on mogao biti išta lošiji narednu godinu nego što je sad. Bilo je dosta dobrih igrača danas na terenu ali me dosta pozitivno iznenadio Smalling i naravno braća da Silva, kako god ovo je najbolji odgovor koji smo mogli dati svima nakon onog mini crnog niza.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 mar 2011, 20:30

Ma kakav, Gibson i O Shea se izgubili vidjeli ste da se Rooney morao vracati nazad u vezni red stalno jer ona dva nisu mogla izaci na kraj sa veznim redom Arsenala!

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 12 mar 2011, 20:31

Martex, ne stvarno ne zelim da ga branim ali generalno gledajuci danas United nije imao slabe karike ukljucujuci Gibsona decko je uradio za mene konkretan posao.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2011, 20:37

reddevil16 je napisao/la:Martex, ne stvarno ne zelim da ga branim ali generalno gledajuci danas United nije imao slabe karike ukljucujuci Gibsona decko je uradio za mene konkretan posao.
Slazem se. Gibson i O'Shea su bili dosta dobri. Ne zelim nikoga kritikovat nakon velike pobjede, ali mislim da je Evra bio grozan veceras. Vrijeme je da popravi formu drasticno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 12 mar 2011, 20:38

reddevil16 je napisao/la:Martex, ne stvarno ne zelim da ga branim ali generalno gledajuci danas United nije imao slabe karike ukljucujuci Gibsona decko je uradio za mene konkretan posao.
Ne ovo moje sto kazem da ima talenat nije stvar zezancije ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2011, 20:39

Cartman je napisao/la:
Slazem se. Gibson i O'Shea su bili dosta dobri. Ne zelim nikoga kritikovat nakon velike pobjede, ali mislim da je Evra bio grozan veceras. Vrijeme je da popravi formu drasticno.
:lol: :lol:
Sta je cika Devil pricao stalno. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 mar 2011, 20:39

Čestitam na pobjedi. :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2011, 20:42

Devil je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
:lol: :lol:
Sta je cika Devil pricao stalno. :lol:
Haha, joj samo ceka da neko spomene O'Shea ovdje. :lol:

Mislio sam dobri za njihove prilike. :D Ali ozbiljno, O'Shea je solidan u zadnje vrijeme. Ipak mislim da je vrijeme da se Rafael vrati na desni bek. Ocito je zeljan igre i dokazivanja nakon malo losijeg perioda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 mar 2011, 20:45

haxonja je napisao/la:Ma kakav, Gibson i O Shea se izgubili vidjeli ste da se Rooney morao vracati nazad u vezni red stalno jer ona dva nisu mogla izaci na kraj sa veznim redom Arsenala!
Ali njih dvojica su uradila odlican posao u defanzivi. Realno nije se moglo ni ocekivati od njih da urade nesto prema naprijed. Gibson je odigrao solidnu utakmicu, barem nije imao nekih svojih glupih poteza i ja bi volio u buduce kad bude igrao nek to bude ovako ne mora bolje samo da nas ne nervira svojim nemogucim sutevima, pasovima i driblinzima.

Ja bi do kraja sezone kao centralnog veznog volio gledati Rooneya, jer ima fenomenalne duge lopte, pogotov nam je potreban takav igrac u ekipi kada nema Scholesa. Ostanak Van der Sara bi bio najvece moguce pojacanje na golmanskoj poziciji, jos bi tako dobili na vremenu da vidimo kakav je onaj danac mozda moze u buducnosti biti prvi golman.
Raduje povratak Valencie i bas dobro izgleda kada je on na desnoj strani, covjek je izuzetno jak i jos dok se vrati u takmicarsku formu bit ce veliko pojacanje. Svi ostali igraci su odradili korektno ovu utakmicu, odbrana na nivou, Vidic naravno najbolji, Smalling nema potrebe vise ni da nas iznenadjuje sa dobrim partijama vec smo navikli na to.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.