NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Naravno da mi,forumaši, trebamo pisati i sastave..rostere..kritike(poz. Ili neg.).formacije,pa valjda je u tome i poenta foruma..
Ali druže,kako god nam je drago staviti postove koji su potvrdili našu zamisao,onda treba biti korektan pa staviti i promašene postove..A ne može niko reci da nije bilo:”Daj Duvnjak ove iz drugog pol.”I tako 4 tekme zaredom..A sve bilo lošije…
Ali druže,kako god nam je drago staviti postove koji su potvrdili našu zamisao,onda treba biti korektan pa staviti i promašene postove..A ne može niko reci da nije bilo:”Daj Duvnjak ove iz drugog pol.”I tako 4 tekme zaredom..A sve bilo lošije…
Samo afirmativno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali igra tako da je zasluzio salvu zvizduka svaki put kad primi loptu, a ne dobija to jer je nase dijete i jer je zasluzio puno vise igrama prosle godine. Medjutim, on i ostali nasi igraci, moraju igrati srcanije. A to ne pokazuju na terenu.
Mi moramo igrati brze. Previse smo spori. Sut, centarsut, dribling, dodavanje, sve ide nakon sekunde razmisljanja sta. Puno vise igrati na prvu.
Mi moramo igrati brze. Previse smo spori. Sut, centarsut, dribling, dodavanje, sve ide nakon sekunde razmisljanja sta. Puno vise igrati na prvu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Malo i o našoj formaciji 4:2:3:1..Nažalost ispostavilo da imamo 4 fuul beka..
Npr.Kada Sivi pobjegne svom igraču,kad se napravi višak,onda Karalic(ili neko drugi) postaje bek..Igrac koji prati Sivog ostane sa Karalicem,a igrac koji je pratio Karalica dupla Sivog..
Tako je i na drugoj strani..A fudbalski je da naša krila trče ka šesnaestercu nakon duplog pasa i samim tim za sobom vuče svog igraca i nas bek dobija veći prostor,,Neko je to otprilike već pisao..
Naše bekove trebaju pokrivati naša 2 zadnja vezna..To je nogometna abeceda,koju Duvnjak još nije sažvakao..A i imamo vise igraca oko gola gostiju..Inače,kako god on prati protivničke ekipe,tako oni našu..Samo sto kod nas ne postoji B,C,opcija..Valjda će i to doci nekad…
Npr.Kada Sivi pobjegne svom igraču,kad se napravi višak,onda Karalic(ili neko drugi) postaje bek..Igrac koji prati Sivog ostane sa Karalicem,a igrac koji je pratio Karalica dupla Sivog..
Tako je i na drugoj strani..A fudbalski je da naša krila trče ka šesnaestercu nakon duplog pasa i samim tim za sobom vuče svog igraca i nas bek dobija veći prostor,,Neko je to otprilike već pisao..
Naše bekove trebaju pokrivati naša 2 zadnja vezna..To je nogometna abeceda,koju Duvnjak još nije sažvakao..A i imamo vise igraca oko gola gostiju..Inače,kako god on prati protivničke ekipe,tako oni našu..Samo sto kod nas ne postoji B,C,opcija..Valjda će i to doci nekad…
Samo afirmativno.
Fulaš cijelu poentu. Niko ovdje ne piše da bi rekao jesam li vam rekao, joj jesam pogodio, jesam dobar trener, dok od ponedjeljka do petka 40 sati u sedmici malterišem.HelouStrucnjaci je napisao/la: ↑08 okt 2023, 22:02Naravno da mi,forumaši, trebamo pisati i sastave..rostere..kritike(poz. Ili neg.).formacije,pa valjda je u tome i poenta foruma..
Forumaši muku muče kao i svaki navijač Čelika trenutno, samo žele yebenu pobjedu i da izađemo iz krize yebene. Ljudi pišu logične stvari, ako je nešto radilo u prošloj utakmici, daj da probamo i u narednoj kako bi pobjedili, a ne kako bi neko složio yebenu formaciju na usranom forumu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Izvini jel mislis na moje postove?laudrop je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:32Naš UO ne radi za kikiriki, naš UO ne dobiva nikakav novac za ono što rade, pa ni procentualno od akvizicije sponzora.
Sramota za ove štahore što pišu nešto protiv UO. Svjesni su i oni da im treba pomoć i to su na skupštini više puta govorili. Da je sve spalo na 3 čovjeka u UO.
Zasto mislis da ja protiv nekog pisem?
Isto da ja nekog mrzim. Drug ja hocu sve najbolje za klub .
Pisem da treba znanje,iskustvo,plan,program.
Ja ne kontam ljude koji hoce pobjede ,hoce da djeca od 18 godina naprwduju sama od sebe da postanu igracine a niko ne radi sa njima. Ako neko radi to je u rangu Bangladesa injihove lige.
Duvnjak ce ih sve edukovst nije dalje odpreminger lige zaigro.
Mislim ne serem ali dajte realno sagledajte
Ko ce djetetu objasniti ,pokazati.
Koji k. ba dajte se uozbiljite.
-
- Kontakt:
A to za Alija, pa momak je igrao sve pozicije u napadu,kada je trebalo pokriti.
Kao i za ostale U21 igrače. Sad poceli o Aladinu loše,a do jučer..
I zvižduci i aplauzi su sastavni dio svakog sportaša..Neka se navikavaju sto ranije na to.Trebaju se čeličiti.Samo bez psovki,o tome ja pišem.
Kao i za ostale U21 igrače. Sad poceli o Aladinu loše,a do jučer..
I zvižduci i aplauzi su sastavni dio svakog sportaša..Neka se navikavaju sto ranije na to.Trebaju se čeličiti.Samo bez psovki,o tome ja pišem.
Zadnja izmjena: HelouStrucnjaci, dana/u 25 mar 2024, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Samo afirmativno.
Gledo sad Sarajevo i Željo,Julardzija i Ziljkič vezni Sarajeva nisu 3 lopte u nazad dali ,sve napred i dubinske.Šta očekivat od klocova Varde i Žune da ovako znaju
.Ok ljudi su skuplji 10 puta i bolji igrači od ova dva naša kloca al de probaj i ti igrat svaku loptu napred a ne prvom do sebe i to u nazad! I glavna fora kod Duvnjaka je kad se izvodi naš aut izvodzač izvede aut igraču a ovaj mu svaki put daje pivratnu na liniju! I šta on da radi s tom loptom na liniji to mi nikad neče bit jasno,koji strateg to smisli oca mu ebem.
::::SAMO ČELIK::::
Bandit88 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 20:02I još čekamo objavu kluba za brz oporavak Dini D. Ioak se čovjek povrijedio na našem terenu, nakon starta našeg igrača.
Zar je teško napisati 1-2 rečenice.
Duvnjak mu ko i brat počeo, jak na riječima, slab na djelima. Jasmin obećao milion, ništa. Armin obećao igru, rezultate, pobjedu i ništa ni tu![]()

Zenica je Bosne zjenica
- BatistutA19
- Kontakt:
Gdje ce forumas ili bilo ko sa drustvene mreze bit kriv za pojacanja ili sastav ili formaciju.Istina da smonsvi slozni bili dobra pojacanja mada ja sam reko ne poznajem nijednog igraca nit sam pratio ikad ovu ligu a ovi sto su pratili svi su rekli Sloboda Stupcanica Celik i Buducnost ce bit u vrhu analizirajuci sve klubove.Gorazde dno i Rahic a ono nista od toga.
Ma Gvardiola da dodje izveo bi sastav isti.sto ga Duvnjak izveo protiv Toska i to je realno najbolji mozda sastav . Uz par izmjena nekih ali to se mora poslozit nekako,promijenit taj sistem mi smo procitani ,postavi ti odbranu zatvore Sivca i bokove pa ti se dodaji do sutra i vracaj unazad ,lakse nam je u gostima igrat nego u Zenici mada nas u gostima svi nagaze na pocetku .Gdje god moramo pobijedit napadat tesko nam ide,fali nam taj dubinski pas kroz sredinu ,fali nam ono sto nekad Saric uradi i Sivac ..Najlakse je sad pljuvat mane trazit to je sto imamo i moramo podrzat i bit strpljivi ,mora i nama krenit bolje a i Duvnjak mora nesto.kod sebe mijenjat .Od mene je puna podrska prvo upravi ,pa i trenerima i igracima ali nikakve razlike pravit zenicko dijete ili drugo ,ko je bolji nek igra.Mislim da nece nama doci pitanje opstanka nije to toliko.losa ekipa koliko sami ne znamo se organizovat na terenu.
Ma Gvardiola da dodje izveo bi sastav isti.sto ga Duvnjak izveo protiv Toska i to je realno najbolji mozda sastav . Uz par izmjena nekih ali to se mora poslozit nekako,promijenit taj sistem mi smo procitani ,postavi ti odbranu zatvore Sivca i bokove pa ti se dodaji do sutra i vracaj unazad ,lakse nam je u gostima igrat nego u Zenici mada nas u gostima svi nagaze na pocetku .Gdje god moramo pobijedit napadat tesko nam ide,fali nam taj dubinski pas kroz sredinu ,fali nam ono sto nekad Saric uradi i Sivac ..Najlakse je sad pljuvat mane trazit to je sto imamo i moramo podrzat i bit strpljivi ,mora i nama krenit bolje a i Duvnjak mora nesto.kod sebe mijenjat .Od mene je puna podrska prvo upravi ,pa i trenerima i igracima ali nikakve razlike pravit zenicko dijete ili drugo ,ko je bolji nek igra.Mislim da nece nama doci pitanje opstanka nije to toliko.losa ekipa koliko sami ne znamo se organizovat na terenu.
Da smo u nekoj krizi jesmo. Duvnjaku velika podrska ne smijemo zaboraviti preko noci sve dobre stvari sta su on i ekipa napravili. Ukazati na sve sto nije uredu a siguran sam da ce nam se negdje sve ovo vratit
Iduce gostovanje i nije gostovanje realno, vise ce biti sigurno raje iz Zenice, u prosjeku do sada ovih 9 kola kuci ih gleda 180 ljudi po utakmici i ubjedljivo su zadnji u ligi po posjeti a udaljeni su 45 minuta od Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta nas briga ne moze nam niko nista al ne mozemo ni mi nikom nista 

forum ce uvijek pisati od foruma duvnjak prepisiva taktiku tako je i dobio A licencu ima ovde extra strucnjaka samo nas igraci bojkotiraju
ne moze bez love ,malo se salim ,onda imamo puno ocistit tim ,ljudi su tu bukvalno ne igraju sve to ide na dusu duvnjaku slabo poslozen tim “sataras” je napravio ne zna se jesmol dosli ili posli ja bi Senadu Brkicu dao da proba vodit ponudit mu ako zeli ako nista bio je ikona kluba i jedan od rijetki koji nije klub tuzio za pare koje mu se duguju, na kraju su ga neki prozivali da uzima pare od roditelja od djece
Jučer si na temi prve lige dobro napisao. Niko u Zenici pojma nema o prvoj ligi, a evo i sam dokazuješ. Živa istina koja za nas sve važi.
Pa bolan, ta stoka će se naložiti jer dolazi Čelik i robijaši, krvarit će za pobjedu, kao i svaki naš protivnik. Pazi šta ti pišem, živ bio pa vidio. Očekujem i neke zajebancije oko gostujućih navijača, rekordne premije rumenog gazde i ljude iz Maglaja i okolice koji mrze Čelik više od Denija Ćatibovića.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Za ove iskreno pojma nemam.Truhlo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:45Jučer si na temi prve lige dobro napisao. Niko u Zenici pojma nema o prvoj ligi, a evo i sam dokazuješ. Živa istina koja za nas sve važi.
Pa bolan, ta stoka će se naložiti jer dolazi Čelik i robijaši, krvarit će za pobjedu, kao i svaki naš protivnik. Pazi šta ti pišem, živ bio pa vidio. Očekujem i neke zajebancije oko gostujućih navijača, rekordne premije rumenog gazde i ljude iz Maglaja i okolice koji mrze Čelik više od Denija Ćatibovića.

kako je neugodno pogledati tabelu

Ne slazem se Duvnjaku treba dat sansu i ovaj prelazni rok stim da mu ae malo odrijesi kesa i da dovede 2 dobra veznjaka i stopera i nek vodi do kraja sezone,mozda sa boljim igracima pokaze i da ima znanje.Stativa88 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 23:38Sta nas briga ne moze nam niko nista al ne mozemo ni mi nikom nistaforum ce uvijek pisati od foruma duvnjak prepisiva taktiku tako je i dobio A licencu ima ovde extra strucnjaka samo nas igraci bojkotiraju
ne moze bez love ,malo se salim ,onda imamo puno ocistit tim ,ljudi su tu bukvalno ne igraju sve to ide na dusu duvnjaku slabo poslozen tim “sataras” je napravio ne zna se jesmol dosli ili posli ja bi Senadu Brkicu dao da proba vodit ponudit mu ako zeli ako nista bio je ikona kluba i jedan od rijetki koji nije klub tuzio za pare koje mu se duguju, na kraju su ga neki prozivali da uzima pare od roditelja od djece
Nema trenera u Zenici koji bi mogao zamjeniti Duvnjaka a da je kvalitetniji ,ovakav kakav je Gvardiola je za sve njih zajedno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije Senad Brkic bez razloga "otjeran" iz omladinskog pogona, a neki bi ga sad da vodi prvi tim. Svasta.
Meni i dalje ne ide u glavu da je Ali onoliko smusen kad prima loptu, pa se sav nesto zapetlja, ne zna da li je posao ili dosao.
Meni i dalje ne ide u glavu da je Ali onoliko smusen kad prima loptu, pa se sav nesto zapetlja, ne zna da li je posao ili dosao.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeste.
Vukao je Čelik na terenu bas mnogo zadnje dvije godine, mozda i najvise od svih ali ima tu prgavu narav i znao je cesto pretjerati kao sada protiv Toska, ako je kraj moglo se sacekati sa ovom odlukom jos ovih zadnjih 5-6 kola do polusezone da mozes dovesti zamjenu a ovako Horic teska povreda, Isakovic kraj, ostanes u pola polusezone bez dva kljucna stopera.
-
- Kontakt:
Sigurno los tajming da se ostane bez njega, jer kako god, opet je i pored nedostataka davao dosta na terenu. S druge strane svaka cast upravi sto je dokazala da niko nije veci od kluba i da svi imaju isti tretman, bez obzira na ime i prijasnje zasluge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.