Ček znaci sudija pogriješi sto ne dadne crveni igraču i VAR se ne može uključiti? Pa koji će im qrac VAR
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Il Club più titolato al mondo!
Nema to veze s mudima, ovi imaju muda da priznaju gol iz ofsajda ako im tako odgovara.
Liverpul nije slučajno pokraden kontra Totenhema, bili su vjerovatno ekipa u najboljoj formi, trebalo ih je malo ohladiti, isto su radili i Arsenalu prošle sezone.
Evo i Emirova mater mi kaze da je crveni
VAR i ja se slazemo da nije bilo za crvenog.
Pusite nam qitu gunneri
Pusite nam qitu gunneri
4-IN-A-ROW
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakav šizofreničar sunce ti poljubim, s kim ja dijelim vazduh
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gvardiola ga ne vadi hahahhahaah
Ovdje ide potop
A ja ludila u pm

Ovdje ide potop
A ja ludila u pm
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Za ovaj drugi start - var bi se ukljucio da je start bio za direktni crven. Glavni sudija je i dalje glavni,on je prosudio da nije za drugi žuti i odluka se ne mjenja u tom slucaju,ne moze var reagovati da bi javili sudiji da je start za žuti.
Za prvi start je kriva ekipa iz vara,morali su mu bar javiti da pogleda ono,jer je bilo za crveni karton.
Čemu igranje uopšte?
Ovo neće stati dok ekipe ne počnu izlaziti sa terena ili se ne pojavljivati uopšte, pa kad krene pritisak na ligu od strane medijskih kuća zbog ne igranja utakmica možda se nešto i promjeni.
Do tad, novu titulu upisati Cityu.
Na kraju krajeva, isti ovaj Oliver je prije par sedmica sudio prijateljsku tekmu u Emiratima.
Ovo neće stati dok ekipe ne počnu izlaziti sa terena ili se ne pojavljivati uopšte, pa kad krene pritisak na ligu od strane medijskih kuća zbog ne igranja utakmica možda se nešto i promjeni.
Do tad, novu titulu upisati Cityu.
Na kraju krajeva, isti ovaj Oliver je prije par sedmica sudio prijateljsku tekmu u Emiratima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
I ovi engleski derbiju postali ko derbiji nase PL..1:0..0:0
Najbolji igrac planete ne igra jer je dobio direktni crveni a ovi o sudjenju. Ko ranjene qurave.
4-IN-A-ROW
Jedva čekam Sarajevo - Željo da konačno pogledam dobru utakmicu danas.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Idealno da nam City dadne iz kontre
Tottenham do titule 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad shvatiš da je nekada diskusija o najboljem igraču svijeta bila CR7 - Messi i šta su ta dvojica radili na terenu za 90 minuta utakmice u svom prajmu .... danas fudbal spao na Haalanda koji ima 8 dodira po utakmici
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.