Doktor za ikseve.

Moderator/ica: GracanicaAA
I ja to kažem.simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:59Poraz da smo birali to bi bilo ovdje, gostovanje najjačoj ekipi lige poslije nas i Stupčanice, u momentu kad nam treba prizemljenje i pred 2 amaterske ekipe, koje su do jučer igrale u kantonu. Iskaliti se sad ina jednoj i na drugoj. Stupčanica kiksala.![]()
A na zimu opet dominiramo transfer marketom![]()
Ulaze Šumari u Premiership, tako kažu.
Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Prošli smo mi istu tu priču, uprava napravila ovo, uprava napravila ono, ova uprava je donijela više sama nego prošle sa gradom, ova uprava je ostavila ovoliko, onoliko, ova uprava je otvorila fan shop, ova uprava je zaštitila grb, ova uprava je transparentna, ova uprava je dovela ovog sponzora, onog sponzora. Epilog? Epilog, ispadanje iz lige i organizaciono i marketinški nikad gora situacija. Iako je sve izgledalo bajno krasno na početku, a i vi ste može se reći sa projektom tek na početku jer tek ulazite u profesionalni fudbal.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:19Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Majstore, UO je napravio milion maraka ove godine. Iako je pola sezone u nizem rangu.
Umjesto preko 600 000 KM što je otišlo na vraćanje dugovanja ove godine, ići će u igrački kadar kada ne bude dugova. Je li to teško provariti? Bez ikakvog jakog sponzora, podrške grada i politike. Taj novac garantuje 10 solidnih PL igračasimonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
10 solidnih Pl igrača?Truhlo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:33Umjesto preko 600 000 KM što je otišlo na vraćanje dugovanja ove godine, ići će u igrački kadar kada ne bude dugova. Je li to teško provariti? Bez ikakvog jakog sponzora, podrške grada i politike. Taj novac garantuje 10 solidnih PL igračasimonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...![]()
Solidnih za napada na PL, ne za titule PLsimonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 19:1210 solidnih Pl igrača?Truhlo je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:33Umjesto preko 600 000 KM što je otišlo na vraćanje dugovanja ove godine, ići će u igrački kadar kada ne bude dugova. Je li to teško provariti? Bez ikakvog jakog sponzora, podrške grada i politike. Taj novac garantuje 10 solidnih PL igračasimonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...![]()
![]()
Zaboravili su u kantonu kako funkcioniše ozbiljan, profi fudbal...
Izgleda uspjeli su te uhvatit jucer i vezati u Gorazdu. Budi miran sad.
Majstore, pojma nemas. Pricamo o prihodima, kakve tu veze imaju troskovi?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:31Prošli smo mi istu tu priču, uprava napravila ovo, uprava napravila ono, ova uprava je donijela više sama nego prošle sa gradom, ova uprava je ostavila ovoliko, onoliko, ova uprava je otvorila fan shop, ova uprava je zaštitila grb, ova uprava je transparentna, ova uprava je dovela ovog sponzora, onog sponzora. Epilog? Epilog, ispadanje iz lige i organizaciono i marketinški nikad gora situacija. Iako je sve izgledalo bajno krasno na početku, a i vi ste može se reći sa projektom tek na početku jer tek ulazite u profesionalni fudbal.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:19Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Majstore, UO je napravio milion maraka ove godine. Iako je pola sezone u nizem rangu.
Plus, napravili ste milion baš iz razloga što ste pola sezone u nižem rangu, gdje su troškovi minimalni.
A jedini ko se raspravlja ste vi, jer vi uvijek pokrećete temu neku vezanu za nas, ili bar u 9 od 10 slučajeva, dok ste u svemu iza nas, stručni štab, igrački kadar, rezultati, posjeta, dug, jedino stadion je na vašoj strani. H2H, vječna lista PLBiH, vječna lista EX-YU, sve je na našoj strani.![]()
boze sacuvaj kakva argumentacija ima li ko vjerski ucen da prouci ovom momku stasimonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:31Prošli smo mi istu tu priču, uprava napravila ovo, uprava napravila ono, ova uprava je donijela više sama nego prošle sa gradom, ova uprava je ostavila ovoliko, onoliko, ova uprava je otvorila fan shop, ova uprava je zaštitila grb, ova uprava je transparentna, ova uprava je dovela ovog sponzora, onog sponzora. Epilog? Epilog, ispadanje iz lige i organizaciono i marketinški nikad gora situacija. Iako je sve izgledalo bajno krasno na početku, a i vi ste može se reći sa projektom tek na početku jer tek ulazite u profesionalni fudbal.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑08 okt 2023, 18:19Ovaj post je dovoljan primjer koliko vam je glupa prica. I onda ocekujete da ce se neko sa vama raspravljati?simonknows je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:50Ja kad sam govorio Čelik će ovim modelom riješiti dugove, ali šta onda kad bude na nuli, opet ovisi o politici i gradu, jakom sponzoru, jer ako misle da će navijači u upravi donijeti milion za PL, ili da mogu popiti toliko PANa...
Plus, napravili ste milion baš iz razloga što ste pola sezone u nižem rangu, gdje su troškovi minimalni.
A jedini ko se raspravlja ste vi, jer vi uvijek pokrećete temu neku vezanu za nas, ili bar u 9 od 10 slučajeva, dok ste u svemu iza nas, stručni štab, igrački kadar, rezultati, posjeta, dug, jedino stadion je na vašoj strani. H2H, vječna lista PLBiH, vječna lista EX-YU, sve je na našoj strani.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.