Haj razguli odavde
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ZGAZITE IH VECERAS POZZZ
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Da si makar ti bio na klupi u te dvije utakmice HistoricaruLucas je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:50Baš tako, za blamaže protiv amatera Sloge i Goška, Vico, Borac i sudije nemaju ni 0,1 % krivice vec isključivo Rožman i Dogan.BHFreak je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:46Pa brate nisu nam sudije uzele bodove nego Sloga i Gosk, i dalje mislim da je sve u nasim rukama a ne sudijskimmosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:36
Sve je to namjesteno,takodje i da nije namjesteno oderace te sudije jer oni moraju prvaci biti. Nema veze sto de pojacas,ulazes i slicno to nije bitno u ovoj ligi.![]()
Idi u **** materinu seljačko - papanskustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 okt 2023, 16:04Da si makar ti bio na klupi u te dvije utakmice Historicaru
Ako izgubimo veceras trebalo bi pokusati dovesti Dzenisa Cosica na klupu dok je jos slobodan 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt gleda borac i dodje ovdje srati. Jbo te borac i vico
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Je.bemTe ž...pomozi.ba!
Da li ima potrebe štampati kartu ili ce biti dovoljno pokazati na mobitelu kartu i barkod ?
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja te je be m zeljeznicare ale ale
k.eruNe znam šta da kažem za utakmicu. Predsjednik Mirvić je nas sve bivše igrače sklonio iz kluba a sad očekuje da mu mi najavljujemo derbi i pravimo atmosferu pred utakmicu. Najbolje da on daje izjave ili direktorica, a mogu i ovi što mu vode sportsku politiku kluba", rekao je Turković, ali je dodao i rečenicu koja će obradovati sve navijače FK Sarajevo.
"FK Sarajevo će biti, sve drugo će proći", rekao je za kraj Almir Turković.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Baš me je obradovao zadnjom rečenicom.benko21 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:15k.eruNe znam šta da kažem za utakmicu. Predsjednik Mirvić je nas sve bivše igrače sklonio iz kluba a sad očekuje da mu mi najavljujemo derbi i pravimo atmosferu pred utakmicu. Najbolje da on daje izjave ili direktorica, a mogu i ovi što mu vode sportsku politiku kluba", rekao je Turković, ali je dodao i rečenicu koja će obradovati sve navijače FK Sarajevo.
"FK Sarajevo će biti, sve drugo će proći", rekao je za kraj Almir Turković.![]()

Nema posla guzovače, pa pokušava preko novina. Možda u Hajduku da potraži posao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je to, napokon je klub na pravom putu. Dok ove tkz legende kmeče, evidentno je da se Mirvić napokon dozvao.benko21 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:15k.eruNe znam šta da kažem za utakmicu. Predsjednik Mirvić je nas sve bivše igrače sklonio iz kluba a sad očekuje da mu mi najavljujemo derbi i pravimo atmosferu pred utakmicu. Najbolje da on daje izjave ili direktorica, a mogu i ovi što mu vode sportsku politiku kluba", rekao je Turković, ali je dodao i rečenicu koja će obradovati sve navijače FK Sarajevo.
"FK Sarajevo će biti, sve drugo će proći", rekao je za kraj Almir Turković.![]()
Još se šuška i o kvalitetnom imenu za direktora, bit će to aBd dobro sve

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovakva je vecina nasih smradova,kvazi legendi. Ovaj laje na svakoga,cim pocnu legende lajat ja odma klub jos vise podrzim. Cudo ikako postojimo sa ovakvim uhljupima. Treba mu neko pdgovoriti istom mjerom,sta ce on privlacit smecar.HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:23Baš me je obradovao zadnjom rečenicom.benko21 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 17:15k.eruNe znam šta da kažem za utakmicu. Predsjednik Mirvić je nas sve bivše igrače sklonio iz kluba a sad očekuje da mu mi najavljujemo derbi i pravimo atmosferu pred utakmicu. Najbolje da on daje izjave ili direktorica, a mogu i ovi što mu vode sportsku politiku kluba", rekao je Turković, ali je dodao i rečenicu koja će obradovati sve navijače FK Sarajevo.
![]()
![]()
Nema posla guzovače, pa pokušava preko novina. Možda u Hajduku da potraži posao.![]()