NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 14:21

@Chevalier ma ne znam sto te to cudi, prenosit ce neku u gostima kad budemo, domacu nece nijednu.

Pohvale sto je opet zenama slobodan ulaz. To je trebalo davno uraditi!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 30 sep 2023, 17:59

Nije lose, vidi se manji napredak, napokon pogođena pozicija za Stojnica jak veoma dobar borben zajedno sa Burazorom na zadnjem veznom bit ce dobar...
Hadzikadunic treba igrat prvu postavu mozda je glupo al pokusat ga staviti na špica i dalje mi ovaj Ensar ni tamo ni vamo ne zna se pozicionirat ne ide u prostor kad je lopta u zraku gleda u protivnika ne znam jos mi je veht..
Golman dobar al nesiguran skroooz
Sve u svemu moze se ovo fino uigrat i Igor da kondiciju digne na visi nivo jer padnu poslije 65 min igre

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 sep 2023, 18:03

Prvo poluvrijeme je bilo super, napokon dobra utakmica Benje. Zalaganje na nivou dok su mogli, kasnije su pali pa se morali povuci bezveze...

Imamagic je morao zabiti ono na kraju, a on ni ne osuta. Bice bolje sa Burazorom i Hadzikadunicem, samo da Hadzi ne bude duze povrijedjen.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 30 sep 2023, 18:39

Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu, ali ovo je bila teška patnja. Desni bočni defanzivno, a ni ofanzivno nije vrijedan spomena. Lijevi bočni defanzivno i može proći u nekim situacijama, dok ofanzivno nije prešao centar.

Igrač sa brojem 19 isto tako nije vrijedno spomena, igrač sa brojem 77 Bakić iz Srbije, dečko ima 18 godina, borio se, ali kao muha bez glave, takvog možemo i u Bihaću naći.

Sedmica se barem bori kao lav, dobio je dosta duela.

Hadrovića nema u timu već dugo, neka svađa je u pitanju.

Hadžikadunić problemi sa ponašanjem, zbog toga i nije uspio, a znanje ima, danas povreda zbog nespremnosti.

Golman Bilić je bolji od Iličića, sve greške su produkt njegovih saigrača.

Igrač sa brojem 4 borac, mlad i uz rad može igrati ovu ligu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 30 sep 2023, 22:38

Pah nije patnja kao u zadnje 4 domace ipak rezultat je tu, pobjedili smo napokon 3 boda su bitna, a svjesni smo kakve igrace imamo sad je gotovo ne mozes naci 4 5 boljih od nasih a za iste pare, napadač pod hitno treba ili pokusati izrotirati s nekim, Zaric kad igra druga je prica, organizira igru postavlja ih jbg mora imamo 20godisnjake ne znaju djeca jos imaju i straha malo.
Dino je desni bocni super je igrao danas dok nije Matija usao nema podrske u igri a leta ko muha sto jes jes a i fizicki je slab...

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 30 sep 2023, 23:12

Kao što sam rekao prošle sedmice bez snage,trčanja nema modernog fudbala a tako ni u prvoj ligi FBiH.Čuo sam da igrači nisu prošli pripreme,da je kasnilo sa početkom istih a jedan veliki trener i čovjek,Ivica Osim,je rekao da bez snage,trke nema ni taktike ni igre,igrači lutaju po terenu,odbrana ne egzistira a bez odbrane možete staviti na gol Manuel Neur isto vam se piše.Pod hitno vidjeti šta se može uraditi po tom pitanju,fizička sprema,ostalo će se iskristalizirati.Pobjeda je važna odnosno tri boda tako da ova ekipa će od mene uvijek imati podršku.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 okt 2023, 00:18

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 okt 2023, 16:39

Kad je izvlacenje za kup

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 03 okt 2023, 16:45

ammimr je napisao/la:
30 sep 2023, 23:12
Kao što sam rekao prošle sedmice bez snage,trčanja nema modernog fudbala a tako ni u prvoj ligi FBiH.Čuo sam da igrači nisu prošli pripreme,da je kasnilo sa početkom istih a jedan veliki trener i čovjek,Ivica Osim,je rekao da bez snage,trke nema ni taktike ni igre,igrači lutaju po terenu,odbrana ne egzistira a bez odbrane možete staviti na gol Manuel Neur isto vam se piše.Pod hitno vidjeti šta se može uraditi po tom pitanju,fizička sprema,ostalo će se iskristalizirati.Pobjeda je važna odnosno tri boda tako da ova ekipa će od mene uvijek imati podršku.
Ako imas u ekipi tri igraca da znaju igrati, i da su svi spremni kako treba mozes dosta bodova osvojit. Al bez spremnosti nemoze nista, vec od 13 godine pa do seniora.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 okt 2023, 23:03

GG3 je napisao/la:
03 okt 2023, 16:45
ammimr je napisao/la:
Ako imas u ekipi tri igraca da znaju igrati, i da su svi spremni kako treba mozes dosta bodova osvojit. Al bez spremnosti nemoze nista, vec od 13 godine pa do seniora.
Nije mi jasno da se ljudi bave nogometom, teže da budu profi igrači, a nemaju snage za 60 minuta.
Sam radi na kondiciji i zdrava ishrana, nauči dodat tačan pas i možeš igrat u PL. Ali jbg izgleda da je draže pivo...

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 03 okt 2023, 23:54

Iceplayer je napisao/la:
03 okt 2023, 23:03
GG3 je napisao/la:
03 okt 2023, 16:45
ammimr je napisao/la:
Nije mi jasno da se ljudi bave nogometom, teže da budu profi igrači, a nemaju snage za 60 minuta.
Sam radi na kondiciji i zdrava ishrana, nauči dodat tačan pas i možeš igrat u PL. Ali jbg izgleda da je draže pivo...
Upravo sam prije neki dan pričao sa tipom koji zna,prije svega sve golmane u BiH,ali i stvarno veliki broj igrača,ono u glavu.Potencijala ima na pretek u istom Jedinstvu ali mladi su to momci,duva im kroz uši,lebde i ima ih možda i 80% koji nisu odlučili šta žele u životu.Oni su u nekom vakumu,situacija u klubovima,državi,silni menadžerčići koji im ogade fudbal i život uopšte kad vide kakve levatine,tatini sinovi, se forsiraju da igraju.Treba sve da se poklopi da bi od tog djeteta postao čovjek a pogotovo fudbaler.Mislim i da to pravi treneri mogu prepoznati jer su između ostalog i psiholozi.Tu djecu treba istrpiti jer su mladi i oni koji grizu trebalo bi ih podržati.Međutim ima i onih znalaca na tribinama,pogotovo kod nas.Sve znaju bolje,vrijeđaju tu djecu i naravno zaboravljaju na lijepo ponašanje na tribinama.Tako da ima tu svašta!lp

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 okt 2023, 03:06

Ako igrac gleda sta mu ko govori sa tribina onda treba ici upisati folklor, a ne igrati nogomet.
Ovi svi igraci trebaju trenirati dnevno po par sati, sto u klubu, sto sami kod kuce ili vec negdje.
Ako zele nesto uspjeti u svemu ovom. Znam da to nije lako, ali lakse je i 3 4 sata danas vjezbati, nego kopati kanale, ili raditi neki 5 puta gori posao, za cak i manje para
Tako da nije mi jasno da igrac od 20 godina trci 50minuta i umre. Ja sam sa 20 godina trcao na terminu vise nego oni na utakmici

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 04 okt 2023, 08:06

nebeskasila je napisao/la:
04 okt 2023, 03:06
Ako igrac gleda sta mu ko govori sa tribina onda treba ici upisati folklor, a ne igrati nogomet.
Ovi svi igraci trebaju trenirati dnevno po par sati, sto u klubu, sto sami kod kuce ili vec negdje.
Ako zele nesto uspjeti u svemu ovom. Znam da to nije lako, ali lakse je i 3 4 sata danas vjezbati, nego kopati kanale, ili raditi neki 5 puta gori posao, za cak i manje para
Tako da nije mi jasno da igrac od 20 godina trci 50minuta i umre. Ja sam sa 20 godina trcao na terminu vise nego oni na utakmici
Ma prvi Problem kod nas je stanje i kako se radi u Omladinskim pogonima.
Drugi je taj nas mental sklop, jednostavno nemamo strpljenja

Treci Problem je kod nas na Kantonu sve veca ponuda Malonogometni aktivnosti.

Ja recimo u ljeto imam samo dvije sedmice pauze i ako treniram djecu do 15god.
A kod nas Seniori (jedan dobar dio 1. Lige Zapad) a pogotovo ovi u nizim Ligama i Omladinskim pauziraju od Juna do Septembra
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 04 okt 2023, 16:21

Miriše subota na neke bodove aBd, moze se Mladost dobiti jedino ako glumci ne odu dan ranije po SCCu hodati i ,,filati,, nargile u mahali...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 okt 2023, 21:14

Bihac1299 je napisao/la:
04 okt 2023, 16:21
Miriše subota na neke bodove aBd, moze se Mladost dobiti jedino ako glumci ne odu dan ranije po SCCu hodati i ,,filati,, nargile u mahali...
Prije će Mladost uzet prve bodove kod kuće, vani igramo katastrofa, izbij loptu u selo i tako 90 minuta...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 okt 2023, 17:39

Jedinstvo-Gorazde radi MYTV naredni vikend et da ne kukate :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 22:23

legenda reala je napisao/la:
07 okt 2023, 17:39
Kakav derbi, dvije gospodske ekipe. :bih:

I dva prijateljska kluba mojoj Slobodi. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 okt 2023, 22:35

IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 22:23

Jesi sreo Dzejlu ili Editu danas haha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 23:00

07 okt 2023, 22:35
IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 22:23

Jesi sreo Dzejlu ili Editu danas haha
Ma da sam bogdom. Em izgubismo, em ništa od Ramovićki. :P
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 okt 2023, 16:02

Kako je moguce da ljudi 2 penala imaju...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, nebeskasila i 7 gostiju.