FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bjezi koji smo mi pehovi i u sb bili bolji izgubili, u gabeli bod izvukli , od sloge izgubili , ali vcs neka dobiju ove majmune male plave, sve im oprastam, ocigledno se vidi da se borcu stima .
04.10.2009 !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Štampaaaajjj
Još samo u kućicama će biti karte prije utakmice. Požurite i kupite na vrijeme !
Uzeo sam ti za mamicu seljančicu

- TurkishAirlines
22 ako je pusteno, plus djeca bez karti plus sezonske. Mogla bi biti daleko najveca posjeta u posljednje vrijeme.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Sve je to namjesteno,takodje i da nije namjesteno oderace te sudije jer oni moraju prvaci biti. Nema veze sto de pojacas,ulazes i slicno to nije bitno u ovoj ligi.scudetto89 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:24Bjezi koji smo mi pehovi i u sb bili bolji izgubili, u gabeli bod izvukli , od sloge izgubili , ali vcs neka dobiju ove majmune male plave, sve im oprastam, ocigledno se vidi da se borcu stima .
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pasce ne lajLucas je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:32Uzeo sam ti za mamicu seljančicu![]()
Borac rutinski dere ove amatere, tamo gdje smo mi prosuli dva boda zbog Rožmanovih eksperimenata i izmišljanja pozicija. Nije ipak samo do Vice i njihovih sudija.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se samo da nece bit bakljada u našem naletu i periodu dominacije na terenu.
Pamet u glavu horde
Pamet u glavu horde
ZZ
-
- Kontakt:
U shopu ih nema, kaže ova djevojka da je pisala da joj dostave još karti ali nije sigurna da će ih dobiti.
Kaže najvjerovatnije još samo u kućicama da će biti.
Ma online kupite ljudi karte sto se patite djaba
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Pa brate nisu nam sudije uzele bodove nego Sloga i Gosk, i dalje mislim da je sve u nasim rukama a ne sudijskimmosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:36Sve je to namjesteno,takodje i da nije namjesteno oderace te sudije jer oni moraju prvaci biti. Nema veze sto de pojacas,ulazes i slicno to nije bitno u ovoj ligi.scudetto89 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:24Bjezi koji smo mi pehovi i u sb bili bolji izgubili, u gabeli bod izvukli , od sloge izgubili , ali vcs neka dobiju ove majmune male plave, sve im oprastam, ocigledno se vidi da se borcu stima .

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Ljudi imam informaciju a znate kakve su moje informacije da uzmete sto prije karte jer ovi iz drugih gradova i okolice ce sad uzimat karte tako da pozurite
Baš tako, za blamaže protiv amatera Sloge i Goška, Vico, Borac i sudije nemaju ni 0,1 % krivice vec isključivo Rožman i Dogan.BHFreak je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:46Pa brate nisu nam sudije uzele bodove nego Sloga i Gosk, i dalje mislim da je sve u nasim rukama a ne sudijskimmosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:36Sve je to namjesteno,takodje i da nije namjesteno oderace te sudije jer oni moraju prvaci biti. Nema veze sto de pojacas,ulazes i slicno to nije bitno u ovoj ligi.scudetto89 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 15:24Bjezi koji smo mi pehovi i u sb bili bolji izgubili, u gabeli bod izvukli , od sloge izgubili , ali vcs neka dobiju ove majmune male plave, sve im oprastam, ocigledno se vidi da se borcu stima .![]()
-
- Kontakt:
Bio mi jaran maloprije sad mi kaze to je ludilo
Obezbjedite sto prije,bit ce lom poslije.10 godine nije veci hajc bio za ligasku utakmicu
Obezbjedite sto prije,bit ce lom poslije.10 godine nije veci hajc bio za ligasku utakmicu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- morsecode
- Kontakt:
Raja zaboravlja da smo mi pod Vinkom imali 13-6-0, i igrali yebacki fudbal.
Sudije ih guraju svakako, ali nisu oni toliko losa ekipa.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, johntravolta123, Kaunas, keli, NazorUso, nedimmmm1337, spezial, Vanja8 i 119 gostiju.