FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Marko gnjida opravdo nadimak ovo penala nije vidjelo ovakvi kontakata kod svakog kornera milion
Bastoni dragi
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Sve miriše na sassuolo. Čist penal, čuj nije vidjelo penala haha. Kapiten po običaju glup ko tena, sreća talenta ima.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Loše je ovo, valjda se dozovu
Nije mi jasno bas zasto je vadio Thurama
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Na stranu sta smo im doslovno poklonili ovaj bod, ali sudac je zivi ocaj, propustio je barem 3-4 zuta kartona za njih, onda u onoj situaciji sudi prekrsaj za njih i zuti Lautaru iako je situacija bila cista, i sjeba nam je kontru.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
zato sto je bio los
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Imo je protiv benfike zamor misica nije mogo izgurat 90 minuta.Sranje pa hajd prosula se dva boda bolonja pod motom igra atraktivan fudbal ovog sudiju kad god vidim da nam sudi znam da nece na dobro
Kakve veze ima sudija? Kreneš top,zabiješ 2 gola,primiš 1 i kraj utakmice. Jadno je sve bilo nakon 2:1.
Barella i Bastoni dva daleko najgora igrača ove sezone. Onaj gol za 2:2 nikad neću shvatiti. Pored 3 stopera od kojih jedan(najgluplji,Bastoni) izlazi na njega i frajer opet zabija. Strašno Bgm.
De Vrij i Fratessi prije ova dva nesposobjakovića nakon pauze...
Barella i Bastoni dva daleko najgora igrača ove sezone. Onaj gol za 2:2 nikad neću shvatiti. Pored 3 stopera od kojih jedan(najgluplji,Bastoni) izlazi na njega i frajer opet zabija. Strašno Bgm.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
A brate Sanchez je bio odvratno los, Thuram samo da je ostao stajati u 16 metara bio bi opasniji od onoga sta je Sanchez napravio u ovih 30ak minuta. Isto vrijedi i za Dumfriesa koji igra u formi zivota, Cuadrado je bio bezopasan do kraja.
U ove dvije sezone je barem bilo 10+ utakmica kad smo vodili izgubili bodove, zbog cega je ekipa tako mentalno slaba, imao si osjecaj kad im mozemo zabiti 5 komada do onog penala a poslije toga kao da su se usrali.
U ove dvije sezone je barem bilo 10+ utakmica kad smo vodili izgubili bodove, zbog cega je ekipa tako mentalno slaba, imao si osjecaj kad im mozemo zabiti 5 komada do onog penala a poslije toga kao da su se usrali.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Mene Barella bas iznenađuje . Čovjek uopste nije prisutan na terenu. Imam osjećaj da je dogovorio već negdje transfer i ovo samo odrađujeMago je napisao/la: ↑07 okt 2023, 17:05Kakve veze ima sudija? Kreneš top,zabiješ 2 gola,primiš 1 i kraj utakmice. Jadno je sve bilo nakon 2:1.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
E ovo su problemi kod Inzaghia, znaci 8 kolo vec izgubio 4 boda kod kuce protiv ekipa koje se moraju dobiti...
Problem Barelle je Brozovic i sve ce vise i vise biti kako se budu trosili.
Sa Brozom su svi bili mirni jer je pokrijevao ogroman prostor, i radio ono sto trenutno jedino Asllani pomalo pokazuje, a to je da nije bit samo iznijeti loptu vec i svojim kretanjem otvarati prostor drugima.
Inzaghi mora probati sa Asllaniem na mjestu Broza i pored njega Barella i Hakan....
Problem Barelle je Brozovic i sve ce vise i vise biti kako se budu trosili.
Sa Brozom su svi bili mirni jer je pokrijevao ogroman prostor, i radio ono sto trenutno jedino Asllani pomalo pokazuje, a to je da nije bit samo iznijeti loptu vec i svojim kretanjem otvarati prostor drugima.
Inzaghi mora probati sa Asllaniem na mjestu Broza i pored njega Barella i Hakan....
-
- Kontakt:
Ma totalno rasulo je bilo u odbrani na 2-2 u istom vremenu sva trojica pavard bastoni i acerbi su bili u sredini na ovom zirkzeu i odjednom i acerbi i bastoni idu na nasu ljevu stranu na orsoliniji koji je bio sam pa se bastoni vraca na desnu da zatvori jos jednog igraca koji je bio sam i desilo se sta se desilo bar sam ja tako vidio u prenosu da je zirkze i sa jedne i druge strane imo slobodne igrace
Stvar je psihičke prirode, kako smo krenuli dobro mislio sam bit će 5-0 i onda penal ih sasjekao, umjesto da ih je motivisao još više. Druga stvar što ne mogu razumit je vađenje Thurama, zar još nije shvatio da ima samo 2 napadača u timu i dok su godi zdravi moraju igrat ako rezultat nije riješen. Od Alexisa nema ništa kao i ld Arnautovića, žali Bože para. Na zimu ganjat Taremija ili bilo koga drugog da ne propadne sezona. A šteta imamo najbolju igru i bit će šteta ako to ne krunišemo titulom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Sve isto mislim nakon 2 0 mislio sam da ce bit kantanje ko prosle dvije po sest komada,poslije penala kontam sad ce se naljutit al nakom pet minuta vidilo se da ih je sasjeklo jbg steta prosuti bodova u dvije utakmice kuci ovo milan sto je veceras dobio ovako se sampionat uzima ko te pita kako i na koji nacin si dao gol igro tri boda su tri boda i caoBiscione je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:16Stvar je psihičke prirode, kako smo krenuli dobro mislio sam bit će 5-0 i onda penal ih sasjekao, umjesto da ih je motivisao još više. Druga stvar što ne mogu razumit je vađenje Thurama, zar još nije shvatio da ima samo 2 napadača u timu i dok su godi zdravi moraju igrat ako rezultat nije riješen. Od Alexisa nema ništa kao i ld Arnautovića, žali Bože para. Na zimu ganjat Taremija ili bilo koga drugog da ne propadne sezona. A šteta imamo najbolju igru i bit će šteta ako to ne krunišemo titulom
Ljudi de ovdje radovali kad je Sanchez podpisao, bolje da su ostavili Dzeku sa jednom nogom…
Tip ce opet zaredat neki poraza i nerijeseni rezultata da se mozemo oprostit od Scudetta .
Tip ce opet zaredat neki poraza i nerijeseni rezultata da se mozemo oprostit od Scudetta .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Meni je generalno glupo da nekad sudija ne ide gledati kod ovakvih situacija. Ok mi je da ne ide gledati kada je ofsajd ili očigledno igranje rukom ali kod ovakvih situacija nema potrebe da se bezveze razvlači i unosi nervoza. Ti si glavni sudija, idi pogledaj i donesi odluku. Malo se lik i pogubio. Na kraju utakmice Milan ima kontru na prazan gol, on prekida igru da bi dao drugi žuti golmanu Genoe.
Il Club più titolato al mondo!
Koji li će bivši igrač Intera sad u subotu zabiti nam eurogol u sudijskom za 1:1 
A lažete da je bila utakmica i uvjerljiva pobjeda a da niko nije ništa upisao na forumu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.