Upravo tako! Baš kontam neki dan, s obzirom na to kako igraju Theo i Leao na početku sezone, ovo su zaista odlični rezultati.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Adli je igracina. Sa njim smo doveli strasnog veznjaka. Napokon neko na poziciji Pirla. Prelijep fudbal. A Jovic nema pojma. Ovo je vise žalosno za gledat kako se loše kreće, ko fole se nesto nudi za lopte i onda mase rukama sro mu se neda. A kad dobije loptu izgubise sam. U januaru obavezno napadača dovest.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nek ubuduce daje sansu bilo kojem djetetu iz primavere u napadu,samo da ovu prevaru od fudbalera Jovica vise nikad ne gledam. Kakav bilmez
A kako i dati gol kad igramo bez napadaca, covjek je samo ime na papiru, na terenu ne postoji, bolje ekonom nek udje umjesto njeg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Daj onog malog što je dao hiljadu golova, dovedoše ovog kardana bezveze 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Joj patnje svega mi. Ništa ni s čim.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odmah Leao u nastavku, Okafor na devetku. Ne vjerujem da ću ovo napisati, ali Calabria isto odmah IN, jer će onaj jazavac klempavi dobiti drugi žuti. Piolija objesiti za muda jer mu Florenzi izvodi kornere.
Adli jedini došao na meč, uz Tomorija najbolji.
Adli jedini došao na meč, uz Tomorija najbolji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tacno ce Jocic do krajq dati dva gola koliko serete, prva mu tekma eto odmah je trebao dati hettrick
Dosadna tekma al ok, blize smo mi golu neg oni, oni nisu ni presli centar, idemo ovo na pocetku drugog napasti u prvih 15min inrijesiti tekmu
Dosadna tekma al ok, blize smo mi golu neg oni, oni nisu ni presli centar, idemo ovo na pocetku drugog napasti u prvih 15min inrijesiti tekmu
Ovo veceras je bas lose, bas smo bezopasni i bez energije.
Theo totalno neizainteresovan
Calabria nije u sastavu ali Florenzi nije nikakav napredak mozda cak i losiji
Musa je bas los na posjedu i precesto i prelako pada
Okafor los
Jovic ja se nadam da ga vise nikada necu vidjeti u ovom dresu, pa sta je ovo katastrofa. do danas sam bio 100% na strani Piolia od veceras pocinjem sumnjati u njega samo zbog Jovica,pa ovo je cisti amaterizam
Chukuweze ovaj decko je razocarao, ocekivao sam od njega mnogo vise ali ok Milan je drugi svijet u odnosu na Villareal
Ocekujem od 45. Leao da udje, Okafor na centralnog napadaca
Theo totalno neizainteresovan
Calabria nije u sastavu ali Florenzi nije nikakav napredak mozda cak i losiji
Musa je bas los na posjedu i precesto i prelako pada
Okafor los
Jovic ja se nadam da ga vise nikada necu vidjeti u ovom dresu, pa sta je ovo katastrofa. do danas sam bio 100% na strani Piolia od veceras pocinjem sumnjati u njega samo zbog Jovica,pa ovo je cisti amaterizam
Chukuweze ovaj decko je razocarao, ocekivao sam od njega mnogo vise ali ok Milan je drugi svijet u odnosu na Villareal
Ocekujem od 45. Leao da udje, Okafor na centralnog napadaca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo je ponekad zaista glup lik. A volim ga ko igrača, ali je nakupio najmanje 3 žuta zbog prigovora a ne zbog faulova i sad će propustiti derbi. Sreća pa Juventus i nije neka sila.
Genoa defanzivno se jako dobro kreće i odlično pokrivaju prostor. Gilardino očito ima šlifa.
Genoa defanzivno se jako dobro kreće i odlično pokrivaju prostor. Gilardino očito ima šlifa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LegendKiller
- Kontakt:
Onaj potez Jovića i Cukua najbolje objašnjava kako smo odigralo poluvrijeme. Jović lafo nešto brzo izvodi a ovaj 4 metra u ofsajdu. Generalno je Cuku u svakoj situaciji po metar u ofsajdu. Musa duela nije dobio. Prije tekme vidim Jović napadač, a u 35. minuti sam ušao na rezultate da vidim zašto ne igra lik, jer ga do tada komentator bukvalno nije ni spomenuo.
Teo baš glupo dobi karton, mada je tu i Pioli kriv, ako je već odmarao igrače morao je i Tea naročito jer zna da ovaj ima karton. Lakše je krpiti beka protiv Genove nego protiv Juventusa.
Teo baš glupo dobi karton, mada je tu i Pioli kriv, ako je već odmarao igrače morao je i Tea naročito jer zna da ovaj ima karton. Lakše je krpiti beka protiv Genove nego protiv Juventusa.
Ama Ronaldo dragi, bila ti prva ili deseta, stvar je kretanju. Pa jarane jesi li ili nisi napadač? Ono nije. Čovjek toliko blokiran, povući se bolan 10m nazad ponudi se za loptu i onda daj sprint. Mi ne igramo te prodorni lopte. Uostalom daj malo razmisli, kako ćemo igrat kad Genovi zadnja 4 u sesnestercu stoje. Uceli oni uopće kako se igra napad?
Ovo za Florenzija stoji, dobit će drugi žuti dole, odma vadi van. I onaj Musah me malo nervira, sve nesto hoće a bez finiša.
Dobro igramo, viši gol. Primit ga nećemo, al ćemo dobit drugi žuti ostavili Florenzija.
I da, imamo sudiju na našoj strani.
Ajmo po 3 boda i napokon sami prvi
Ovo za Florenzija stoji, dobit će drugi žuti dole, odma vadi van. I onaj Musah me malo nervira, sve nesto hoće a bez finiša.
Dobro igramo, viši gol. Primit ga nećemo, al ćemo dobit drugi žuti ostavili Florenzija.
I da, imamo sudiju na našoj strani.
Ajmo po 3 boda i napokon sami prvi
Zadnja izmjena: enzo777, dana/u 07 okt 2023, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
On zna lopte, kad se dohaviza , bit ce uz Adlija najvece pojacanje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ne bude vadio Florenzia odmah na startu, to će biti još jedan dokaz da je Pioli loš sa glavom i da ne zna voditi meč. Klempavi jazavac je spor i loše se postavlja i žuti mu visi iznad glave.
-
- Kontakt:
Stavljanjem Jovića nemaš napadača a napadač mu igra krilo a to ne zna.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo Leao i Pulišić odmah od početka nastavka a Florenzi mu haman ostaje sa žutim. Majstorski
Evo izbacuje Okafora, Jović i Florenzi ostaju. Ulaze Leao i Pulišić.
Pa vadi Jovica a ne Okafora ybem te Pioli 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Oj Jovic ostaje hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.