Nije da nemaju, nego se nadaju nekim čudima.Bazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/

Čuda se samo u bajkama dešavaju.

Gdje će oni pored velike Slobode.
Moderator/ica: GracanicaAA
Nije da nemaju, nego se nadaju nekim čudima.Bazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/
Oni prate samo finansije, yebes ekipuBazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/
Ocigledno ne znaju u kakvom im je stanju ekipaBazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/
Zato oko Slobode sve znaju. Kad se sjetim kako su molili Boga da ispadnemo, ja kontam jbt Celik ce prekucati Prvu ligu FBiH...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:58Ocigledno ne znaju u kakvom im je stanju ekipaBazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/
Pozdravi dajdžu od svih Tuzlaka drug.
Zenićke sveznalice.DamirT je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:00Zato oko Slobode sve znaju. Kad se sjetim kako su molili Boga da ispadnemo, ja kontam jbt Celik ce prekucati Prvu ligu FBiH...antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:58Ocigledno ne znaju u kakvom im je stanju ekipaBazinga12345 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 20:51
Samo jedan Čelikovac pogodio tačan ishod? Nemaju uvid u vlastitu ekipu. :/
Govore mi seljadija, a ne vide sebeantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:03Zenićke sveznalice.
Prekucat ce oni, al u lakrdijama i krkanluku
Ko su i sta su, pokazali su veceras. Kako igraci, tako i navijaci.DamirT je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:05Govore mi seljadija, a ne vide sebeantisisoja1919 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:03Zenićke sveznalice.
Prekucat ce oni, al u lakrdijama i krkanluku![]()
Drugovi, manje zabadanja nosa u tudje dvoriste, malo pogledajte svoje.
Gledam i ne vjerujem, a upalio se malin kruskin pravo. Ovo su njegovi momenti da opravda platu, razletio se po svim temama
Postavi nam ovdje.
19.08 napisaoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:23Iz naseg iskustva Celik mora biti svjestan da ce se sve ove seoske ekipe duplo naloziti kada igraju protiv njih kuci i na strani tako da im je uz 100% zalaganje potrebna i kvalitetna ekipa sa iskusnijim igracima ako se misle vracati u Premijer ligu
Mi da bi se vratili smo dvije godine gradili ekipu i utegli je sa Fajicem koji je tada mogao igrati u regionu gdje pozeli
Sljedece sezone bi trebali biti poprilicno cisti, i vjerovatno napad na PL.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:5319.08 napisaoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:23Iz naseg iskustva Celik mora biti svjestan da ce se sve ove seoske ekipe duplo naloziti kada igraju protiv njih kuci i na strani tako da im je uz 100% zalaganje potrebna i kvalitetna ekipa sa iskusnijim igracima ako se misle vracati u Premijer ligu
Mi da bi se vratili smo dvije godine gradili ekipu i utegli je sa Fajicem koji je tada mogao igrati u regionu gdje pozeli
Vec na zimskoj pauzi morate poceti sklapati ekipu za povratnicku sljedecu sezonu. Na to mislim sigurno deset provjerenih igraca da dovedete plus trenera koji se ne uci nego zna postaviti i motivisati ekipu. Celik je veliki klub i ako sam dobro sabrao ovo vam je cetvrta sezona u nizem rangu. Iduca je vec peta i ni pod razno je ne smijete prokockati da udjete u sestu. Pustite dugove svi su klubovi duzni neko vise neko manje najgori scenario je da izgubite dobar hajp koji imate
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 okt 2023, 21:5319.08 napisaoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:23Iz naseg iskustva Celik mora biti svjestan da ce se sve ove seoske ekipe duplo naloziti kada igraju protiv njih kuci i na strani tako da im je uz 100% zalaganje potrebna i kvalitetna ekipa sa iskusnijim igracima ako se misle vracati u Premijer ligu
Vec na zimskoj pauzi morate poceti sklapati ekipu za povratnicku sljedecu sezonu. Na to mislim sigurno deset provjerenih igraca da dovedete plus trenera koji se ne uci nego zna postaviti i motivisati ekipu. Celik je veliki klub i ako sam dobro sabrao ovo vam je cetvrta sezona u nizem rangu. Iduca je vec peta i ni pod razno je ne smijete prokockati da udjete u sestu. Pustite dugove svi su klubovi duzni neko vise neko manje najgori scenario je da izgubite dobar hajp koji imate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.