FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@morto kako danas ide prodaja karti.Ti si mi uvijek tu azuran nekako.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zeljo ni Grbavicu ne moze napuniti, a kamoli nesto vece. Imate cast i privilegiju da sutra igrate pred vise od 20.000 navijaca, to ce za vecinu vas, kao i za vecinu vasih igraca, biti jedinstven dozivljaj i nezaboravno iskustvo.
Nego.. koliko je prodato karata? kako ide prodaja, subota je očekujem do večeras 80% prodanih 

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Javim ti oko trice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Oni ce nekome pricati,2 mjeseca prave hajp i pola juga prazno
Govorim o derbiju gdje su nas 2-0 dobili na pocetku prosle godine,onaj jedan po snijegu nije ih 1000 bilo,iste sezone zadnje kolo derbi milja i po,finale kupa 300 ljudi.Tribinu od 3000 nisu u stanju napuniti,mi smo taj broj za sjever 2 dana prije utakmice prodali.
@Mortem napisi kad bude presjek neki

@Mortem napisi kad bude presjek neki

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pustite debila ljudi, nije im ostalo nista drugo.
MRZIM zeljeznicar!
MRZIM zeljeznicar!
- skullcrusher
- Kontakt:
Meni je iskreno bezveze da stalno pišemo kako su oni miljenici medija a nas niko ne benda. Ss.ba, klix i svi ostali mediji naplaćuju članke. Intervju malo više, informativne za 2 glave. Niko nam ne brani da se malo više eksponiramo i napravimo saradnje sa portalima.
Znaju oni da naš investitor ima para, naravno da neće da pišu za DŽ o nama ni slova.
Znaju oni da naš investitor ima para, naravno da neće da pišu za DŽ o nama ni slova.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja fakat mene bilo stid, na forumima u komentarima se sprdale navijacke grupe iz regije.kogmagie46 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 13:31Pa grbavicu od 13 hiljada ne možete napuniti, a kad se napuni to evropa nije vidjelaSportsfans1921 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 13:28Stara izreka se izgleda opet potvrđuje,samo Dino Merlin i Željo mogu napuniti Koševu,sve u svemu treba treba vratiti sjaj derbija.
Sportski pozdrav.![]()
![]()
30 sati do "ovo Evropa još nije vidjela" na duplo bolji način.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kad zagrmi sutra !
Zasto odgovarate luzerima ista
Torpedo 22 hiljade (hz bojkot) mozes racunat 25000 ljudi kod njih 12 ili 13 hiljada 2000 mozes racunat daje doslo da donaciju znaci jedva 11000
Kaze zeljo napunjava kosevo ljudi 3000 ulaza kupili
Ponovo kaze torpedo 22000 bez hordi i trener mirza
Kazu imaju najbolju posjetu, ponovo kazem 13 godina reprogrami i njihov presjednik genaralni durektor i sportski direktor javno izjavili da su pred gasanjem da je jedini izlaz da navijaci pomognu da ne dozive celik. Presjednik kluba svi odbori svi ljudi u i oko zelje nemaju 2 m km, dok MIRVIC milijarder Tan milijarder i onda dodje kaze zeljo nesto napunio..
Trebali smo im pustit 7000 ulaza uzet pare nakarat naterenu i nabit nogom..
Treba bit pazljiv GIGS SUDI MANIJACI PRIJE PAR SEDMICA IZVRSILI (pokusali) napast horde ide se na to da prekinemo utakmicu napad na sudiju ili neko brutalno pretucivanje manijaca sa nase strane da nam dobar vaib za Diegom simeonom ujebu..
Gigx ce nam uzet 2 boda i izbacit 6 igraca sa kartonima razne boje, podavace on i tresnjevki kartona zute boje sa i bez razloga da kaze da je ravnopravno to radio..
Nas generalni direktor koje got nabijem ga na **** zato sto nije trazio izuzece Gigxsa
Jel Nermin Klaun Basic zaklo kurban
Torpedo 22 hiljade (hz bojkot) mozes racunat 25000 ljudi kod njih 12 ili 13 hiljada 2000 mozes racunat daje doslo da donaciju znaci jedva 11000
Kaze zeljo napunjava kosevo ljudi 3000 ulaza kupili
Ponovo kaze torpedo 22000 bez hordi i trener mirza
Kazu imaju najbolju posjetu, ponovo kazem 13 godina reprogrami i njihov presjednik genaralni durektor i sportski direktor javno izjavili da su pred gasanjem da je jedini izlaz da navijaci pomognu da ne dozive celik. Presjednik kluba svi odbori svi ljudi u i oko zelje nemaju 2 m km, dok MIRVIC milijarder Tan milijarder i onda dodje kaze zeljo nesto napunio..
Trebali smo im pustit 7000 ulaza uzet pare nakarat naterenu i nabit nogom..
Treba bit pazljiv GIGS SUDI MANIJACI PRIJE PAR SEDMICA IZVRSILI (pokusali) napast horde ide se na to da prekinemo utakmicu napad na sudiju ili neko brutalno pretucivanje manijaca sa nase strane da nam dobar vaib za Diegom simeonom ujebu..
Gigx ce nam uzet 2 boda i izbacit 6 igraca sa kartonima razne boje, podavace on i tresnjevki kartona zute boje sa i bez razloga da kaze da je ravnopravno to radio..
Nas generalni direktor koje got nabijem ga na **** zato sto nije trazio izuzece Gigxsa
Jel Nermin Klaun Basic zaklo kurban
Mozemo li mi biti generali sponzori posle derbija.
-
- Kontakt:
Za ovu jednu utakmicu ćemo prihodovati koliko su oni skupili da budu generalni sponzor
NO FEAR
Sta se ova nasa u17 bruka protiv Zelje.
treba odmah dati svi otkaz tamo

-
- Kontakt:
Alee alee ale ooo,ja te **** Sarajvoo,na nan nananananna **** Horde Zlaaaa!FCUM je napisao/la: ↑07 okt 2023, 14:28Stara izreka kaže da ti svi karamo ovdje najmilijeSportsfans1921 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 13:28Stara izreka se izgleda opet potvrđuje,samo Dino Merlin i Željo mogu napuniti Koševu,sve u svemu treba treba vratiti sjaj derbija.
Sportski pozdrav.
-
- Kontakt:
Bojim se samo da će plavi papani i krkani izbušiti sve lopte na čelu sa onim mongoloidom im od trenera pa neće imati lopte da igraju derbi...od cigana ne možeš ništa dobro očekivati.