FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jutros na N1 najavljuju posjetu od 25 do 30 k ljudi, kolki god hajc bio meni je to nerealno. Mada evo slusam po Gradaccu dosta neutralnih ljudi je u planu krenuti sutra put Sarajeva
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zna se ko ima najveću bazu navijača u BiH.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nije džaba ona ljudska izlučevina delegirana da sudi ovu tekmu
Bolji smo i to je istina ali....
Bolji smo i to je istina ali....
- napoleon72
- Kontakt:
Pa vidi, ako je 2 dana pred tekmu prodato 11 hiljada nasih ulaznica i 3000 gostujucih, realno je ocekivat 22+ hiljade. Jbg, da su nasi pustili cijeli jug npr i to bi otislo, ili njima sektor zapada. Vidi hajca i atmosfere a zateze se s kartama. A moglo bi Kosevo bit puno kao u maju 2015., samo centralni dio zapada bila tampon zona, njih oko 8 hiljada, nas 18 hiljada. Mislim, ne osudjujem nasu upravu jer i gurbeti nas godinama yebu za karte, samo je steta zbog ovakve atmosfere. Jedan derbi imamo ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Jedno je sigurno, da ce biti puno selektirani kartona sutra.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kako Sam čuo da je ostalo još samo oko milju
Sjevera
P.S.Pišem ja neki dan,bolje da su pobijedili.
ZaTo je bolji Hajc!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zasnjih par godina non stop su medijski napuhani. Shvatam ja imali su vecu posjetu, ali izvjednog razloga najvise.
Krov imaju na dvije tribine mi nemamo nigdje, kad zapuse na Koševu znas da ce ti se djeca sutra razbolit odmah.
NIKO NIKADA SE NECE MJERITI U BIH SA NAMA TO NEK JE SVIMA JASNO, a nek ih ss.ba pumpa jos ovoliko.
LJUDI USRALI SU SE, NISTE SVJESNI KOLIKO, A SUTRA IMAJU PRILIKU DA VIDE STA JE ATMOSFERA.
SA SVIH TRIBINA NEK GRMI 90 MINUTA, NEMA SJEDENJA SUTRA, UZ NASU PODRSKU NE SUMNJAM U POBJEDU, PA I DA IZGUBIMO SUTRA CE VIDJETI KO JE BROJ 1 U DRZAVI.
ŠUTIII SAMO ŠUTIII
Krov imaju na dvije tribine mi nemamo nigdje, kad zapuse na Koševu znas da ce ti se djeca sutra razbolit odmah.
NIKO NIKADA SE NECE MJERITI U BIH SA NAMA TO NEK JE SVIMA JASNO, a nek ih ss.ba pumpa jos ovoliko.
LJUDI USRALI SU SE, NISTE SVJESNI KOLIKO, A SUTRA IMAJU PRILIKU DA VIDE STA JE ATMOSFERA.
SA SVIH TRIBINA NEK GRMI 90 MINUTA, NEMA SJEDENJA SUTRA, UZ NASU PODRSKU NE SUMNJAM U POBJEDU, PA I DA IZGUBIMO SUTRA CE VIDJETI KO JE BROJ 1 U DRZAVI.
ŠUTIII SAMO ŠUTIII
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ni ja nemam nista protiv da im se da jugozapad. Jednostavno mi imamo takav stadion da im to mozemo pustiti, nazalost mi smo uskraceni za derbi na grbavici jer ako ne idemo sa hordama moramo se dobro kamuflirati a normalno gledat ne mozemo.napoleon72 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 11:48Pa vidi, ako je 2 dana pred tekmu prodato 11 hiljada nasih ulaznica i 3000 gostujucih, realno je ocekivat 22+ hiljade. Jbg, da su nasi pustili cijeli jug npr i to bi otislo, ili njima sektor zapada. Vidi hajca i atmosfere a zateze se s kartama. A moglo bi Kosevo bit puno kao u maju 2015., samo centralni dio zapada bila tampon zona, njih oko 8 hiljada, nas 18 hiljada. Mislim, ne osudjujem nasu upravu jer i gurbeti nas godinama yebu za karte, samo je steta zbog ovakve atmosfere. Jedan derbi imamo ba.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Svi na SJEVER!
Dolaze kao nekad ljudi iz drugih gradova.
Svi ko jedan braco!
Dolaze kao nekad ljudi iz drugih gradova.
Svi ko jedan braco!
Prva ljubavi najveća radosti..❤❤❤
[url=https://postimg.cc/23YBv76f][img]https://i.postimg.cc/WpFmB9ct/20231007-121351.jpg[/img][/url]
[url=https://postimg.cc/23YBv76f][img]https://i.postimg.cc/WpFmB9ct/20231007-121351.jpg[/img][/url]
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 07 okt 2023, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
- SedrenikHz
- Kontakt:
NE PADAJTE NA NJIHOVE PRICE. Ne trebaju nikada dobiti jugozapada dok ne omoguce nasim normalnim navijacima da moguc doci i gledati utakmicu.esprit24 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:16Ni ja nemam nista protiv da im se da jugozapad. Jednostavno mi imamo takav stadion da im to mozemo pustiti, nazalost mi smo uskraceni za derbi na grbavici jer ako ne idemo sa hordama moramo se dobro kamuflirati a normalno gledat ne mozemo.napoleon72 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 11:48Pa vidi, ako je 2 dana pred tekmu prodato 11 hiljada nasih ulaznica i 3000 gostujucih, realno je ocekivat 22+ hiljade. Jbg, da su nasi pustili cijeli jug npr i to bi otislo, ili njima sektor zapada. Vidi hajca i atmosfere a zateze se s kartama. A moglo bi Kosevo bit puno kao u maju 2015., samo centralni dio zapada bila tampon zona, njih oko 8 hiljada, nas 18 hiljada. Mislim, ne osudjujem nasu upravu jer i gurbeti nas godinama yebu za karte, samo je steta zbog ovakve atmosfere. Jedan derbi imamo ba.
Sa manjim kapacitetom bez istoka smo dobijali dole onaj istok naguramo se i lagano sad go.vna ni to ne daju, a znamo dobro poslije grmljavine sa sjevera da je Osim poceo to.
Tamam da je Koševo ko Camp Nou nedat mitomanima nista.
Dobili su 3 hiljade sad, ne bude li uzvraceni sa bar 2000 znaci bar 2000 na grbavici za nas, ici 5% za 5% i kraj price.
Uvijek su nake zrtve oni, ni cudo nije sto ih niko ne podnosi, mitomani gurbeti skretnicari.
KO DIJETE JA SAM S TOOBOOOM
železničar RS !!!
20 000 protiv torpeda sve govori . Ako jednog dana budemo imali stadion kako treba , minimum da bude 20 000 kapacitet . Mi nikakvog hajca nemamo od strane medija,dovoljni smo sami sebi da napumpamo sve.SedrenikHz je napisao/la: ↑07 okt 2023, 12:08Zasnjih par godina non stop su medijski napuhani. Shvatam ja imali su vecu posjetu, ali izvjednog razloga najvise.
ŠUTIII SAMO ŠUTIII
FC United Of Manchester !
- betrezengorbachev
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I DANAS OPET TU SAM
ŽIVIM K’O I TAD
ZA BORDO BIJELE BOJE
I SARAJEVO GRAD
S V A N I
S V I N A S J E V E R
ŽIVIM K’O I TAD
ZA BORDO BIJELE BOJE
I SARAJEVO GRAD
S V A N I
S V I N A S J E V E R
I DA GRMIII ŠAMPIONN JE SA‘RAJVO….Zaklett na Bordo Bijele bojeee
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
očekujem sjever sutra kao na derbiju 2015 
24 milje će biti

24 milje će biti

Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
22 hiljade pusteno u prodaju,plus ima dosta godisnjih i gratisa sto se podjeli firmama.
Neko napisa da nece biti otvoren zapad prema jugu??
Jel to istina?
-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Dave, Kyle88, napoleon72 i 44 gosta.