FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam sinoć jedva zaspao 

-
- Kontakt:
Polahko braco s tim kartama, ostavite i za nas sto dolazimo na dan utakmice 

Kupi online, lakše ti jebordobijeli je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:36Polahko braco s tim kartama, ostavite i za nas sto dolazimo na dan utakmice![]()

Spava li Basic, zna li se sta?
Usrali su se, zgazite ih!!!
Neka mi ne svane...
Usrali su se, zgazite ih!!!
Neka mi ne svane...
since 1973
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ima nešto posebno u tome kad ti sebi kupiš ulaznicu u fan shopu, džabatabba77 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:07Kupi online, lakše ti jebordobijeli je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:36Polahko braco s tim kartama, ostavite i za nas sto dolazimo na dan utakmice![]()
![]()

Ja većinu stvari kupujem online ali ovo mi je baš merak uzeti uživo par dana prije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kad bi na 15k danas nagurali,a hocemo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rogić
Beganović Đuričković Aničić Radović
Buljubašić Julardžija
Avramovski
Hasić Oliveira Zilkić
Beganović Đuričković Aničić Radović
Buljubašić Julardžija
Avramovski
Hasić Oliveira Zilkić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjeruj da nije nerealno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nisam skontao je li poslije derbija igramo zaostalu sa Borcem ili protiv Igmana? Ako je Borac, onda očekujem bruku kartona za nas...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Dobro kaznjava savez,svako kolo 10 milja platimo kazne. Bice na kraju sezone preko 200000 kazni.
-
- Kontakt:
18.10 zaostala sa Borcem, a onda 21.10 sa Igmanom u Konjicu, 28.10 sa Slogom u Doboju
u 10 dana 3 utakmice, od toga dvije na losem terenu nadat se da nece neke kise padati
Onda je sakaćenje od strane Gigovića sutra.SHZ82 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 10:4318.10 zaostala sa Borcem, a onda 21.10 sa Igmanom u Konjicu, 28.10 sa Slogom u Doboju
u 10 dana 3 utakmice, od toga dvije na losem terenu nadat se da nece neke kise padati
Slažem se, s tim da ja nisam kolekcionar ulaznica pa mi to ne predstavlja problem. Samo karte kupujem online, ostalo sve u Fan shopu. Jest da sam za derbi punca zadužio za karte jer mu je bilo usput.MortemHz je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:26A ima nešto posebno u tome kad ti sebi kupiš ulaznicu u fan shopu, džabatabba77 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 09:07Kupi online, lakše ti jebordobijeli je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:36Polahko braco s tim kartama, ostavite i za nas sto dolazimo na dan utakmice![]()
![]()
![]()
Ja većinu stvari kupujem online ali ovo mi je baš merak uzeti uživo par dana prije

Atmosfera u gradu među rajom je fakat nahajcana, dugo nismo bili zagrijaniji za neki derbi. Ko će dočekat sutra, uh 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve bi ovo bilo još lješe da **** miloš giganovski nije određen da sudi ovo. Koliko god jedva čekam utakmicu, ne mogu se pomiriti sa tim da ćemo svi mi eventualno biti samo životinje u cirkusu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83 i 45 gostiju.