Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Nera1982
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Nera1982 » 07 okt 2023, 05:22

IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 01:20
H2H na našoj strani, ubijamo ih redovno, čak i kad očekuju bodove spasa mi ih tučemo spolovilom po glavi da ih otjeramo u niži rang.

H2H mi bolji.

Ponose se nekim ratnim kupom što su nas dobili kad niko nije ni igrao, nebitno kao i sva historija Čelika, zatim Mitropa Kup, Memorijalni turniri itd.

Vječna lista bivše Jugoslavije = mi bolji.
Vječna lista BiH = mi bolji.

Evropa , Intertoto 03' i 04' te Liga Evrope 16' kvale protiv Beitara poniženje za čitavu Zenicu da Sloboda igra a oni da gledaju. U to vrijeme oni se spašavaju a nedugo zatim i ispadaju u najniži rang bh.fudbala te tako bacaju zauvijek ljagu na svoj klub. Oni Famos Tamos, mi Beitar Jerusalem.

Evropa = mi bolji.

Fukare 1 na 1 napunile Sjever i zagrmile protiv Čelika, dok je u isto vrijeme za Čelik navijalo 50ak krezavih Robijaša. Fukare punile Sjever u većem broju nego što će Čelik za 100 naših života. Invazije na Kakanj sad od njih 100 ne želim da računamo.

Navijači = mi bolji.

Dolaze kod nas u lijepu Tuzlu da studiraju, da se liječe, da putuju u daleke destinacije, da ljetuju na Panonskim jezerima itd.

Grad = mi bolji.

Provociraju nas za aplauz himne Srbije, dok oni dižu tri prsta, psuju Markale i pišu sve što pišu za Tuzlake. Pored toga, postavljaju 300.000 istih postova koje nemaju težinu argumenata u raspravi, od nas dobijaju sve crno na bijelo. Ne znaju računat kako treba, pogube se u izvještajima o dugovima.

Opet mi bolji.

Trenutna situacija, duplo više duguju od nas, jako, jako loše igraju, 8. na tablici, roster preslab, navijača sve manje, igrači im odustaju u pola utakmice i ne žele da igraju, kasne 13 bodova za samo 8 kola, rokaju ih neka sela. Mi izbacili favorizovanog Želju na Tušnju u Kupu, 8/8 u Ligi, 24 boda, 10 pobjeda zaredom u svim takmičenjima.

Trenutno = mi bolji.

Zakucao bih ovaj posljednji ekser na ovu temu dodavši da je svaka rasprava i zezancija dobro došla, ali trebate znati da nam ne možete pertli svezati. Samo šaljite studentice, u tom ste najbolji.

Slanje studentica = vi bolji.

🔴⚫️ :bih:
Ok imate bolji H2H vau svaka čast. U finalima kupa vas uzeli u vašoj avliji drugi put na grbavici i samim tim vam H2H nista ne znači ako nas u najvećim utakmicama niste dobili.

Na vječnim listama jugoslavije bolji od nas. I koliko ste to trofeja osvojili u tom periodu 0. Mi smo u vrijeme juge osvajali mitropu 2 puta i intertoto 1. A vi ste u tom periodu osvojili go ****.

Vječna lista BiH koliko ste osvojili trofeja od 1993 do današnjeg dana 0. Mi smo osvojili više titula prvaka i naravno kupova protiv vas. Znači možda ste više bodova osvojili ali ste opet beztrofejan klub 100 godina.

I mi smo poslije rata izlazili u europu vise puta i dobili genta u zenici pred prepunim stadionom i na nesrecu ispali. Drugi put od nekih crnogoraca kolko se sjecam. Igrali ste europu kod nas jer na vasem ruglu od stadiona niste mogli pa ste igrali na bp. Ispadanje u najnizi rang je najbolja odluka ovog kluba u zadnjih 20 godina i dovela nas je do zdravog kluba kakav vi nikada necete biti

Fukare ne bih da komentarišem jer smatram da je to smješna priča. Odron od navijača ko i klub. U rangu atomaca iz tešnja daj bože i to.

Što se tiče dugovanja mi iduće sezone ulazimo čisti i bez ikakvih obaveza jer dug prema poreznoj plaća grad a ostale stvari smo mi namirili. Što se tiče rezultata milion put rečeno da nije cilj ulazak i zdravo. Vi po svaku cijenu morate uć ove godine i ok. Navjeći budzet za igrački kadar imate i nerealno je za ne uđete ovo godine. Kod nas situacija nije ni loša koliko se čini jer neke stvari trebaju još da se poslože. Mi idemo zdravim putem a vi ovim kojim idete i vi sami znate da ovo nije dobro za budućnost vašeg kluba. Vi ste klub bez trofeja i to je to tu sva diskusija staje

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 okt 2023, 08:00

IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 01:20

Slanje studentica = vi bolji.[/b]
:rol: :rol: :rol: :rol: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 okt 2023, 08:04

Napetost između sukobljenih političkih stranaka u Etiopiji eskalirala je u nasilni građanski rat u studenom 2020. Eritreja, koja graniči s Etiopijom na sjeveru, također je poslala vojnike u sukob. Nasilje se proširilo i na susjedne zemlje, a izolirani sukobi se odvijaju i u Sudanu i Somaliji. Meksički rat protiv droge je stalni sukob između meksičke vlade i više moćnih i nasilnih kartela za krijumčarenje droge. Također, na listi su se našle i zemlje koje su u ratu zbog terorističkih pobuna. Alžir, Burkina Faso, Kamerun, Čad, Demokratska Republika Kongo, Irak (također politički nemiri), Libija (također građanski rat), Mali (također građanski rat), Mozambik , Niger, Nigerija, Tanzanija i Tunis. Kolumbija, Mjanmar i Sirija su usred građanskih ratova, kao i Libija i Mali. Kolumbijski rat je također rat protiv droge dok je Južni Sudan u ratu zbog etničkog nasilja.

Šta mislite, u kojoj od navedenih država Čelik uzima najnoviji trofej?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 okt 2023, 08:25

simonknows je napisao/la:
07 okt 2023, 08:04
Napetost između sukobljenih političkih stranaka u Etiopiji eskalirala je u nasilni građanski rat u studenom 2020. Eritreja, koja graniči s Etiopijom na sjeveru, također je poslala vojnike u sukob. Nasilje se proširilo i na susjedne zemlje, a izolirani sukobi se odvijaju i u Sudanu i Somaliji. Meksički rat protiv droge je stalni sukob između meksičke vlade i više moćnih i nasilnih kartela za krijumčarenje droge. Također, na listi su se našle i zemlje koje su u ratu zbog terorističkih pobuna. Alžir, Burkina Faso, Kamerun, Čad, Demokratska Republika Kongo, Irak (također politički nemiri), Libija (također građanski rat), Mali (također građanski rat), Mozambik , Niger, Nigerija, Tanzanija i Tunis. Kolumbija, Mjanmar i Sirija su usred građanskih ratova, kao i Libija i Mali. Kolumbijski rat je također rat protiv droge dok je Južni Sudan u ratu zbog etničkog nasilja.

Mislis u kojoj od navedenih drzava Sloboda ne uzima trofej.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 okt 2023, 08:30

redbull93 je napisao/la:
07 okt 2023, 08:25

Između ostalog, jer kao što je već poznato, gdje se puca, tamo je Čeliku zagarantovan trofej. Ostali ginu, njima do lopte :rol:

Danas stignete pogledati najveći klub ove lige prije nego posjetite Bilino polje! MYTV, od 15 sati.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 okt 2023, 08:39

07 okt 2023, 08:30
redbull93 je napisao/la:

Između ostalog, jer kao što je već poznato, gdje se puca, tamo je Čeliku zagarantovan trofej. Ostali ginu, njima do lopte :rol:

Danas stignete pogledati najveći klub ove lige prije nego posjetite Bilino polje! MYTV, od 15 sati.
Sve bi to imalo smisla da kaže bilo ko drugi osim vas. Dok se ginulo, organizovali ste finale kupa na tušnju, gdje ste iskarani u čelo seljačko.

Kopali ste i rukama i nogama da dođete do trofeja, pa vas likČe i poslje rata iskarao na grbavici i na neutralnom terenu.

Sada sljedi šutanje fukareštine na Bilinom za 14 dana :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 07 okt 2023, 08:54

Truhlo je napisao/la:
07 okt 2023, 08:39
redbull93 je napisao/la:

Sve bi to imalo smisla da kaže bilo ko drugi osim vas. Dok se ginulo, organizovali ste finale kupa na tušnju, gdje ste iskarani u čelo seljačko.

Kopali ste i rukama i nogama da dođete do trofeja, pa vas likČe i poslje rata iskarao na grbavici i na neutralnom terenu.

Matematika je možda lapsus, ali najaviti šutanje ovakve ekipe, hrabrost, ludost ili glupost? To je kao da mi kažemo da ćemo nabiti Zrinjski.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 okt 2023, 08:59

07 okt 2023, 08:54
Truhlo je napisao/la:

Matematika je možda lapsus, ali najaviti šutanje ovakve ekipe, hrabrost, ludost ili glupost? To je kao da mi kažemo da ćemo nabiti Zrinjski.
Niste vi jaki koliko vas je mačkov raspored i sreća pomazila. Sada vam idu ozbiljna gostovanja gdje pušite lagano :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 07 okt 2023, 10:10

Truhlo je napisao/la:
07 okt 2023, 08:59
Truhlo je napisao/la:

Niste vi jaki koliko vas je mačkov raspored i sreća pomazila. Sada vam idu ozbiljna gostovanja gdje pušite lagano :bih:
Prvo dobit Radnik i Tomislav kuci, pa onda nekom prijetit.
Zenicki tuljani
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 10:30

Zenički stočari imaju priliku danas da smanje visokih +13 za nas ma da kako stvari stoje prije da će opet u plus nego u minus. Kako mi je drago što ih qaramo na zelenom travnjaku, jedva dočekali da ispadnemo ko fol oni bi nas nabili, ne mogu Rahiće dobit, Bratstvo i ostale a oni bi da se mjere sa velikom Slobodom. Uvlačili nam se u pakaš kad smo igrali protiv Želje, za njih je to tragedija bila što smo prošli. :tokralju: Smaraju o Fan shopu dvije sedmice, a igrači odustaju da igraju za njih u pola utakmice (Piljug), kakva sramota. :tokralju:

Tačno nema ništa gore od zeničkih stočara, to je ozračeno, nepismeno kako smo se svi mogli uvjeriti, kad mi kaže ja sam iz Zeennnce pa šamarao bih ga do iznemoglosti, za njih slovo Č ne postoji sve im je Ć. Dobri samo da nama šalju cure na qaranje i da svako od njih bude potrčko za Sarajevo. Ovi defektaši s foruma i ne idu na utakmice Čelika, pitanje je jel navijaju uopšte za njih, baš sam upratio protiv Bratstva, pa čovječe svi su bili na temi. :puke:

Samo guraj naprijed velika Slobodo, 1/8 Kupa je tu, 8/8 u ligi, danas ako Bog da 9/9, svi su nam zavidni i ljubomorni na nas i sve što je naše. Sijaj lijepa Tuzlo, u inat ozračenom smogovsko -seljačkom gradu Zennnca. :bih: Još kad uletimo opet u PL, tu se uzima dobra lova, kad grad opet počne davat svoj doprinos, kad se dovedu 3-4 kvalitetna pojačanja, napad na Evropu. A ozračenim smogovcima maksimum nadrogirat se i otići pratiti petoligaša kojem je vrhunac igranje sa Famosom Tamosom, Kozarom i sl. :tokralju:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 07 okt 2023, 10:38

Zenićani su smrdljive pićke :salut:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 okt 2023, 10:39

Truhlo je napisao/la:

Truhlo najavljuje sutanje Fukarestine, a utakmicu ce pratiti preko foruma ko i obicno :urnebes:

Jak preko tastature, a uzivo ne bi nikom nista smio reci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 10:42

slika

Ne misle džaba svi isto za ove kokošare. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 07 okt 2023, 10:43

Velika Sloboda a za 100g ni jednog trofeja nemaju,e svasta.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 okt 2023, 10:45

Jeste li napisali formaciju treneru za danas, jel mu ko doturio papir da konacno dobije nekog u Zenici :?:
🔴⚫️

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 10:48

Nemoj tako ne žele oni u PL. Kako pi.čke odustaše nakon 8 kola.

Tamo na temi kao pokradeni hahaha, a sudija im nadoknadio 10 minuta protiv Radnika da izjednače, Tomislav ih raznio na Bilinom dok se nije desila sudijska lakrdija i penal za 2-2. Rahiću dadoše crveni da se vrati Čelik, ali debili opet izgubiše, nabiše ih ljudi. :bow:

Pišaj Zenicu i zenički Čelik.. :bih:

🔴⚫️
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 okt 2023, 10:49

Ova "vjecna" lista BiH, nije vjecna lista BiH nego Premijer lige i tu nisu ubacili sezone kad smo zakucavali.
Dovidjenja prijatno.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 okt 2023, 10:52

FliX je napisao/la:
07 okt 2023, 10:49
Ova "vjecna" lista BiH, nije vjecna lista BiH nego Premijer lige i tu nisu ubacili sezone kad smo zakucavali.
Dovidjenja prijatno.
Šta trebaju ubacit fuckin kup koji ste uzeli kad niko nije igrao?

Činjenica je da smo bolji i u bivšoj Jugoslaviji i u BiH općenito, bili i ostali, a kako vidimo i sad smo. U međusobnim vas raznosimo, nema više ni 3 za 3, stavljamo vam zaista i doista. :bih:

Dug duplo veći imate, roster duplo lošiji od našeg, ako ne uđete sljedeće sezone nećete nikad, Stupča, Igman/TC, Budućnost..

Petoligaš je navikao igrati po raznoraznim selima. Seljačići. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 07 okt 2023, 10:56

IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 10:52
FliX je napisao/la:
07 okt 2023, 10:49
Dovidjenja prijatno.
Šta trebaju ubacit fuckin kup koji ste uzeli kad niko nije igrao?

Činjenica je da smo bolji i u bivšoj Jugoslaviji i u BiH općenito, bili i ostali, a kako vidimo i sad smo. U međusobnim vas raznosimo, nema više ni 3 za 3, stavljamo vam zaista i doista. :bih:

Dug duplo veći imate, roster duplo lošiji od našeg, ako ne uđete sljedeće sezone nećete nikad, Stupča, Igman/TC, Budućnost..

Petoligaš je navikao igrati po raznoraznim selima. Seljačići. :salut:
Vjecna lista BiH 21 sezona.. A druze skoro 30 sezona kako se igra bh liga. Dodaj i te sezone da vas preskocimo na vjecnoj listi, fukare jedne.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 okt 2023, 10:59

IceTea je napisao/la:
07 okt 2023, 10:48
Nemoj tako ne žele oni u PL. Kako pi.čke odustaše nakon 8 kola.

Tamo na temi kao pokradeni hahaha, a sudija im nadoknadio 10 minuta protiv Radnika da izjednače, Tomislav ih raznio na Bilinom dok se nije desila sudijska lakrdija i penal za 2-2. Rahiću dadoše crveni da se vrati Čelik, ali debili opet izgubiše, nabiše ih ljudi. :bow:

Pišaj Zenicu i zenički Čelik.. :bih:

🔴⚫️
A zanima me sta ce reci ako za dvije sedmice ispuse, a najavljivali razbijanje :hmmmmm:

Hoce li reci nije nam bio cilj da pobijedimo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.