Ok imate bolji H2H vau svaka čast. U finalima kupa vas uzeli u vašoj avliji drugi put na grbavici i samim tim vam H2H nista ne znači ako nas u najvećim utakmicama niste dobili.IceTea je napisao/la: ↑07 okt 2023, 01:20H2H na našoj strani, ubijamo ih redovno, čak i kad očekuju bodove spasa mi ih tučemo spolovilom po glavi da ih otjeramo u niži rang.
H2H mi bolji.
Ponose se nekim ratnim kupom što su nas dobili kad niko nije ni igrao, nebitno kao i sva historija Čelika, zatim Mitropa Kup, Memorijalni turniri itd.
Vječna lista bivše Jugoslavije = mi bolji.
Vječna lista BiH = mi bolji.
Evropa , Intertoto 03' i 04' te Liga Evrope 16' kvale protiv Beitara poniženje za čitavu Zenicu da Sloboda igra a oni da gledaju. U to vrijeme oni se spašavaju a nedugo zatim i ispadaju u najniži rang bh.fudbala te tako bacaju zauvijek ljagu na svoj klub. Oni Famos Tamos, mi Beitar Jerusalem.
Evropa = mi bolji.
Fukare 1 na 1 napunile Sjever i zagrmile protiv Čelika, dok je u isto vrijeme za Čelik navijalo 50ak krezavih Robijaša. Fukare punile Sjever u većem broju nego što će Čelik za 100 naših života. Invazije na Kakanj sad od njih 100 ne želim da računamo.
Navijači = mi bolji.
Dolaze kod nas u lijepu Tuzlu da studiraju, da se liječe, da putuju u daleke destinacije, da ljetuju na Panonskim jezerima itd.
Grad = mi bolji.
Provociraju nas za aplauz himne Srbije, dok oni dižu tri prsta, psuju Markale i pišu sve što pišu za Tuzlake. Pored toga, postavljaju 300.000 istih postova koje nemaju težinu argumenata u raspravi, od nas dobijaju sve crno na bijelo. Ne znaju računat kako treba, pogube se u izvještajima o dugovima.
Opet mi bolji.
Trenutna situacija, duplo više duguju od nas, jako, jako loše igraju, 8. na tablici, roster preslab, navijača sve manje, igrači im odustaju u pola utakmice i ne žele da igraju, kasne 13 bodova za samo 8 kola, rokaju ih neka sela. Mi izbacili favorizovanog Želju na Tušnju u Kupu, 8/8 u Ligi, 24 boda, 10 pobjeda zaredom u svim takmičenjima.
Trenutno = mi bolji.
Zakucao bih ovaj posljednji ekser na ovu temu dodavši da je svaka rasprava i zezancija dobro došla, ali trebate znati da nam ne možete pertli svezati. Samo šaljite studentice, u tom ste najbolji.
Slanje studentica = vi bolji.
![]()
![]()
Na vječnim listama jugoslavije bolji od nas. I koliko ste to trofeja osvojili u tom periodu 0. Mi smo u vrijeme juge osvajali mitropu 2 puta i intertoto 1. A vi ste u tom periodu osvojili go ****.
Vječna lista BiH koliko ste osvojili trofeja od 1993 do današnjeg dana 0. Mi smo osvojili više titula prvaka i naravno kupova protiv vas. Znači možda ste više bodova osvojili ali ste opet beztrofejan klub 100 godina.
I mi smo poslije rata izlazili u europu vise puta i dobili genta u zenici pred prepunim stadionom i na nesrecu ispali. Drugi put od nekih crnogoraca kolko se sjecam. Igrali ste europu kod nas jer na vasem ruglu od stadiona niste mogli pa ste igrali na bp. Ispadanje u najnizi rang je najbolja odluka ovog kluba u zadnjih 20 godina i dovela nas je do zdravog kluba kakav vi nikada necete biti
Fukare ne bih da komentarišem jer smatram da je to smješna priča. Odron od navijača ko i klub. U rangu atomaca iz tešnja daj bože i to.
Što se tiče dugovanja mi iduće sezone ulazimo čisti i bez ikakvih obaveza jer dug prema poreznoj plaća grad a ostale stvari smo mi namirili. Što se tiče rezultata milion put rečeno da nije cilj ulazak i zdravo. Vi po svaku cijenu morate uć ove godine i ok. Navjeći budzet za igrački kadar imate i nerealno je za ne uđete ovo godine. Kod nas situacija nije ni loša koliko se čini jer neke stvari trebaju još da se poslože. Mi idemo zdravim putem a vi ovim kojim idete i vi sami znate da ovo nije dobro za budućnost vašeg kluba. Vi ste klub bez trofeja i to je to tu sva diskusija staje