Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bola sta ce znat..znaju eventualno gdje ima visnja gratis u Sarajevu za svaki primljeni gol Zrinjskog. Sve tamo preko granice mora im neki antony napisat na twiteru, a kako su englesku vidjali samo u filmovima moraju povjerovat.Rigoletto je napisao/la: ↑06 okt 2023, 10:19Svatko tko je proveo bar tjedan dana na otoku zna za lanac pubova JD Wetherspoons. PijaĆari čini se nisu makli dalje od tezgi kraj m17Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 10:10Dragon Pub na slici gdje ljudi gledaju utakmice i jedu masnu hranu![]()
![]()
![]()
Dzaba vam trud moji pijaćari-ako je ovo ona vasa pobjeda svjetla nad tamom onda ste uspjeli![]()
![]()
![]()
Da odete malo na zapad vidjeli bi da ima vise **** nego komunista![]()
![]()
![]()
MiToMaNi I fAlSiFiKaToRi
Jesi ti onaj sto je pisao da necemo vidjeti grupa?
MOCTAP1981 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 15:15Svaka čast komšije na odličnoj partiji sinoć i nadam se da možete dobiti Legiju i još nam povećati koeficijent pa da i mi gledamo svoje klubove u ovakvim izdanjima.
NEKA ŽIVI MOSTAR NAŠA DRŽAVA
Ne znam da li njega boli, vjerovatno boli, ali ja to još uvijek ne mogu da procesuiram u glavi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:21Boli li te sto je Zrinjski trenutno 1. u svojoj grupi?
A sto je najbolje , lako moguće da i poslije trećeg kola još uvijek bude prvi ili barem drugiVirtu4l je napisao/la: ↑06 okt 2023, 20:39Ne znam da li njega boli, vjerovatno boli, ali ja to još uvijek ne mogu da procesuiram u glavi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:21Boli li te sto je Zrinjski trenutno 1. u svojoj grupi?![]()
Znaš ono, evropsko takmičenje, grupe, prošla dva kola, naš klub prvi u grupi, zvuči kao dobra zajebancija, a nije.![]()
Bez ijednog incidenta..pohvale za navijace na svakom videu, o klubu se prica u superlativima.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 21:26
Zanimljiv podcast![]()
Ime Zrinjskog do Kanade stiglo.
Bravo Mostar![]()
Ma jok, nego nije ljudima nesto wow sto navijaci kluba sa gay dopredsjednikom ispijaju pive po gay barovima. Sve je to normalnotutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 21:58Golemo u navijackom svijetu ostalo nezapazeno da ovolika brojka Ultrasa ispija pivu u gay barovima.
Izgleda da samo stanoviti antony i pijacari uz par sarajlija sto su se upecali, znaju za to
Nema ovaj veze sa navijacima Veleza, dzaba mu lajkas. Ovo je jedan vas ubaceni element vrlo vjerovatno. Niste jednom "predbacili" Velezu sto su ga "osnovali Srbi" tako da je ovaj vas 1/1.
Zamisli kako je nasim jadnim komsijama,misle da sanjaju kao Hrvanovic,ustipnu se za obraz.Virtu4l je napisao/la: ↑06 okt 2023, 20:39Ne znam da li njega boli, vjerovatno boli, ali ja to još uvijek ne mogu da procesuiram u glavi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:21Boli li te sto je Zrinjski trenutno 1. u svojoj grupi?![]()
Znaš ono, evropsko takmičenje, grupe, prošla dva kola, naš klub prvi u grupi, zvuči kao dobra zajebancija, a nije.![]()
Susjed gdje ces ovo napisatiAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 17:21i gledati vecu brojku navijaca Zrinjskog na gostovanju nego Delija protiv Man City?
Linfild ima 56 titula i 44 kupa Sjeverne Irske.Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 okt 2023, 08:33
Iako smo izgubili nekako mi drago i zbog ovih ljudi na tribinama,koja erupcija odusevljenja ipak mi igramo europu svake godine a oni jadni tek nakon 13.godina.
Nama ionako taj 1 bod nista ne znaci.
Sretno Aston Villi i protiv Alkmaara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.