NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Majstore ne znas ti sta je lose sudjenje i kakvo je bilo proteklih godina u ovoj ligi. Kazem ti da imamo ok sudjenje jer svaka utakmica je skoro u prenosu pa i sudije ne smiju cirkus pravit kao nekad. Jos jednom za nase ambicije imas sudjenje ok, ako budemo sljed sezone ciljali Premijer ligu imat ces 5 do 10 posto guranja od sudija kao sto ove sezone i a Sloboda pa i Stupcanicaprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:51Vidi pregledao svaku pripremnu, i svaku u ligi utakmici. I sasvim objektivno kazem da imamo katastrofalno suđenje, zadnja utskmica dva cista crvena kartona nije dobila protivnicka ekipa.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicijeprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:30
Ja kad sam vidio da je on sudija, pretrazio sam objave po fb, vecina ga hvali da je posten sudija, da dobro posao odradi.
Uglavnom ove sezone imamo katastroflano sudjenje, zskinuti smo sigurno za vise bodova od strane sudije.. nismo miljrnici saveza sigurno.
Prije tog protiv Tomislava cist crveni karton u prvom poluvremenu je oprosten ekipi Tomislava, protiv Rudara je bilo ok. Kup utakmica portiv Buducnosti, najgore suđenje koje sam gleda u životu, a pregledao sam velik broj utskmica..
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- prisonbreak
- Kontakt:
Itekako sam gledao, pratio. Ja samo kazem cinjenice da su nam sudije izbile vec dosta finih bodova.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Sudjenje protiv Buducnosti katastrofa,nedosudjeni crveni karton(drugi zuti) Tomislavu,pa sad u Gracanici takodje nedosudjeni crveni karton (drugi zuti)Bratstvu ...Osteceni smo zestoko na tim tekmama.U Kaknju ok sudjenje,u Rahicu I Olovu nisam gledao Celika pa ne mogu suditidinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 13:17Majstore ne znas ti sta je lose sudjenje i kakvo je bilo proteklih godina u ovoj ligi. Kazem ti da imamo ok sudjenje jer svaka utakmica je skoro u prenosu pa i sudije ne smiju cirkus pravit kao nekad. Jos jednom za nase ambicije imas sudjenje ok, ako budemo sljed sezone ciljali Premijer ligu imat ces 5 do 10 posto guranja od sudija kao sto ove sezone i a Sloboda pa i Stupcanicaprisonbreak je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:51Vidi pregledao svaku pripremnu, i svaku u ligi utakmici. I sasvim objektivno kazem da imamo katastrofalno suđenje, zadnja utskmica dva cista crvena kartona nije dobila protivnicka ekipa.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 12:20
Ne znam sta si ti gledao, imamo sasvim korektno suđenje u sezoni gdje nemamo nikakve ambicije
Prije tog protiv Tomislava cist crveni karton u prvom poluvremenu je oprosten ekipi Tomislava, protiv Rudara je bilo ok. Kup utakmica portiv Buducnosti, najgore suđenje koje sam gleda u životu, a pregledao sam velik broj utskmica..
Koliko bi mogli iščupati od kantona?Evo i SDA predvodi vladu, red bi bio da Jasmin Duvnjam ispuni obećanja, a i skoro svaku utakmicu sa šalom je na stadionu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U Olovu je bio cirkus sa ofsajdima. Mada opet ponavljam, nesposoban sudija. On ni jednu nije bio u ravni sa igracima, obavezno je kasnio pet metara. Onda je sve ofsajd kad tako gledas.
Ovo sudjenje je kao i ono u prvoj sezoni DLC-a. U drugoj sezoni DLC-a je bilo mnogo bolje. Ne spori niko da je prije bilo gore, ali da je sad dobro, nije dobro po Celik. Da smo imali dobre sudije imali bismo barem 4 boda vise.
Ovo sudjenje je kao i ono u prvoj sezoni DLC-a. U drugoj sezoni DLC-a je bilo mnogo bolje. Ne spori niko da je prije bilo gore, ali da je sad dobro, nije dobro po Celik. Da smo imali dobre sudije imali bismo barem 4 boda vise.
Celik!3,2,2.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Najvece greske su bile protiv Gorazda gdje nam je ponisten cist gol i penal nije sviran, par ofsajda iako smo pobjedili. Takodjer kada je pokazao 6 minuta sudijske u Rahicu a trebalo minimalno 25 minuta a prije toga stavio pistaljku usta da svira cist penal i promjeni odluku. u Rahicu samo onaj kad je glumio da se onesvjetio uzeo 5 minuta i zamjena golmana trajala tacno 7 minuta. 20 minuta skracena utakmica. Bratsvo dva crvena. Tomislav poluvreme prvo oprosten drugi zuti igracu Tomislava, Buducnost najgore sudjenje zadnjih 10 godina na Bilinom. Sutra svi po pobjedu bez obzira na sudjenje, treba agresivno od prve do zadnje minute i uzeti konacno tri boda koja nam bas bas mnogo znace.
Znam da gosti imaju poseban motiv igrati na BP i jos atmosfera, reflektori itd, nije ovo obican stadion..**** nakon Dine Dizdrarevica i tih igraca Toska iduci gostujuci igraci koji ce istrčati na BP su Ronaldo, Bruno Fernandes, Silva i sva krema svjetskog fudbala
Znam da gosti imaju poseban motiv igrati na BP i jos atmosfera, reflektori itd, nije ovo obican stadion..**** nakon Dine Dizdrarevica i tih igraca Toska iduci gostujuci igraci koji ce istrčati na BP su Ronaldo, Bruno Fernandes, Silva i sva krema svjetskog fudbala

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Ledeni caj malo objektivnosti, protiv Rahica trebalo je jos 10 minuta biti produzeno, pogledaj drugo poluvrijeme ako je bilo 10 minuta aktivne igre, ja prestajem praiti fudbal. Opet kazem za oenal protiv Tomislava sa zapada cist penal, na snimku se ne vidi kako ga povlaci i isoada iz ravnoteze.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Na samom početku press konferencije ozvaničena je informacija da je klub stigao do 1000 učlanjenih članova u klub. Ovo je jedan veliki korak ka konačnoj stabilnosti kluba i povjerenju svih navijača i simpatizera. Svaki član je ujedno i jedan od mnogobrojnih vlasnika kluba!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
sta kae villa park

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.