Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ilinkovic odbio nas da igra za Hrvatsku i na kraju ne dobije poziv 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Menalo u prvih 11 Dinama
Gazibegovic i Tahirovic takodjer za Sturm i Ajax
Gazibegovic i Tahirovic takodjer za Sturm i Ajax
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Šta kaže uvažena forumska zajednica, ima li smisla kontaktirat Omeragića? sad mu negdje ističe period nakon kog može igrati za nas?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- ASD
- Kontakt:
Tahirović izgubio mjesta od dvojice zadnjih veznih ispred njega. Jedan se povrijedi, drugi dobije crveni.
Slična situacija kao sa Hamulićem.
Slična situacija kao sa Hamulićem.
-
- Kontakt:
Zar Huskovic nije vec bio nas

Svi su oni nasi dok ne dobiju poziv druge reprezentacije. Onda jedva cekaju da prihvate njihov poziv. Slicno kao onaj Zinedin i Svedska.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On za koga god je rekao da je nas, taj nas je odyebao. Huskovic, Gigovic, Zinedin itd...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Možda ne želi igrati za BiH, dobio il ne dobio poziv iz Hrvatske. Ovo vrijedi i za par drugih primjera.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:57Ilinkovic odbio nas da igra za Hrvatsku i na kraju ne dobije poziv![]()
odmah sam znao da je ovo u pitanju, nerealno je da igra za hrvatsku valjda bilo svakom ko prati mlade iole, a i u buducemostar35 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:19Možda ne želi igrati za BiH, dobio il ne dobio poziv iz Hrvatske. Ovo vrijedi i za par drugih primjera.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:57Ilinkovic odbio nas da igra za Hrvatsku i na kraju ne dobije poziv![]()
Na dodatnom spisku kao napadač je Muharem Husković koji će dobiti poziv u slučaju da neko od pomenutih napadača ne bude spreman za susrete sa Belgijom i Azerbejdžanom.
Husković je napadač bečke Austrije, a ove sezone je na 14 utakmica postigao tri gola. Muharem je prošao sve omladinske selekcije Austrije.
Pa bolje da su nam Huskovica doveli nego Tabakopvica od 29godina jbt
Husković je napadač bečke Austrije, a ove sezone je na 14 utakmica postigao tri gola. Muharem je prošao sve omladinske selekcije Austrije.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma kalav Belmin, on je mlađa verzija onog Sinanovića. Lik gleda samo svoj interes, uvlači se svima, u nadi da će u doglednoj budućnosti imati neki benefit od toga.
To je sasvim legitimno i OK, ali brate nemoj onda glumiti nekog prepoštenog sportskog radnika. Nit si sportski radnik, nit si prepošten.
Bilo mi je super to što radi, tek kada sam čuo za njega, ali onda sam vidio da nema neke razlike između njega i ovih ostalih poltrona.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 06 okt 2023, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bilo kako bilo, ali vjerujem da Huskovic nije neki poseban kvalitet. I da ga dovedes u nasu reprezentaciju, on bi se uklopio u ovo nase sivilo od napadaca (Prevljak, Hamulic, Kodro) od kojeg nemas neke korisit, vec je tu na spisku radi redazgembo89 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:43Na dodatnom spisku kao napadač je Muharem Husković koji će dobiti poziv u slučaju da neko od pomenutih napadača ne bude spreman za susrete sa Belgijom i Azerbejdžanom.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Slab nesto Hrakow u zadnje vrijeme
Mozda je razlog u slucaju Huskovic, Omic, Gigovic ovo sto se desava Jasicu.
Kakav je golman ovaj Dino Horkas?
https://www.transfermarkt.com/dinko-hor ... ler/357770
Kakav je golman ovaj Dino Horkas?
https://www.transfermarkt.com/dinko-hor ... ler/357770
-
- Kontakt:
Ne znam sta lupate odmah, mali je dobio pretpoziv nije poziv i nije se jos odazvao a vidjet cemo hoce li i ako dobije poziv.
Belmin je sigurno posten covjek koliko sam cuo, ok ganja malo populizam ali svi to volimo posebno ako smo u prilici, ne treba biti dvolican.
Osim toga Belmin nikad javno nije rekao ni za Huskovic niti onaj hodza i stokholma a ponajmanje za Gigovica. ...Da su nasi.
Jedino sam to rekao ja i to samo za Huskovica bas.
Licno znam i cuo sam sta je sve Belmin uradio i radi da privoli te neke momke da igraju za nas.
Ne moze on biti kriv sto je bosnjo iskvaren i dvolican ko hodza iz stokholma i kao u vecina nas sto jedno kazemo a drugo radimo.
Belmin je sigurno posten covjek koliko sam cuo, ok ganja malo populizam ali svi to volimo posebno ako smo u prilici, ne treba biti dvolican.
Osim toga Belmin nikad javno nije rekao ni za Huskovic niti onaj hodza i stokholma a ponajmanje za Gigovica. ...Da su nasi.
Jedino sam to rekao ja i to samo za Huskovica bas.
Licno znam i cuo sam sta je sve Belmin uradio i radi da privoli te neke momke da igraju za nas.
Ne moze on biti kriv sto je bosnjo iskvaren i dvolican ko hodza iz stokholma i kao u vecina nas sto jedno kazemo a drugo radimo.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Ma vratit ce se hodza, konkurencija kod Šveda je jaka, imas Linderlofa koji ima jos 6-7 godina ozbiljnog fudbala u nogama. Imas Ekdala koji ima 24 godina i starter u Burnley, imas Hiena koji ima 24 godine, starter u Veroni. U u21 imaju stopere iz Holandske lige.
Hodza vec ima 20 godina i daleko je od prve postave Leccea.
Hodza vec ima 20 godina i daleko je od prve postave Leccea.
Golmani: Vanja Milinković – Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Boris Radunović (Kaljari).
Odbrana: Nikola Milenković (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (RB Salcburg), Srđan Babić (Spartak, Moskva), Strahinja Eraković (Zenit), Aleksa Terzić (RB Salcburg), Mihajlo Ilić (Partizan).
Nema Erhana MAsovica iz Bohuma koji je mogao igrati i za nas da je htio i Kovacevic nema nikakve sanse u ovakvoj konkurenciji
Odbrana: Nikola Milenković (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (RB Salcburg), Srđan Babić (Spartak, Moskva), Strahinja Eraković (Zenit), Aleksa Terzić (RB Salcburg), Mihajlo Ilić (Partizan).
Nema Erhana MAsovica iz Bohuma koji je mogao igrati i za nas da je htio i Kovacevic nema nikakve sanse u ovakvoj konkurenciji
Posteno, njegova odluka. Ali sto je onda igrao za mladje kategorije prije u21 ako nije htio igrati za BiH? Reci u startu necu, nemojte me zvati i cao.mostar35 je napisao/la: ↑06 okt 2023, 11:19Možda ne želi igrati za BiH, dobio il ne dobio poziv iz Hrvatske. Ovo vrijedi i za par drugih primjera.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:57Ilinkovic odbio nas da igra za Hrvatsku i na kraju ne dobije poziv![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je