NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Nadletio je barem tri ili cetiri puta, jednom pravo nisko. Nije avion, vec paraglajder ili neki slican.
Celik!3,2,2.
.....................Durmo..................
Sivac........Isakovic....Šetkic........Bajramovic
................Zuna........Vardo..............
......Hrelja..........Talha..........Karalić
.......................Mašić............................
Sivac........Isakovic....Šetkic........Bajramovic
................Zuna........Vardo..............
......Hrelja..........Talha..........Karalić
.......................Mašić............................
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ne brukaj se kakav Setkic, Smajic ide od prve minute
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ako je Setkic bruka koji nakon povrede standardnog stopera i u ovako slaboj konkurenciji ne moze izboriti prvih 11 zbog cega je doveden? Jos jedan promasaj ?dinodino2019 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:34Ne brukaj se kakav Setkic, Smajic ide od prve minute
Doveden da igra u juniorima 100% info iz klubaavenija je napisao/la: ↑05 okt 2023, 19:36Ako je Setkic bruka koji nakon povrede standardnog stopera i u ovako slaboj konkurenciji ne moze izboriti prvih 11 zbog cega je doveden? Jos jedan promasaj ?dinodino2019 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:34Ne brukaj se kakav Setkic, Smajic ide od prve minute
Ma dobro nego mi cudno zasto odmah omalozava toliko igraca kojeg nismo vidjeli minutu.
-
- Kontakt:
Zato sto ti omalovazaa domaceg igraca, Smajic zasluzuje sansu u orvih 11 to je pokazao i u Gracanici prema tome Setkic klupa
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Iskreno vise ne dijelim igrace na domace i strane nego na dobre i lose. Nemam nista protiv Smajica vjerovatno ce on i biti starter ali ja sam napisao samo svojih XI. Niko ti ne brani da isto uradis, ovo je sportski forum.dinodino2019 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:08Zato sto ti omalovazaa domaceg igraca, Smajic zasluzuje sansu u orvih 11 to je pokazao i u Gracanici prema tome Setkic klupa
Da,da vizija. Ne moze to svako da se razumjemo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:35Cuj vizija? Pa najlakse je viziju imat. Jaka omladinska skola = pare. Valja viziju provest u djelo, posebno sa ogranicenim ljudskim resursima koje mi imamo.
Druga stvar, odredjeni nasi igraci ne igraju na nivou na kojem mogu biti. A to su najcesce nasi najmladji igraci koje i imamo. Sasvim je normalno da im treba vremena da se priviknu na jaci tempo i jacu ligu.
Opet ponavljam, radi jednog segmenta, vecina nasih navijaca ne vidi sav trud i napor svih u klubu, od UO do trenera do igraca.
Treba ljudi u upravi koji imaju kontakte,muda, iskustvo. A u sportskom segmentu covjek koji zna kako preplivati ovu zabokrecinu i postati najbolji klub drzave. I da imamo prepoznatljiv stil igranja od sad na dalje i ubuduce.
Sto se tice igraca i njihovog cekanja ja se s tobom generalno ne slazem. Ja vidim potencijal u dva igraca od citave ekipe .
Ceko ti nji ne cekao . Al vrjeme ce pokazati
Čim si ti napisao "razumjemo" meni je sve jasno.
Treba nam uprava s mudima, ovo što su im ljudi s pištoljima na vrata kucali zbog otvorenog rata s gradonačelnikom je pickh.... uprava napolje!

Treba nam uprava s mudima, ovo što su im ljudi s pištoljima na vrata kucali zbog otvorenog rata s gradonačelnikom je pickh.... uprava napolje!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Samo jak čovjek, here we go again 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sta fali konstataciji " da se razumjemo" nisam upucen. Dobro mozda ja previse unaprijed mislim. Meni je krivo kad vidim da neko igra evropske utakmice a mi se valjamo u blatu. Svaka cas momcima u upravi. To sam par miliona puta napisao i niko nije zahvalniji od mene na njihovom angazmanu. Mozda sam pogresno shvacen. Ali ja zelim da budemo prvi klub u BIH i mislim da imamo potencijal za to.
Ja samo kazem da treba izvan okvira razmisljati i pucati na najvise.
Ja samo kazem da treba izvan okvira razmisljati i pucati na najvise.
Pogresno. Ne jak covjek nego covjek koji zna, ima kontakte. Mogao bi ovdje elaborirati ali necu.
Ja cjenim znanje i iskustvo . Fudbal je biznis ,sve je u kontaktima al dobro,volim ja i ovaj hard core fudbal za dusu i navijace ,,da se razumjemo,,
Šta ima veze ko je domači igrač ko nije??? Svi su oni igrači Čelika i igraju za naš Čelik!!! Ebo te više i "ZENIČKA DJECA" Moraju da igraju najbolji i boli me kita odakle je ko!!! Ljudi igraju za Čelik mi navijamo za Čelik i zajednički moramo ojačati klub i vratiti mu i ime i slavu gdje i pripadamo! Eto treba igrat neko zeničko dijete koje je slabije od Talhe jel? Ebo te to razmišljanje glupo! Arežina je došao i pokazao svoj zeničkoj djeci da je tito igre,jel trebo Arežina bit na klupi a da mi neko glupo i smotano zeničko djete igra?? Ebo te više i zenička djeca i guranje slabih papaka!!! Ko je dobar nek igra ko nije nek ebe sebi mater,svi su oni meni jednaki ko god igra za Čelik taman da su svi iz Sarajeva!dinodino2019 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:08Zato sto ti omalovazaa domaceg igraca, Smajic zasluzuje sansu u orvih 11 to je pokazao i u Gracanici prema tome Setkic klupa
::::SAMO ČELIK::::
Nemam ni ja problem sa razmisljanjem o buducnosti, samo to sto treba za 5-10 godina ne treba sada, sada treba publika, sada trebaju spoznori, sada trebaju donatori. Mozes se sjebat razmisljajuci sta ces za 5-10 godina a sad ti rupe u brodu i brod tone. Polahko, kao sto su neki vec pricali, momci razmisljaju o svemu, ali se koncentrisu na ono sto su trenutno direktni prioriteti. Trenutno nulti prioritet je odblokirati racun, poslije njega rijesiti UIO i ove kojima se jos uvijek duguje, pa poslije toga ima bar jos 2-3 sloja prioriteta prije nego sto dodju neke druge stvari na red. A to o cemu ti pricas @aeroms33 je sportski direktor a nikako neki "jaki" ljudi u upravi. Ti jaki ljudi su prezvakani i oni su doveli do ovoga sto sada imamo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Klub je otvoren svima, pa i ljudima sa mudima i kontaktima, ukoliko imaju pozitivne namjere. Samo ja ne vidim da ih nesto interesuje odvajati svoje vrijeme i energiju da pomognu nasem Celiku.
UO uzme klub kad ga niko nije htio, a nemaju muda, napravi milion u DLC/FL, a nemaju kontakte. Zanimljivo.
Opet ponavljam, vizija je najmanji problem. Problem je pronaci ljude koji su sposobni i voljni da provedu tu viziju, a da se pritom ne pokusavaju obogatiti na racun kluba.
UO uzme klub kad ga niko nije htio, a nemaju muda, napravi milion u DLC/FL, a nemaju kontakte. Zanimljivo.
Opet ponavljam, vizija je najmanji problem. Problem je pronaci ljude koji su sposobni i voljni da provedu tu viziju, a da se pritom ne pokusavaju obogatiti na racun kluba.
Celik!3,2,2.
Aha znaci sad smo došli do toga da i UO ne valja i njega treba mijenjati zanimljivo nema sta,prvo trenera treba sutnut pa onda igrači ne valjaju pa sad uprava ,imal sta da valja u klubu 

Ako moze jedna Aston Villa dobit Zrinjskog, ne znam zasto mi ne bi mogli..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.