FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

badboy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la badboy » 05 okt 2023, 15:43

JuricaSpindl je napisao/la:
05 okt 2023, 15:34
badboy je napisao/la:
05 okt 2023, 15:30
“Koga zmija ujede i gustera se boji”
Razumijem potpuno nezadovoljstvo i nepovjerenje prema Gigovicu koji je uzgred receno vise puta dokazao kakav je supak.
Ipak, mislim da se previse dize tenzija i hype oko njegovog delegiranja. To nam samo moze stetit i eventualno proizvest neki tezi incident u toku utakmice pa da se bas dobro zajebemo. Sudio on ili neko drugi, mi ako budemo pravi ne moze nam nista. Na utakmici na kojoj ce bit minimalno 15000 ljudi i koju citava drzava gleda, sudija jednostavno ne moze tako lose i ofirno suditi.
Stavise, ja licno mislim da ce ovaj put Gigovic odsudit dosta solidno ako ne i dobro. Pokazao je da zna i tako kad hoce. Treba i njemu ovakva utakmica i dobra ocjena bez skandala, da se progura jos na UEFA listi. Realno nije on nas nesto odstetio ni u Sirokom a prica se puno i previse o tome. Mi smo sami sebi krivi odnosno promasene tri 100% prilike i poklon Sahinovica sto smo se iz Listice vratili bez bodova, nikako Gigovic.
Kako ti bolan ne moze nista, kako da budes "pravi" kada je svaki kontakt faul? Kada do 20 minute ti imas igrace sa kartonima? Daj ba uozbiljite se, mozes biti Barselona prekinut ce ti svaki napad samo da te uspori i iznervira
Naravno, al ne brini nece biti tako! Bilo je svakavih sudija i utakmica i siljenja i neznanja, i panike, ali na derbiju do te mjere nikad niko nije tako tendenciozno sudio. Nece ni sad…

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 05 okt 2023, 15:48

badboy je napisao/la:
05 okt 2023, 15:43
badboy je napisao/la:
05 okt 2023, 15:30
“Koga zmija ujede i gustera se boji”
Razumijem potpuno nezadovoljstvo i nepovjerenje prema Gigovicu koji je uzgred receno vise puta dokazao kakav je supak.
Ipak, mislim da se previse dize tenzija i hype oko njegovog delegiranja. To nam samo moze stetit i eventualno proizvest neki tezi incident u toku utakmice pa da se bas dobro zajebemo. Sudio on ili neko drugi, mi ako budemo pravi ne moze nam nista. Na utakmici na kojoj ce bit minimalno 15000 ljudi i koju citava drzava gleda, sudija jednostavno ne moze tako lose i ofirno suditi.
Stavise, ja licno mislim da ce ovaj put Gigovic odsudit dosta solidno ako ne i dobro. Pokazao je da zna i tako kad hoce. Treba i njemu ovakva utakmica i dobra ocjena bez skandala, da se progura jos na UEFA listi. Realno nije on nas nesto odstetio ni u Sirokom a prica se puno i previse o tome. Mi smo sami sebi krivi odnosno promasene tri 100% prilike i poklon Sahinovica sto smo se iz Listice vratili bez bodova, nikako Gigovic.
Kako ti bolan ne moze nista, kako da budes "pravi" kada je svaki kontakt faul? Kada do 20 minute ti imas igrace sa kartonima? Daj ba uozbiljite se, mozes biti Barselona prekinut ce ti svaki napad samo da te uspori i iznervira
Naravno, al ne brini nece biti tako! Bilo je svakavih sudija i utakmica i siljenja i neznanja, i panike, ali na derbiju do te mjere nikad niko nije tako tendenciozno sudio. Nece ni sad…
pa nije tendenciozno bilo ni na pecari, fazon je da se odsudi tako da ne bude ocito. kako ne vidis te "sitnice", duel 50:50%, vracanje akcije.. kako to ne vidis? Ako si igrao fudbal, pa makar amaterski shvatio bi. Opet da smo zabio Avram onu sansu mozda bi i bilo drugacije, ali bi arbitar jos jace potegnuo. Nije ovo vise izolovan slucaj, sve se kreira u necijem interesu, bez zadrske... Nekad to nije moglo tako, vjerovatno im se moze.. situacija je takva

da ti ne mogu nista, moras bas bas biti dobar.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 05 okt 2023, 16:10

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
05 okt 2023, 15:48
badboy je napisao/la:
05 okt 2023, 15:43

pa nije tendenciozno bilo ni na pecari, fazon je da se odsudi tako da ne bude ocito. kako ne vidis te "sitnice", duel 50:50%, vracanje akcije.. kako to ne vidis? Ako si igrao fudbal, pa makar amaterski shvatio bi. Opet da smo zabio Avram onu sansu mozda bi i bilo drugacije, ali bi arbitar jos jace potegnuo. Nije ovo vise izolovan slucaj, sve se kreira u necijem interesu, bez zadrske... Nekad to nije moglo tako, vjerovatno im se moze.. situacija je takva

da ti ne mogu nista, moras bas bas biti dobar.
Sve to sto ti pricas ja znam i naravno vidim. Sve si upravu, ali ono sto hocu rwci je sledece.
Zbog vaznosti utakmice, ogromnog interesa - brojke na stadionu i onih koji ce gledat na TV (ide regionalni prenos), a i samim tim sto se igra na Kosevu, Gigovic i svi oni koji potencijalno stoje iza njega, nece sebi dopustit takvu ofirazu. Njemu licno treba da odsudi dobar derbi! Ja zaista mislim da ce on odsudit dosta solidno i da njegove odluke nece uticat na konacan rezultat - opet moje misljenje.
Drugo, to namjerno sjeckanje, navlacenje faulova, sitno perfidno siljenje (koje je uvijek postojalo) pomaze i ima efekta kad su ekipe u pet deka ili je ova kojoj se pomaze mozda za 10% slabija. Ovdje ne brojim izmisljanje kartona i penala. To se vec vidi kako tako sankcionise suspenzijama. Kad si realno bolji i jaci to siljenje ne pije puno vode. Opet se vracam na Listicu. Mi smo u svakom segmentu igre bili bolji u 80 pd 90 min utakmice. Avram, Durakovic i Renan nisu zabili iz 100% situacija (druge sanse ne brojim). Oni su zabili Sahinovicev poklon i pobjedili. Gigovic je radio to sto ti kazes cijelu utakmicu ali da smo mi svoje zabili ili da im mi nismo “dali” da nam zabiju, to njegovo ne bi znacilo bas nista.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2023, 16:13

Svi scenariji su mogući što onaj kolega nabroja. Ovo mu bukvalno može biti odskočna daska da bude češći u uefinim takmičenjima, ili kod njih sebi može sva vrata zatvoriti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 okt 2023, 16:23

miky_hz je napisao/la:
05 okt 2023, 15:17
GalileoGalilei je napisao/la:
05 okt 2023, 15:12
JavierBosnia je napisao/la:
05 okt 2023, 15:08
Rogić, Radović, Aničić, Đuričković, Beganović, Buljubašić, Julardžija, Avramovski, Hasić, Ziljkić, Oliveira
Mustafić će zasigurno tu biti
Po markerima sa treninga,rekao bi da je ovo gore tacno.

Dilema je taj golman samo,ako Sahinovic nebude spreman(po slikama par dana sa treninga nema ga) ,onda ce Mirza vjerovatno ispasti iz ekipe pa ce Buljubasic poceti.
Nije trenirao zadnja 2 dana.Za danas ne znam.Durakovic ce bit spreman i stavio bi ga.Slavisa je tanak skroz nazad,pretanak.Rekao bi da je ovo gore tacan sastav samo dilema lijevi bek.Ne vjerujem da ce bit previse iznenadjenja i promjena u odnosu na zadnju utakmicu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 okt 2023, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 05 okt 2023, 16:23

To ako si dobar nmg ti sudije nista je suplja vazda bila. Stoji u teoriji al samo u teoriji i pod uslovom da se zasticena ekipa ne gura ovoliko koliko se gura Borac. Ne igra se jedna utakmica pa da mozes nesto izvuc, liga je u pitanju.

Oni uzivaju protekciju svako kolo bukvalno, jos im se i protivnicima stimaju rezultati da idu na njihovu ruku, dijele kartoni unaprijed i sve ostalo. Svaka ekipa kiksa i to je normalno. Oni nikad ne mogu kiksati npr u gostima protiv GOSK-a jer se sudije pobrinu za to da ne kiksaju.

Evo Borac, utakmicu po utakmicu.

Zeljo - Jedini zijan, na foru. Odigrale kone utakmicu zivota, sve im islo na ruku, Borcu nista, iako je Njegomirovic krao.
Igman - siljio za njih
Sloga - Vlado izveo 7-8 juniora, prodana utakmica
Zvijezda - prelaz, prodana utakmica
Posusje - brutalna kradja
Tuzla - siljio za njih
Velez - brutalna kradja
Siroki - moze se reci zasluzena pobjeda Borca, ali i tu je siljenja bilo i nije dozvoljeno sirokom da se vrati u utakmicu

Zasluzili su nekih 10-ak bodova mozda, a imaju 21. Shvatate? Zamislite da ih na kraju sezone izanaliziramo utakmicu po utakmicu, do krojeg broja ukradenih bodova bi dosli? Ponavljam, samo direktno, ne racunajuci da sudije kolju i konkurente, dakle drugima izbijaju bodove.

I mnogi zaboravljate da je Zrinjski puno jaci u savezu nego mi, pa se njih ne moze tek tkao krasti. Mi imamo neke nase ljude u savezu, ali oni ili nece da pomognu ili cekaju pare od Mirvica ili ne smiju ili nesto deseto. Isto tako, oni imaju Slogu i Zvijezdu koji im ne smiju uzeti boda. Ko bi nama poklonio? Mozda Velez da im ne treba, ali niko drugi.

Ja se izvinjavam na duzem postu, ali dajte malo realnosti molim vas. Budi dobar i ne mogu ti sudije nista moze vaziti za jednu utakmicu. Sad u BL, budi dobar, ko zna, mozda ih dobijes ili remiziras uprkos sudijama. Nije nemoguce, ali ne mozes svako kolo to uraditi, nije igrica.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 05 okt 2023, 16:36

To je to. Tačno 100% mene ne bi iznenadilo da u BL bude sasvim korektno suđenje i da mi dobijemo. To bi bio ključni argument za sva nedjela i da se za cijelu sezonu kaže "hajde šta pričate jeste u sred BL dobili bez ikakvih problema".

Ovako je isto bilo i na Koševu kad su nam uzeli titulu, perfektno suđenje, samo što nismo dobili , a sve utakmice mimo toga suđenje bilo za Haga.

Moramo praviti veći pritisak na Balije u savezu nego na Vicu, bez njihovih ruku i šutnje ne bi sve ovo mogao raditi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 okt 2023, 17:08

Zeko87 je napisao/la:
05 okt 2023, 16:36
To je to. Tačno 100% mene ne bi iznenadilo da u BL bude sasvim korektno suđenje i da mi dobijemo. To bi bio ključni argument za sva nedjela i da se za cijelu sezonu kaže "hajde šta pričate jeste u sred BL dobili bez ikakvih problema".

Ovako je isto bilo i na Koševu kad su nam uzeli titulu, perfektno suđenje, samo što nismo dobili , a sve utakmice mimo toga suđenje bilo za Haga.

Moramo praviti veći pritisak na Balije u savezu nego na Vicu, bez njihovih ruku i šutnje ne bi sve ovo mogao raditi.
Sjeti se samo meča u BLu proljetos šta je Gigović napravio

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 05 okt 2023, 17:25

Svi na tekmu :bih:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 okt 2023, 17:32

Ybo im Gigovic mater necu ni gledat sad eto.
You are someone else I am still right here

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 05 okt 2023, 17:42

Kako ide prodaja karata ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 05 okt 2023, 17:46

Bosnjaci u savezu dabogda vam samo za lijekova trebalo :puke:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 okt 2023, 17:51

Slobodno računajte da će nam faliti igrača za Borac, frajer će nas zaklati kartonima.

kleja
Kontakt:

Post Postao/la kleja » 05 okt 2023, 17:53

fks74 je napisao/la:
05 okt 2023, 17:51
Slobodno računajte da će nam faliti igrača za Borac, frajer će nas zaklati kartonima.
Kako će nas klati za Borac kad s Borcem igramo 18-tog. Klat će nas protiv Igmana 14-tog ko god bude.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 05 okt 2023, 18:02

slika

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2023, 18:04

nofearhz je napisao/la:
05 okt 2023, 18:02
slika
Garavi? :rol:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 okt 2023, 18:05

nofearhz je napisao/la:
slika
slika
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 05 okt 2023, 18:08

JavierBosnia je napisao/la:
05 okt 2023, 18:05
nofearhz je napisao/la:
slika
slika
Da, navijam za njih. Reko da vidim ko moze prepoznat logo Juventusa svaka cast ovo je priprema za nesto jako sto cu objavit za koji dan pa reko da vjezbate.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 okt 2023, 18:13

Znajul se imena bisnjaka i hrvata u ns bh. Stvarno pomno pratim pl bh i A repku jedino sto znam jeste Vico Misimovic ona zenska pr i PILAVA, i beusa…..

Dali su ti tipovi ikad davali interview iza bilo koju tekeviziju..

Nemoguce je da se sudjenje ovoliko pokvarilo odkad je vico dosao da niko od njih nikad nije dao nikakav interview..

Tegeltija posle svake utakmice baca twitove u vidu SIKTANJE I TAKO TE UBLEHE

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 05 okt 2023, 18:17

Vrlo je jednostavno… Pogurat ce nas na tekmi protiv Zelje a sjebat nas protiv Borca u 80tim ce past crveni sjebat ce nam nekog bitnog igraca i tjt.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.