Uh, pa Jedinstvo je onda dobro proslo kad su prije nekoliko godina dali 30 hiljada za 3 boda.

Moderator/ica: GracanicaAA
Uh, pa Jedinstvo je onda dobro proslo kad su prije nekoliko godina dali 30 hiljada za 3 boda.
Najbolje ovako kad se sam krenes hvaliti. Odmah znas da je osoba s kojom se raspravljas jadnik.IceTea je napisao/la: ↑04 okt 2023, 17:41
Drug moj, najiskrenije, pertli mi ne možeš svezat. Kad budeš stekao neka iskustva koja sam stekao ja, nešto napravio bitno u životu i kad budeš znao napisati normalnu proširenu rečenicu, čut ćemo se. Što bi mi ispali de mi kaži? Jesi to počeo u kašike i grah gledat?
Smarate sa Fan shopom po temi, a čim kiksate ušutite se. Pravo pič.kasto od vas, ali bolje se nije ni moglo očekivat od kockoglavih.
Kakav ti carko. Već te vidim sa džojom u poderanoj dukserici kako prosiš po Zenici za još jednu. Profesor, rečenice ne zna sastavit.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:08Najbolje ovako kad se sam krenes hvaliti. Odmah znas da je osoba s kojom se raspravljas jadnik.IceTea je napisao/la: ↑04 okt 2023, 17:41
Drug moj, najiskrenije, pertli mi ne možeš svezat. Kad budeš stekao neka iskustva koja sam stekao ja, nešto napravio bitno u životu i kad budeš znao napisati normalnu proširenu rečenicu, čut ćemo se. Što bi mi ispali de mi kaži? Jesi to počeo u kašike i grah gledat?
Smarate sa Fan shopom po temi, a čim kiksate ušutite se. Pravo pič.kasto od vas, ali bolje se nije ni moglo očekivat od kockoglavih.Profesor i to bukvalno za tebe.
Iduće sezone se vraća Igman ako ispadne ili eventualno TC. Čak i da ne bude tako Stupčanica je jača od zeničke mafije. A liga kao liga dugo nije bila interesantnija, dosta timova igra fin fudbal, golovi padaju, sve je tu. Samo što neki stvarno nemaju za cilj PL.Hitman22 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:181.liga federacije na žalost ove sezone jako tanka , osjeti se kriza i 90% klubova su samo učesnici lige bez velikog imperativa osim možda opstanka. To je već zadatak za federalni savez, popularizacija kroz TV prenose s čime se krenulo ove sezone i veliki je pomak, pravilo U21 čime se omogućava igračima iz vlastitog pogona da se dokažu, infrastruktura na niskoj razini za drugi rang takmičenja prilično. Tereni, tribine, novinarske loze i sl. su vise nego loši na 80% stadiona. Odziv sponzora prema klubovima je vise sadaka i prijateljski hallalolsun nego interes oglašavanja. Sloboda Čelik imaju jedini uvjete za veći rang po svemu, a Stupcanica po euforiji i budžetu. Sve ostale ekipe su na rubu egzistencije, a bez jakog drugog ranga takmičenja nema jake PL, zato nam u PL tri kluba gospodare u svim segmentima. Ovdje se najviše tema odnosi na “rivalitet” čelik sloboda s time da Čelik u gradu i kantonu nema neku podršku i ovim tempom daj boze da se vrate za dvije sezone naredne
Zato ih ti sastavljasIceTea je napisao/la: ↑05 okt 2023, 09:38Kakav ti carko. Već te vidim sa džojom u poderanoj dukserici kako prosiš po Zenici za još jednu. Profesor, rečenice ne zna sastavit.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 okt 2023, 07:08Najbolje ovako kad se sam krenes hvaliti. Odmah znas da je osoba s kojom se raspravljas jadnik.IceTea je napisao/la: ↑04 okt 2023, 17:41
Smarate sa Fan shopom po temi, a čim kiksate ušutite se. Pravo pič.kasto od vas, ali bolje se nije ni moglo očekivat od kockoglavih.Profesor i to bukvalno za tebe.
![]()
Zar trasa koridor 5c ne prolazi i kroz Zenicu, a linija izgleda upravo kao i na ovom plakatu?
Dobro je pisaca. Ne mozes ti nikog ispravljat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.