Ko pobi ovolike konje u Prijedoru?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma i u zippu ce ti nestati plina, imat ces kremen, sto ce ti pomoci ali i kad se s drvetom ustelis, za nekoliko secundi ti krene plamen, tako da ako nosis 3 stvari, upaljac ti je nepotreban bolje ti je nesto drugo ponijeti.scholsey je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:22Naravno da bi, on je Schrute.![]()
1. Crocodile Dundee nož. That's a knife!
2. Kvalitetan Zippo upaljač ili ono kremen kao Bear Grylls. Ne bih se ja peglao sa vatrom, bolje da energiju usmjerim na nešto drugo.. sat i datum mi ne trebaju, orijentisao bih se drugačije, a našao bi već nešto za kuhanje.
3. Fakat duct tape ili neki jak konopac. Možda ono brodsko ili alpinističko uže. Mada je to diskutabilno.. možda bih nešto drugo ubacio.
Dodaj još automatsku pušku i ne bih se ni vraćao u civilizaciju.![]()
Naletio bi neki tiktoker s kamerom.
Al za jedan dan je rasprodala te cetiri Arene,jel moguce to za jedan dan
Prodala je prvi za dva mjeseca,onda je drugi prodavala dva mjeseca do koncereta u BG,nakon toga rasprodala je ostatak drugog i treci za dva dana,sta se desilo sa BG koncertima pa da ovako explodira ne znam al zakleo bi da se gola skidala
Orašje je što se tiče gostovanja folk muzike jedno od jačih u BiHArtemisFowl je napisao/la: ↑03 okt 2023, 07:38Aleksandra Prijović gostuje u Orašju redovno svake godine. Jači smo od Breze![]()
Meni lično je Zvijezdina bolja.Tekashi je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:10Obozavam Thomy majonezu.
Uzeo Zvijezda mayo 6.50. Nekad je tegla bila oko pet maraka, mislim na Thomy majonezu.
Zetra je cini mi se i 15,20k kada su koncerti?
Zetra ide do 20k kad su koncerti, isto toliko i ZG Arena može primiti na koncertima, a BG Arena je kapacitet 18k sad provjerih, sad vjv na koncertima ide i ona na oko 20k
Arena BG ima 20k sjedecih mjesta,a ZG arena ima 16k,tesko da joj je parter toliko siri da moze primiti vise od BG,nea sanse.FoSte95 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 23:25Zetra ide do 20k kad su koncerti, isto toliko i ZG Arena može primiti na koncertima, a BG Arena je kapacitet 18k sad provjerih, sad vjv na koncertima ide i ona na oko 20k
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.