FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro sad fakat lupate sa imenima, al navodno da se ganja Roberto Malone.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Isprintaj za svaki slučaj. Možeš i preko mobitela, ali sigurno je sigurno.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:28jel dovoljno da isprintam ovu ulaznicu ili? kupio sam zapad i imam na fks profilu list jedan sa kodom. ima opcija za printanje.
Nema vise dovodzenja indijanci
ja sam do sad na sve i jednu usao sa mobitelom/samo pokazes i tjt ionako ne rade skeneriGalileoGalilei je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:33Isprintaj za svaki slučaj. Možeš i preko mobitela, ali sigurno je sigurno.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:28jel dovoljno da isprintam ovu ulaznicu ili? kupio sam zapad i imam na fks profilu list jedan sa kodom. ima opcija za printanje.
Klikni na print preuzmi taj pdf na mobitel i screenshotaj ga i pokazi tjt
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- muhamedhulk
- Kontakt:
print cu ja, staromodan sam 
iako prije printa na detalji pise ulaz a1 na ulaznici pise a3. k cu do gamadi tamo

iako prije printa na detalji pise ulaz a1 na ulaznici pise a3. k cu do gamadi tamo

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Iskreno ne bi volio da prodamo Renana. Mi treba da imamo kostur i zadržimo najbolje igrače par godina ako hoćemo nešto da napravimo u fudbalskoj karijeri. Pozzz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Braci koja su krocila ikada na Sjever,sretan rodjendan.
Uskoprugase u nedjelju gasimo !!!
Uskoprugase u nedjelju gasimo !!!
Dobar finisher, 1 na 1 ubica. Hajde Mirvicu, reaguj

Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 04 okt 2023, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad poraz, samo lekcija.
Bježi tamo, poletih da vidim ko je

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I ja sam A3muhamedhulk je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:44print cu ja, staromodan sam
iako prije printa na detalji pise ulaz a1 na ulaznici pise a3. k cu do gamadi tamo![]()

"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Brate kakvi na ulazu rade, pokažeš mu srednji prst i ulaziš. Možeš samo sa telefona, nikakav prooblem.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:28jel dovoljno da isprintam ovu ulaznicu ili? kupio sam zapad i imam na fks profilu list jedan sa kodom. ima opcija za printanje.
🇵🇸
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ima li neko od prijaratnih Hordi, da mi nešto pojasni u pp?
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 04 okt 2023, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
Milly D'Abbraccio

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆