FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sretno mulalicu u igmanu! Kada se sretnemo sa njima treba ga podrzati, voli on Zeljeznicar nista manje od nas.
Mrki medo - sta ti je legendo , ne igramo sa manchesterom
treba im prepustiti ulogu favorita a mi da grizemo na terenu , idemo na 3 boda a sa 1 smo zadovoljni.
treba im prepustiti ulogu favorita a mi da grizemo na terenu , idemo na 3 boda a sa 1 smo zadovoljni.
kontrasviju je napisao/la: ↑04 okt 2023, 12:05Otišlo je sigurno već preko 500 karata, nema ograničenja po osobi, raja uzima po 4-5 komada.

Idemo na kobiljoj glavi oploditi bordo kuravu, ja im ocajnih karti sta je ovo ovako odavno debilnije karte nisam vidio

-
- Kontakt:
Derbi je i ona ekipa koja je u startu u losijem polozaju, a Sarajevo to sigurno nije da se ne lazemo bezveze, uvijek dobro prodje, tako da bi to moglo dobro biti na kraju
- MocMahale444
Viking1921 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 14:01Sretno mulalicu u igmanu! Kada se sretnemo sa njima treba ga podrzati, voli on Zeljeznicar nista manje od nas.
Jasta bas tako.
Obavezno podrzati Kuhara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Koceee kupuj nas odmah, riješi nas bijede i siromastva....
U nedjelju citav jug trebaju turske zastave preplaviti i skandirati Koc Koc Koc.
U nedjelju citav jug trebaju turske zastave preplaviti i skandirati Koc Koc Koc.
- MocMahale444
Šljivotres Kloc nagovara da Ali Koc ulozi, nije patka nije guska zastava ce biti turska.
-
- Kontakt:
Koc kupuje Zelju 

-
- Kontakt:
Definitivo Amarov bot or pitar!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo cu vam reci za derbi, ne jbe lijep nego uporan 

-
- Kontakt:
Gledajuci sta sve ljudi pisu nista me ne bi iznenadio. Halali.
Derbi je derbi, tu kvalitet ne znaci previse, uglavnom ( nada umire posljednja )

Prolit' cemo uhljupe sa Lavora !
- MocMahale444
Nije ni amarovac, nit je pitar.
Vidis da ih navlaci na tanak led, novi si pa ti nije zamjeriti.
-
- Kontakt:
Ma sve se pomijesalo , ne mogu prepoznati pitare sa laznim acc
Od nasih bivsih pusikuraca bivsih struktura
Od nasih bivsih pusikuraca bivsih struktura
debeliiiiiii
buckoooooo
Kamatarova botčina i botčina seljacine sablje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
Adriannnnnnnn, ne bona neeeeee.
Roki pa i ti si ovca u toru Misketa.
Roki pa i ti si ovca u toru Misketa.
Nedavno sam pisao, pokušajmo maksimalno koristiti najbolje strane svakog pojedinca i na osnovu toga praviti formaciju ili sistem.Virtu4l je napisao/la: ↑03 okt 2023, 17:25Bašić je dosta ovih igrača svojim improvizacijama načinio da izgledaju kao amateri. Nije Ćosić loš koliko je sinoć izgledao ali igrao je poziciju koja mu najmanje leži i dobili smo to što smo dobili sinoć.
Ja se Ćosića sjećam kao odličnog desnog beka iz Veleža, ovo što kod nas igra nema veze sa životom. Ponekad kad je igrao krilo u Veležu, Ovčina je bio na beku iza njega. Kod Bašića je igao i lijevo i desno, i naprijed i nazad, samo još na golu nije bio.
To je po meni besmisleno, samo igrača ubijaš u pojam pa na kraju ni na svojoj prirodnoj poziciji neće biti dobar.
Evo nije mi bilo mrsko da napravim kompilaciju za Turanjaninovu skok igru iz utakmice protiv Širokog, tačnije koliko je veliki značaj njegova visina i dobra defanzivna skok igra imala u osvajanju zračnih duela u drugom poluvremenu. Uz dobre defanzivno pozicionarenje prilikom zračnih duela tj. da prepozna kada i gdje mora stajati pri visokoj lopti protivnika plus što je jedini visoki vezni igrač kojeg imamo što ti daje ipak neku notu fizičke nadmoći u ovakvim situacijama, on uz pravi rad može biti koristan igrač. Zato je naprimjer u 2. HNL vjerovatno više igrao tog centralnog veznog nego desetku.
Evo te kompilacije koje sam napravio:
Dakle dobio si ako ništa upgrade u tom segmentu izmjenom Ćosića za Turanjanina. Zato hoću da kažem da treba maksimalno raditi sa ovim momcima koji su pristigli ovog ljeta jer vjerujem da Ćosić, Ovčina, Turanjanin itd. mogu pružati bolje partije nego što su pružali do sada. Isto kao što smo neki dan pisali da ova ekipa nije toliko loša da zijani 5 zaredom. Najlakše je pisati da ih treba otjerati nakon 2 mjeseca, psovat im porodice i slično.
Dio trenerskog i fudbalskog procesa jeste razvijanje i "poboljšavanje" igrača, pogotovo ovih nedokazanih poput Turanjanina i sličnih gdje treba i vremena i živaca i treneru i nama navijačima dok se ne isčeliče. Uglavnom ako se uvidi koja je prava pozicija za kojeg igrača tj. gdje će njegove karakteristike najviše doći do izražaja, onda se možemo nadati nećemu boljem.
- MocMahale444
Nadam se da si stavio i njegovu gresku iz koje primamo zgoditak
Halali.

Halali.
- gegenpressing
- Kontakt:
Muki
P.S. Mogao bi Vahid biti u konkurenciji za nedelju.
Brohra ribo se...