Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Put 100 women and 10 men on a deserted island and in 100 years you will have a thriving community of men, women, boys and girls. Put 100 Trans women and 10 men on a deserted island and in 100 years you will find the skeletons of 110 men."
Sve dok neko ne obori ovaj argument, za mene i ostale normalne ljude će sva ta priča biti obična boleščura..
Sve dok neko ne obori ovaj argument, za mene i ostale normalne ljude će sva ta priča biti obična boleščura..
The saddest thing in life is wasted talent.
A šta ako je jedna od tih ponijela laboratoriju za uzgajanje iz epurvete?
Halali, ali moram te ispraviti: Jedan od tih ponio* - znamo obojica da su to bolesni muškarci sa perikom i ženskom odjećom.
I jbg ti ko da nikad nisi gledao filmove.. na pusto ostrvo se samo nosi nož, upaljač i roll of duct tape.
I jbg ti ko da nikad nisi gledao filmove.. na pusto ostrvo se samo nosi nož, upaljač i roll of duct tape.

Pored Osnovne škole "Sveti Sava" u Bijeljini podignut mural jednom od ubijenih napadača na Kosovu

Neizljeciva bolest.
Na današnji dan je rodjen jedan od najvećih sinova Bosnjaka, Izet Nanic.

- VensanKasel
- Kontakt:

Legenda !!!
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo 283 hiljade pregleda

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bosne*
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Upaljac ti je nepotreban, dzaba bacas 1 stvar, bolje ti je automatski sat sa datumom, vise ce ti pomoci. Vatru je lahko zapaliti, trljaj drvo od drvo, planut ce.
Rava izdajnička. Šta sve neće uradit za malo pažnje.

Samo Džejla
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
I stand corrected..

-
- Kontakt:
Sto ce ti sat, polozaj sunca ti otprilike kazuje koliko je sati. Datum sumnjam da ti je bitan na pustom ostrvu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mjesto upaljaca bi radije sat (ako je ili ili), a ima 20 stvari sto bi prije ponio od fajcaka i sata, upaljac ti traje 7 dana i vozdra, dok automatski sat recimo godinama. A eto sat mozes pratiti koliko sta kuhas/peces, mozes upratiti kad neke zivotinje se negdje skupljaju ili dolaze da vodu piju itd. Sat je daleko korisniji.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 20:07Sto ce ti sat, polozaj sunca ti otprilike kazuje koliko je sati. Datum sumnjam da ti je bitan na pustom ostrvu
Naravno da bi, on je Schrute.

1. Crocodile Dundee nož. That's a knife!
2. Kvalitetan Zippo upaljač ili ono kremen kao Bear Grylls. Ne bih se ja peglao sa vatrom, bolje da energiju usmjerim na nešto drugo.. sat i datum mi ne trebaju, orijentisao bih se drugačije, a našao bi već nešto za kuhanje.
3. Fakat duct tape ili neki jak konopac. Možda ono brodsko ili alpinističko uže. Mada je to diskutabilno.. možda bih nešto drugo ubacio.
Dodaj još automatsku pušku i ne bih se ni vraćao u civilizaciju.

- ASD
- Kontakt:
Zavisi dosta od toga i kakvi su resursi na tom pustom ostvru. 
Mada, nije 1900-ta, neko će naletiti na to pusto ostrvo veoma brzo.

Mada, nije 1900-ta, neko će naletiti na to pusto ostrvo veoma brzo.
Za resurse se apsolutno slažem, to je najbitnije kod odluke. Meni je to ono stereotipno pusto ostrvo kao u Cast Away.

A ne vjerujem baš da bi neko sigurno naletio. Okeani ogromni, ima onih malih otočića izvan tih plovnih ruta koliko hoćeš.
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.