FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzet cu primjer Hajduka i Sarajeva na facebook stranici.
Hajduk na fb prati 341k
Sarajevo na fb prati 188k
Hajduk ima 100.000 aktivnih clanova i ako cemo gledati prema fb to je 29% ljudi koji prate Hajduk na fb
Mi imamo 3727 aktivnih clanova sto je 1.74% ljudi koji prate Sarajevo na fb.
U cemu je taj problem kod nas???
Za ne mozemo nagurati na yebenih 10% od ukupnog broja pratitelja na fb
Hajduk na fb prati 341k
Hajduk ima 100.000 aktivnih clanova i ako cemo gledati prema fb to je 29% ljudi koji prate Hajduk na fb
Za ne mozemo nagurati na yebenih 10% od ukupnog broja pratitelja na fb

Ista stvar kao i sa ovim kartama.ado-hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 09:53Uzet cu primjer Hajduka i Sarajeva na facebook stranici.
Hajduk na fb prati 341k
Za ne mozemo nagurati na yebenih 10% od ukupnog broja pratitelja na fb![]()
Ma gdje ces dat 20KM GODISNJE za klub koji “volis od malena”, nema se ni vremena otic za clansku (nema veze sto moze i online), treba sjedit kuci pratit tekme i samo prizivat neka imena i govorit kako mi nikad necemo bit ni blizu klubovima iz regiona, ne isplati se uzimati i tako eto u nedogled

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Jest nam dobro raspravljamo o cijenama karti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
SDA niti bilo koja druga stranka Zeki feninga nije dala, niti će ikada dok je živ. Hvala Bogu zaradim sebi i više nego dovoljno. Glupo mi i raspravljati sa likovima kojima je ok da tribina koja prihoduje 5 milja po utakmici napravi trošak u kaznama 7 hiljada. Sve u ime ljubavi prema klubu. Yah.joker90 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:35To i jeste problem. SDA je zeki i mnogim drugim stvorila ovakav mentalitet. Te donacija za ovo, te donacija za ono, te "pomoć" iz budžeta ovakva, te onakva i onda dobiješ narod sa sadakaškim mentalitetom kad se osladi ta guzovača. I Mirvić je to uradio sa ovim džabe ulaznicama, pustio ih par tekmi i sad odmah "heeeej mi smo dolazili u bojkotu", a nit su šta plaćali, nit je pohvalno što su dolazili kad nije trebalo.BordoBBoja je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:14Nek ti sda kupiZeko87 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 07:50
Mislim da sam ja prvi iskritikovao cijenu karte za Zapad. Po meni nije ok preko noći poskupiti kartu 50% pogotovo za derbi, pogotovo što zadnje dvije sezone najviše raje dolazi na zapad. Ja sam porodičan čovjek, dovodim dijete na utakmicu, ne pijem, ne pušim, kupiću karte i po ovoj cijeni nije problem, ali je puno.
Mada mislim da je klub sa ovim potezom dodatno htio i da dio te raje prebaci na istok koji je "navijačkija" tribina i da imamo dvije navijački pune i aktivne tribine za derbi. Što i ima nekog smisla. Od penzionera na derbiju nema nekog selameta.
SVaka čast tebi što imaš osjećaja za raju koja nemaju, Bog ti dao lijepo zdravlje.
Kad ih hvalis toliko
Ja sam u ranijim nekim komentarima napisao desetine korisnih prijedloga kako poboljšati marketing (stvari od kojih u relanom životu zarađujem platu), nikad nisam pisao ni protiv trenera, ni igrača i kad napišem jednu dobronamjernu kritiku, neko mi pokušava zakačiti epitet stranačkog bota. Ma hajde...da ne budem vulgaran šta imam reći takvima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
E jeste tetkice...
Ako su vam skupe karte, imate sjever i riješen problem. Strpite se jednu utakmicu potrošite više glasa, a manje para i eto "uštede"
Ako su vam skupe karte, imate sjever i riješen problem. Strpite se jednu utakmicu potrošite više glasa, a manje para i eto "uštede"
Nemoj da te to zavarava. Ferencvaros kao glavni klub u Madjarskoj i Budimpesti ima oko 15000 clanova ja mislim a grad ima blizu dva miliona stanovnika, 365 milja na FB (mada za mene je to totalno nebitna referenca) i jos glavni im je sport fudbal. Ista stvar i za Slovan Bratislavu. Glavni klub iz glavnog grada i imaju negdje oko 5 milja clanova a imaju 100 milja na FB. Uspjeh diktira sve i kvalitet lige plus jos razne pizdarije, nece to svako da prati, a najvise je do uspjeha Evropskog, to je sto privlaci ljude, titule ne toliko. Mi ako ispadnemo od nekog zkljmn kluba u Evropi, raja izgube interes za pracenjem. Iskreno jest sramota kao slucaj sa Moldavcima, Gruzijcima ili onomad kao sa Zetom ili Kukesijem. Imidz se gubi.ado-hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 09:53Uzet cu primjer Hajduka i Sarajeva na facebook stranici.
Hajduk na fb prati 341k
Mi bi po nekim parametrima trebali imati oko 15 milja clanova, sasvim bi bilo OK. Ovako je ocekivano do 5 milja sa ovim stanjem.
https://www.uefa.com/uefayouthleague/cl ... evo/squad/
Squad za danas
Steta sto nema Mulalica i Alisha.Buljubasic treba za prvi tim.
Squad za danas
Steta sto nema Mulalica i Alisha.Buljubasic treba za prvi tim.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I na onom svijetu tamo cut ce se moj glas! Bordobijeli cijeli zivot ja navij´o sam za vas!
VEDRAN PULJIC! Pocivaj u miru brate nas.
04.10.2009 - 04.10.2023
VEDRAN PULJIC! Pocivaj u miru brate nas.
04.10.2009 - 04.10.2023
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Tako je, mada ni Hajduk nema neke evropske uspjehe realno, i oni su se brukali godinama (Dila Gori, Gzira itd). Al oni fkt nisu referenca za bilo sta, takva ljubav prema klubu koji 20 godina nista nije osvojio je pojam i za mnoge evropske klubove.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:17Nemoj da te to zavarava. Ferencvaros kao glavni klub u Madjarskoj i Budimpesti ima oko 15000 clanova ja mislim a grad ima blizu dva miliona stanovnika, 365 milja na FB (mada za mene je to totalno nebitna referenca) i jos glavni im je sport fudbal. Ista stvar i za Slovan Bratislavu. Glavni klub iz glavnog grada i imaju negdje oko 5 milja clanova a imaju 100 milja na FB. Uspjeh diktira sve i kvalitet lige plus jos razne pizdarije, nece to svako da prati, a najvise je do uspjeha Evropskog, to je sto privlaci ljude, titule ne toliko. Mi ako ispadnemo od nekog zkljmn kluba u Evropi, raja izgube interes za pracenjem. Iskreno jest sramota kao slucaj sa Moldavcima, Gruzijcima ili onomad kao sa Zetom ili Kukesijem. Imidz se gubi.ado-hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 09:53Uzet cu primjer Hajduka i Sarajeva na facebook stranici.
Hajduk na fb prati 341k
Mi bi po nekim parametrima trebali imati oko 15 milja clanova, sasvim bi bilo OK. Ovako je ocekivano do 5 milja sa ovim stanjem.
Kod nas je to clanstvo, fanshopovi, podrska klubu kroz oficijalne proizvode jos "u povojima". Prije 6-7 godina je na oficijalnoj stajalo ono da imamo 8700 clanova, sto je bila ukupna brojka kroz 3-4 godine u nizu. Nesto se i ne sjecam clanstva prije kako je islo i da li se to i brojalo kako treba (ovo gore od 8700 clanova je dokaz tome). Fanhsopovi takodje, prije ulaska Tana nisi nigdje ni imao kupit zvanicni dres Sarajeva, na tekme se islo u onim pijacarskim dresovima, ili dresovima Rome, Liverpula, bilo kojim crvenim majicama itd. Jbg, treba vremena da sve to postane normalno i dio kulture, pogotovo za nas zatucani narod. Raja i dalje ne kupuje online karte jer se boji toga, na more se ide trazit soba na licu mjesta jer "booking te moze zayebat", kupovina preko ebaya je "prevara", od interneta se "ne mogu zaradit prave pare" i slicno. I da takvom narodu objasnis da je clanstvo = identifikacija sa klubom, da samo na taj nacin mozes u svakom trenutku pokazat i dokazat cemu pripadas?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma to je to, meni samo mrsko bilo pisat romannapoleon72 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:46Tako je, mada ni Hajduk nema neke evropske uspjehe realno, i oni su se brukali godinama (Dila Gori, Gzira itd). Al oni fkt nisu referenca za bilo sta, takva ljubav prema klubu koji 20 godina nista nije osvojio je pojam i za mnoge evropske klubove.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 10:17Nemoj da te to zavarava. Ferencvaros kao glavni klub u Madjarskoj i Budimpesti ima oko 15000 clanova ja mislim a grad ima blizu dva miliona stanovnika, 365 milja na FB (mada za mene je to totalno nebitna referenca) i jos glavni im je sport fudbal. Ista stvar i za Slovan Bratislavu. Glavni klub iz glavnog grada i imaju negdje oko 5 milja clanova a imaju 100 milja na FB. Uspjeh diktira sve i kvalitet lige plus jos razne pizdarije, nece to svako da prati, a najvise je do uspjeha Evropskog, to je sto privlaci ljude, titule ne toliko. Mi ako ispadnemo od nekog zkljmn kluba u Evropi, raja izgube interes za pracenjem. Iskreno jest sramota kao slucaj sa Moldavcima, Gruzijcima ili onomad kao sa Zetom ili Kukesijem. Imidz se gubi.ado-hz je napisao/la: ↑04 okt 2023, 09:53Uzet cu primjer Hajduka i Sarajeva na facebook stranici.
Hajduk na fb prati 341k
Kod nas je to clanstvo, fanshopovi, podrska klubu kroz oficijalne proizvode jos "u povojima". Prije 6-7 godina je na oficijalnoj stajalo ono da imamo 8700 clanova, sto je bila ukupna brojka kroz 3-4 godine u nizu. Nesto se i ne sjecam clanstva prije kako je islo i da li se to i brojalo kako treba (ovo gore od 8700 clanova je dokaz tome). Fanhsopovi takodje, prije ulaska Tana nisi nigdje ni imao kupit zvanicni dres Sarajeva, na tekme se islo u onim pijacarskim dresovima, ili dresovima Rome, Liverpula, bilo kojim crvenim majicama itd. Jbg, treba vremena da sve to postane normalno i dio kulture, pogotovo za nas zatucani narod. Raja i dalje ne kupuje online karte jer se boji toga, na more se ide trazit soba na licu mjesta jer "booking te moze zayebat", kupovina preko ebaya je "prevara", od interneta se "ne mogu zaradit prave pare" i slicno. I da takvom narodu objasnis da je clanstvo = identifikacija sa klubom, da samo na taj nacin mozes u svakom trenutku pokazat i dokazat cemu pripadas?

Maj 98, onaj derbi kad smo napravili največu bakljadu ikada. I ja sam tu negdje

-
- Kontakt:
Koliko je trebalo da kosta karta za zapad,10?
Onda istok 7 ili 5?
Ne mogu da vjerujem o cemu se naglaba.
Puna usta Sarajeva a kad treba dati 15 za kartu,ma gdje ces to.
15 zapad nije puno da igramo protiv Klisa.
Ljudi znate li koliko kosta jedan hamburger,kafa,ili kilogram karfiola kojeg nece ni zec??
Jbt ne mogu da vjerujem sta se pise
Onda istok 7 ili 5?
Ne mogu da vjerujem o cemu se naglaba.
Puna usta Sarajeva a kad treba dati 15 za kartu,ma gdje ces to.
15 zapad nije puno da igramo protiv Klisa.
Ljudi znate li koliko kosta jedan hamburger,kafa,ili kilogram karfiola kojeg nece ni zec??
Jbt ne mogu da vjerujem sta se pise
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Eh hajde do derbija moramo nac jos jedno 6-7 tema da imamo o cemu pljuvat 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
99% postova o kartama je od ovih kojima nije pravo sto se neko zali
Velika vecina raje se ne zali uopste.
Boze, kako pricate viseno tim cijenama uopste.
Zamisli da se ponekad spakujete pa krenete na gostovanje? Koliko love treba za to, a niko A ne kaze. Jos znas da ces kasniti jer te policija namjesti tako, i znas da ce te izbaciti 10 min prije kraja.
I onda neko prica sto imamo samo 3500 clanova, ljudi dignu frku sto je za najvecu utakmicu u drzavi cijena karata povecana za par KM.
Boze sacuvaj!!!!
Zamisli da se ponekad spakujete pa krenete na gostovanje? Koliko love treba za to, a niko A ne kaze. Jos znas da ces kasniti jer te policija namjesti tako, i znas da ce te izbaciti 10 min prije kraja.
I onda neko prica sto imamo samo 3500 clanova, ljudi dignu frku sto je za najvecu utakmicu u drzavi cijena karata povecana za par KM.
Boze sacuvaj!!!!
- FKS -
Treba predložiti klubu da sve tribine na Koševu budu 15 KM, odakle nekome pravo da momke sa sjevera smatra fukarom i daje im kartu za petaka..skuplja Drina sarajevska.
Da vidimo tu ljubav neviđenu koja se ne mjeri sa ušljih 15 KM sa kojima ne možeš ništa kupiti ionako.
I još te ima obraza prozivati i nuditi socijalnu pomoć ako ti je puno. Giganti!
Da vidimo tu ljubav neviđenu koja se ne mjeri sa ušljih 15 KM sa kojima ne možeš ništa kupiti ionako.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Koliko znam na zapad idu dobrostojeci ljudi, koji imaju posao, porodicu, platu.. itd. Hoces na zapad da fino vidis teren, onda izvoli. Nisu tribine iza gola bez razloga jeftinije. I za 5 maraka ides da navijas, bodris tim, kad god odem, budem mokar ko cep.. jer to shvatim kao borbu na terenu.Zeko87 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 11:43Treba predložiti klubu da sve tribine na Koševu budu 15 KM, odakle nekome pravo da momke sa sjevera smatra fukarom i daje im kartu za petaka..skuplja Drina sarajevska.
I na sjever ide srednjoskolaca masu, kojima roditelji jos daju za uzinu. Npr, i studenata i malo drugacijeg staleza.. tako da ne stoji ova polemika oko karata.
i ti se bunis za nasu najelitniju tribinu. Kupi sezonsku i boli te cosak. Kad saberes na dobitku si.
sta kad u evropu udjemo aBd? Hoce li vam biti tesko dati 40-50 KM po utakmici?
i jedan zapad = tri sjevera.. top, za 30 maraka 6 clanova povedes na tekmu.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 04 okt 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, gh0stHZ, kogmagie46, Kyle88, napoleon72, Proximic, roccosiffredi, SamoDaKazeem, sassari i 81 gost.