Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Bogami, večeras padoše neki rekordi: Galata po prvi put pobijedila na engleskom tlu, mi po prvi put na nuli nakon prva dva kola grupne faze. Fali cijela jedna odbrambena linija, a naredni meč nećeš imati ni Casemira. Aferim.
Što se tiče smjene trenera, ne znam šta je sada dostupno, a da valja i da možeš sa njim raditi na duže. Da se nadovežem, nema tog trenera koji može prevazići ovakav zdravstveni karton odbrane na ovom nivou.
Dakle, imamo 50 nijansi sive sa otklonom ka totalnom crnilu. Niti valja, niti se u ovom trenutku imamo čemu nadati.
Što se tiče smjene trenera, ne znam šta je sada dostupno, a da valja i da možeš sa njim raditi na duže. Da se nadovežem, nema tog trenera koji može prevazići ovakav zdravstveni karton odbrane na ovom nivou.
Dakle, imamo 50 nijansi sive sa otklonom ka totalnom crnilu. Niti valja, niti se u ovom trenutku imamo čemu nadati.
Ne znam zašto svi smatrate da je trenersko ime a ne bivši igrač Uniteda rješenje?scholsey je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:01Ma ne bih ja još tjerao ETH. Tek ako ispadne iz LP i budemo loše stajali u PL. Imao je i ima vala puno problema sa ekipom. Te psihički bolesnik, te nasilnik, te povrijeđen.. a i nije da imamo koga dovesti da ga zamijeni.
Šta, doći će lupam Carrick ili Wazza, možda dići ekipu par mjeseci i to je to. Nema ni od toga ništa.
Izgledamo ofirno, brukamo se sa rezultatim, sve jest.. ali ipak pustiti ovog još neko vrijeme pa onda vidjeti šta i kako.
Glory Glory Man United
Sta ce se desiti kad ode ETH?
Kad je Bayern zaglavio s cirkusantom kakav je Tuchel znas kakvo je stanje s trenerima trenutno...
Je li neko upratio negdje neku dobru analizu sta se desava s nasom igrom trenutno? Da li ETH pokusava nametnuti nesto svoje pa to jos ne funkcionise ili je ovo stvarno raspad sistema? Kako od odbrane s najvise clean sheet-ova dođosmo do ovoga?
Kad je Bayern zaglavio s cirkusantom kakav je Tuchel znas kakvo je stanje s trenerima trenutno...
Je li neko upratio negdje neku dobru analizu sta se desava s nasom igrom trenutno? Da li ETH pokusava nametnuti nesto svoje pa to jos ne funkcionise ili je ovo stvarno raspad sistema? Kako od odbrane s najvise clean sheet-ova dođosmo do ovoga?
To i ja pokusavam skontat, da li on pokusava nesto svoje, la ne vidim…BoBo89 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:06Sta ce se desiti kad ode ETH?
Jer United nema stil kao sto sam prije rekao
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Glazeri zadovoljno trljaju ruke, imaćemo bolji pik na draftu sljedeće sezone.
Da se razumijemo kad nema rezultata kriv je trener.al... pzaredom.9499154 je napisao/la:03 okt 2023, 22:46@Anoniman
Nema ti ko doći druže za trenera, sve što valja ima ugovore. Drugo, s ovom odbranom koja je danas na terenu, nema tog Houdinya da napravi nešto korisno. Ovo je Champinship level, a ne Champions League level
Kako je bitno igrati napadacki,bitno je igrati i odbranu.
Bez pressinga,nema dobre igre i rezultata.
ETH nema postavljen sistem igre,svaka ekipa vidi slabosti Uniteda.
Na ovu taktiku igraju svi a ono sto nije dobro svaki napad protivnika je sansa za gol.
Hojlund je trenutno opravdao ocekivanja,ali sta je sa Antony?Onana?Mount?Malacia?novi ugovor Dalot itd.itd.
Ima bivsih igraca Uniteda koji su spremni preuzeti ovaj titanik,i ne bi izgledalo kao ovo nocas i svih nekoliko dana.
Ne mogu se sjetiti kad smo u Uefa takmicenjima izgubili tri utakmice zaredom.
Vjeruj brate da su mi Carrick i Wazza poslije babuke Scholesa naši najdraži igrači. Obojicu ih baš gotivim, ali ne vjerujem da su još uvijek spremni da nas vode. Wazza tek uči, Carrick je eto već imao par dobrih rezultata, ali evo i on već u ovoj sezoni sa Borom ništa specijalno.. mislim da bi to sve bilo bara-bara sa Oleovim mandatom u najboljem slučaju.Daduli je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:06Ne znam zašto svi smatrate da je trenersko ime a ne bivši igrač Uniteda rješenje?scholsey je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:01Ma ne bih ja još tjerao ETH. Tek ako ispadne iz LP i budemo loše stajali u PL. Imao je i ima vala puno problema sa ekipom. Te psihički bolesnik, te nasilnik, te povrijeđen.. a i nije da imamo koga dovesti da ga zamijeni.
Šta, doći će lupam Carrick ili Wazza, možda dići ekipu par mjeseci i to je to. Nema ni od toga ništa.
Izgledamo ofirno, brukamo se sa rezultatim, sve jest.. ali ipak pustiti ovog još neko vrijeme pa onda vidjeti šta i kako.
Za ovog jbg već znamo da nešto zna. Sad dovedi Zidanea ili nekog sličnog i opet ganjaj njemu igrače par rokova, uigravaj ih, milijardu stvari koje dolaze sa takvim trenerom.. i opet je pitanje hoće li uspjeti.
Sad za sad, ja bih prvo neko vjersko lice doveo da šta prouči u Carringtonu.. jer mi je neshvatljivo kakve greške prave.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma vraćaj Fergija, nema još ni 85.
Najniža tačka kluba u zadnjih deset godina, a bilo ih je dooosta u tom periodu. Što je najgore uvijek se imalo nekakvo rješenje pa da imaš neku nadu da će biti bolje, sad apsolutno niko ne zna šta treba učiniti da se popravi situacija. Ko kaže da bi Conte ili Zidane sa ovim igračima išta bolje prošli?
Najniža tačka kluba u zadnjih deset godina, a bilo ih je dooosta u tom periodu. Što je najgore uvijek se imalo nekakvo rješenje pa da imaš neku nadu da će biti bolje, sad apsolutno niko ne zna šta treba učiniti da se popravi situacija. Ko kaže da bi Conte ili Zidane sa ovim igračima išta bolje prošli?
Lakše je u Interu bit dobar golman kad imaš beton odbranu ispred sebe, daje ti smirenost. Evo i sad Sommer rastura kao i Onana prošle godine
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
+sporija liga + manji pritisak + dublje odbrane
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naravno, slažem se, trener će na kraju zaplatiti, jer se krediti od prošle sezone ubrzano troše. ETH je OK lik, ali, jedno je trenirati mlade nadolazeć igrače u Ajaxu u ligi gdje ti je titula skoro zicer, a šta god uradiš mimo iste je beton, a sve to u komparaciji sa UTD gdje si pod lupom i gdje se priznaju samo pobjede. Prošlu sezonu je imao “benefit of the doubt”, dobro je odradio i logično se očekivao upgrade ove sezone, što se na kraju pretvorilo u epski odron.Anoniman je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:13Da se razumijemo kad nema rezultata kriv je trener.al... pzaredom.9499154 je napisao/la:03 okt 2023, 22:46@Anoniman
Nema ti ko doći druže za trenera, sve što valja ima ugovore. Drugo, s ovom odbranom koja je danas na terenu, nema tog Houdinya da napravi nešto korisno. Ovo je Champinship level, a ne Champions League level
Kako je bitno igrati napadacki,bitno je igrati i odbranu.
Bez pressinga,nema dobre igre i rezultata.
ETH nema postavljen sistem igre,svaka ekipa vidi slabosti Uniteda.
Na ovu taktiku igraju svi a ono sto nije dobro svaki napad protivnika je sansa za gol.
Hojlund je trenutno opravdao ocekivanja,ali sta je sa Antony?Onana?Mount?Malacia?novi ugovor Dalot itd.itd.
Ima bivsih igraca Uniteda koji su spremni preuzeti ovaj titanik,i ne bi izgledalo kao ovo nocas i svih nekoliko dana.
Ne mogu se sjetiti kad smo u Uefa takmicenjima izgubili tri utakmice zaredom.
ETH ima dvije stver koje ne idu u prilog otkazu (osim ako sam ne odluči da ode) - ima golem kredit kod gazdi, veliki posao je obavio prošle godine, a drugo, neće niko ozbiljan kod nas. Neriješena vlasnička struktura i neizvjesnost oko kluba “tjeraju” ozbiljne menadžere od nas. Mi ti trenutno dođemo ko i Chelsea. Nije da para nema, uprkos opjevanoj škrtosti Glazera - dalo se finih novaca i ovaj put na pojačanja. Nisu Hojlund, Mount, Onana i ostali pali s neba. Ali nedostaje ona neka “kultura kluba” - da si svjestan gdje igraš, koja su očekivanja, šta je nedopustivo. MI imamo igrače koji su u privatnom životu prodični nasilnici (Antony i Greenwood), igrače koji su nezainteresovani za život (Sancho), igrači koji u neko “normalno” doba nikada ne bi dobili poziv da dođu kod nas (Maguirre, Dalot i slični).
Suma sumarum, možeš ti ovo sve zakrpiti sa nekom lokal legendom, ali sve dok oko kluba vlada neizvjesnost, dok se ne zna ko pije i ko plaća, nema ništa od nas. Dakle, daj više da se ta prodaja obavi i da su vlasnici ozbiljni oko uspjeha kluba. Ovim sadašnjim je samo bitan ROE. Sve ostalo je nebitno
Nije to toliko sto nam je odbrana bas beton vec jednostvano sto svi znaju igrati s loptom u nogama i postoji sistem koji odgovara igracima, koliko god on imao i nekih mana.
Ten hag je napravio ogromnu gresku sto nije prvo doveo adekvatne vezne i odbrambene igrace pa tek onda golmana kao sto je onana, te na taj nacin iskoristio potencijal i prednost koji takvi golmani sa tom vrstom rizicnog pristupa imaju. Ovako je ostao na nicijoj zemlji, i to se sad bas vidi.Puno mu je bolje bilo da je jos jednu sezonu ostavio linijskog golmana kakav je de gea ili da je kupio nekog drugog golmana tog tipa jer to je ono sto ovaj tim utd treba da bude koliko toliko solidan pozadi.
Ma nije problem istrpiti trenera (istrpio je recimo Arsenal Artetu, pa su dosli na veoma dobar nivo sa njim i sklopiki jako lijepo ekipu), vec je problem kad u tom procesu trener nema svlacionicu iza sebe, nema povjerenje igraca i svako malo neki skandali i sukobi na relaciji trener-igraci. Sta god da je Celo zamislio i koliko god da je tezak prelazak na taj sistem, da bi to uspjeli on mora imati ujedinjenu svlacionicu koja vjeruje u to, a kako izgleda u njegovoj svlacionici je pravi haos. Sta ja njemu samo zamjerema jako los izbor pojacanja - od golmana pa do napada svako njegovo pojacanje se nije pokazalo dobrim. Ovaj napadac pokazuje da bi mogao biti dobar, i Kazo prosle sezone je bio jako dobar (ali Kazo nije njegova zelja), i ne svidja mi se javno iznosenje loseg misljenja i mana nj govih igraca, tipa De Gea ne zna sa nogom on ce na klupu i slicno - to se ne govori javno i novinarima ili za Sanca ovo - ne ides pred novinare i kazes on je lijen nece da trenira ovo on. Te stvari se rijesvaju interno u krugu kluba a ne sa engleskom i svjetskom javnosti - vjerovatno zbog tog i nema podrsku svlacionice.EPL je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:09To i ja pokusavam skontat, da li on pokusava nesto svoje, la ne vidim…BoBo89 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:06Sta ce se desiti kad ode ETH?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Letimično sam nešto gledao utakmicu sinoć i igrom slučaja vidim i drugi go koji smo primili. Znači Lindelof, Varane i Casemiro ne mogu da isprate jednog igrača Galate koji utrčava sam ispred golmana, dok recimo Dalot prati "svog" igrača ali koji je dalje od igrača koji je postigao go, po meni je on trebao kad je vidio da ovi levati ne mogu stići igrača prebaciti fokus na njega jer je ipak on bliži golu i u izglednijoj je prilici da zabije go od igrača kojeg nominalno Dalot treba da čuva. O "kreativnosti" napadača, psihološkom stanju ekipe, svim problemima van terena ne treba ni trošiti riječi..Pisao sam već nekad da je Onanu džaba doveo kad nema s kim igrat..sigurno 50% keša što smo potrošili je bačeno u vodu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- VivaLaStella
- Kontakt:
Joj de pustite ba tog Sancha vise. Taj lik je dobio 3 mjeseca godišnjeg zbog "psihičkih problema" i ni to mu očito nije bilo dovoljno + je kmečao jer mu se nije svidio način na koji je taj slučaj iskomuniciran u javnosti. Znači propustio 3 mjeseca radi, blago rečeno, qrcobolje i sad mu opet nije pravo jer ga se proziva za njegovo neodgovorno ponasanje. Taj lik prima 250k sedmicno, mater mu yebem.Sport90 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:32Ma nije problem istrpiti trenera (istrpio je recimo Arsenal Artetu, pa su dosli na veoma dobar nivo sa njim i sklopiki jako lijepo ekipu), vec je problem kad u tom procesu trener nema svlacionicu iza sebe, nema povjerenje igraca i svako malo neki skandali i sukobi na relaciji trener-igraci. Sta god da je Celo zamislio i koliko god da je tezak prelazak na taj sistem, da bi to uspjeli on mora imati ujedinjenu svlacionicu koja vjeruje u to, a kako izgleda u njegovoj svlacionici je pravi haos. Sta ja njemu samo zamjerema jako los izbor pojacanja - od golmana pa do napada svako njegovo pojacanje se nije pokazalo dobrim. Ovaj napadac pokazuje da bi mogao biti dobar, i Kazo prosle sezone je bio jako dobar (ali Kazo nije njegova zelja), i ne svidja mi se javno iznosenje loseg misljenja i mana nj govih igraca, tipa De Gea ne zna sa nogom on ce na klupu i slicno - to se ne govori javno i novinarima ili za Sanca ovo - ne ides pred novinare i kazes on je lijen nece da trenira ovo on. Te stvari se rijesvaju interno u krugu kluba a ne sa engleskom i svjetskom javnosti - vjerovatno zbog tog i nema podrsku svlacionice.EPL je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:09To i ja pokusavam skontat, da li on pokusava nesto svoje, la ne vidim…BoBo89 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:06Sta ce se desiti kad ode ETH?
Znaci u Dortmundu se pokazao kao neodgovoran jer je kasnio na sve... isto tako i u Eng. reprezentaciji, a sad i u Manchesteru.
I onda je nekom kriv Ten Hag jer je reagovao kako je reagovao. Treba sad napakovati svaki njegov postupak i dobar i loš, da bi se objasnili ovi preloši rezultati?
Ne vidim apsolutno jedan razlog zašto ne bi imao podršku svlačionice i otkud ti uopšte ideja da je nema? Mogu razumiti da je Sancho nezahvalni komadic izmeta, ali eto zasto bi ga bojkotovao recimo Rashford koji je od ETH dobio podršku i strpljenje kakvo nije imao ni kod jednog od prethodnih menadžera
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Je li Sanco **** - jeste. Je li United ga se United trebao rijesiti jeste, je li ga trebao zakovati na trbine jeste, ali prljavi ves ne iznosis na preskonferenciju- na pitanje gdje je dobvoljan odgovor je tehnicka/takticka odluka i zavrseno. A nije samo Sanco popljuvan javno. Popljuvan je i De Gea koji je starosjedlac i to brotalno kako ga je vrijeme pregazilo i slicno - to se ne radi. I normalno da to utice na druge igrace kad javno blatis njegove kolege (koliko god to zasluzili) to je intima iz svlacionice i te stvari ostaju u svlacionici. A kako igraju kako se zalazu bas se vidi da padaju na glavu i da vlada jednstvoVivaLaStella je napisao/la: ↑04 okt 2023, 09:38Joj de pustite ba tog Sancha vise. Taj lik je dobio 3 mjeseca godišnjeg zbog "psihičkih problema" i ni to mu očito nije bilo dovoljno + je kmečao jer mu se nije svidio način na koji je taj slučaj iskomuniciran u javnosti. Znači propustio 3 mjeseca radi, blago rečeno, qrcobolje i sad mu opet nije pravo jer ga se proziva za njegovo neodgovorno ponasanje. Taj lik prima 250k sedmicno, mater mu yebem.Sport90 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:32Ma nije problem istrpiti trenera (istrpio je recimo Arsenal Artetu, pa su dosli na veoma dobar nivo sa njim i sklopiki jako lijepo ekipu), vec je problem kad u tom procesu trener nema svlacionicu iza sebe, nema povjerenje igraca i svako malo neki skandali i sukobi na relaciji trener-igraci. Sta god da je Celo zamislio i koliko god da je tezak prelazak na taj sistem, da bi to uspjeli on mora imati ujedinjenu svlacionicu koja vjeruje u to, a kako izgleda u njegovoj svlacionici je pravi haos. Sta ja njemu samo zamjerema jako los izbor pojacanja - od golmana pa do napada svako njegovo pojacanje se nije pokazalo dobrim. Ovaj napadac pokazuje da bi mogao biti dobar, i Kazo prosle sezone je bio jako dobar (ali Kazo nije njegova zelja), i ne svidja mi se javno iznosenje loseg misljenja i mana nj govih igraca, tipa De Gea ne zna sa nogom on ce na klupu i slicno - to se ne govori javno i novinarima ili za Sanca ovo - ne ides pred novinare i kazes on je lijen nece da trenira ovo on. Te stvari se rijesvaju interno u krugu kluba a ne sa engleskom i svjetskom javnosti - vjerovatno zbog tog i nema podrsku svlacionice.
Znaci u Dortmundu se pokazao kao neodgovoran jer je kasnio na sve... isto tako i u Eng. reprezentaciji, a sad i u Manchesteru.
I onda je nekom kriv Ten Hag jer je reagovao kako je reagovao. Treba sad napakovati svaki njegov postupak i dobar i loš, da bi se objasnili ovi preloši rezultati?
Ne vidim apsolutno jedan razlog zašto ne bi imao podršku svlačionice i otkud ti uopšte ideja da je nema? Mogu razumiti da je Sancho nezahvalni komadic izmeta, ali eto zasto bi ga bojkotovao recimo Rashford koji je od ETH dobio podršku i strpljenje kakvo nije imao ni kod jednog od prethodnih menadžera
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da je ovo prvi put da United ima problem sa svlačionicom i atmosferom tamo onda bih i rekao da je do trenera, al bukvalno sve i jedan trener poslije Fergiea je imao iste probleme, ako si upratio iole kroz medije, svaki put se to ponavlja iznova, čim dođe prva rezultatska kriza krenu iznositi prljavi veš i sa pričom kako igrači ne vjeruju treneru, kako je izgubio svlačionicu i slično.Sport90 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:32Ma nije problem istrpiti trenera (istrpio je recimo Arsenal Artetu, pa su dosli na veoma dobar nivo sa njim i sklopiki jako lijepo ekipu), vec je problem kad u tom procesu trener nema svlacionicu iza sebe, nema povjerenje igraca i svako malo neki skandali i sukobi na relaciji trener-igraci. Sta god da je Celo zamislio i koliko god da je tezak prelazak na taj sistem, da bi to uspjeli on mora imati ujedinjenu svlacionicu koja vjeruje u to, a kako izgleda u njegovoj svlacionici je pravi haos. Sta ja njemu samo zamjerema jako los izbor pojacanja - od golmana pa do napada svako njegovo pojacanje se nije pokazalo dobrim. Ovaj napadac pokazuje da bi mogao biti dobar, i Kazo prosle sezone je bio jako dobar (ali Kazo nije njegova zelja), i ne svidja mi se javno iznosenje loseg misljenja i mana nj govih igraca, tipa De Gea ne zna sa nogom on ce na klupu i slicno - to se ne govori javno i novinarima ili za Sanca ovo - ne ides pred novinare i kazes on je lijen nece da trenira ovo on. Te stvari se rijesvaju interno u krugu kluba a ne sa engleskom i svjetskom javnosti - vjerovatno zbog tog i nema podrsku svlacionice.EPL je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:09To i ja pokusavam skontat, da li on pokusava nesto svoje, la ne vidim…BoBo89 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:06Sta ce se desiti kad ode ETH?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I bukvalno je sa svakim trenerom i bio takav odnos. Ko je kriv igraci, trener uprava. Hocu da kazem United treba nekog istrpiti i pustiti 4-5 godina na celu da napravi svoju pricu. Samo se pitam je li ovaj lik za to sposoban, i moze li on izdrzati sav taj pritisak. Mozda dodje do tih sranja na relaciji trener igrac zbog prevelikog pritiska na trenera i te silne neurednosti u strukturi upravljanja uniteda. Bilo kako bilo nestovje truhlo u drzavi United i to je tako vec deceniju.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 12:10Da je ovo prvi put da United ima problem sa svlačionicom i atmosferom tamo onda bih i rekao da je do trenera, al bukvalno sve i jedan trener poslije Fergiea je imao iste probleme, ako si upratio iole kroz medije, svaki put se to ponavlja iznova, čim dođe prva rezultatska kriza krenu iznositi prljavi veš i sa pričom kako igrači ne vjeruju treneru, kako je izgubio svlačionicu i slično.Sport90 je napisao/la: ↑04 okt 2023, 08:32Ma nije problem istrpiti trenera (istrpio je recimo Arsenal Artetu, pa su dosli na veoma dobar nivo sa njim i sklopiki jako lijepo ekipu), vec je problem kad u tom procesu trener nema svlacionicu iza sebe, nema povjerenje igraca i svako malo neki skandali i sukobi na relaciji trener-igraci. Sta god da je Celo zamislio i koliko god da je tezak prelazak na taj sistem, da bi to uspjeli on mora imati ujedinjenu svlacionicu koja vjeruje u to, a kako izgleda u njegovoj svlacionici je pravi haos. Sta ja njemu samo zamjerema jako los izbor pojacanja - od golmana pa do napada svako njegovo pojacanje se nije pokazalo dobrim. Ovaj napadac pokazuje da bi mogao biti dobar, i Kazo prosle sezone je bio jako dobar (ali Kazo nije njegova zelja), i ne svidja mi se javno iznosenje loseg misljenja i mana nj govih igraca, tipa De Gea ne zna sa nogom on ce na klupu i slicno - to se ne govori javno i novinarima ili za Sanca ovo - ne ides pred novinare i kazes on je lijen nece da trenira ovo on. Te stvari se rijesvaju interno u krugu kluba a ne sa engleskom i svjetskom javnosti - vjerovatno zbog tog i nema podrsku svlacionice.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ko se ne može nositi sa pritiskom nek ne dolazi u United, bio igrač bio trener. United je uvijek bio klub za najveće domete a sa tim dolazi i pritisak. Ako ne mozes podnjeti javnu kritiku kad godinu dana ne mozes predriblati igrača dovidjenja prijatno..Ferguson je vjerovatno najbolji trener svih vremena i istog vjerovatno nećemo naći, ali vrijeme je i da sa jednim pogodimo..A ne sve izvlakuša trening centar, struktura i ostalo..Kako je njemu bilo, doveo C.Ronalda iz Sportinga pa mu ga Real oteo, za to vrijeme jedna liga šampiona i par engleskih liga..sad ovi imaju milione ne mogu pojačanje da ubodu, mene je toga najviše sramota...Ljudi prozivaju Glazere,ljudi nikad nisu izašli na neku presicu nekoga napali, šute i daju milione, red je da isto počnu raditi i oni koji te milione uzimaju..
Slatina Bog i batina
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma brate niko nije rekao da je Onana bolji shot stopper od De Gee čak ni kad je tek potpisao, ali daj bar nadji nacin da iskoristiš one kvalitete zbog kojih si ga doveo..
Njegov dolazak je poceo negativno uticati na kompletnu igru, jer ta igra nogom po kojoj je poznat ohrabruje one debile da vrate loptu nazad čim osjete malo pritiska .. Recimo dok je De Gea bio, vraćanje lopte golmanu je bila najzadnja opcija
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.