Slažem se. Desi se svakome dan da mu prosto ne ide. Lauti će to nadoknaditi kad bude najviše trebalo
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Dolazi bento za naredni 15 godina sljedece sezone il neko top ime ako nas ovi arapi uzmu znao sam ja da ovaj kosooki smrad namjerno nije ni jedan transfer platio ove sezone nego ostavio za sljedecu da on nemora vadit iz djepa usta ga namazana
Platio je Steven dovoljno igrača. I to top igrača.
Taj rasizam je fuj. Momak baš voli Inter i da nije tog kineskog sranja ulagao bi sigurno puno više. A i ovako nas je vratio u vrh Evropskog fudbala...
Taj rasizam je fuj. Momak baš voli Inter i da nije tog kineskog sranja ulagao bi sigurno puno više. A i ovako nas je vratio u vrh Evropskog fudbala...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Slažem se, ali ako već ne mogu ulagat iz opravdanih razloga nek onda fino prodaju klub. Koliko sam upratio ima realno dobrih ponuda (preko 1 milijarda)
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Doveo marota za djabe a ovaj i sto je doveo na kraju sezone unovcio lukaku hakimi od trenutni prvi 11 samo je pavard placen ko top pojacanje sve ostalo na free il na soping karticu od 10 rata
Ko je doveo Marottu? Ti?
Mislim da on baš ne želi prodati klub. Al ako je ovo istina da ima ponuda od 1,3 milijarde vjerujem da će prodati.
Kakogod nakon Morattia daleko najbolji vlasnici. Da nije zabrana ulaganja...
Ma razumijem da ga ne ide Hajde ok, al nerazumjem kad neces da dodas a igrac ti stoji sam na drugoj i samo treba da je ubaci.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Eto da nebi kineza nebi bilo ni intera daleko njemu kuca bila od intera i nek ga voli ispred tv kao i ja tebi je dobar meni je kosooki smrad ljigavac zutac jedac pasa itd itd mislim da je dovoljno rasisticki da ga ne moram vise kitit
Pa nije ni to daleko od istine. Da je ostala prevara od Thohira ko zna šta bi bilo od kluba.ElPrincipe je napisao/la: ↑03 okt 2023, 23:55Eto da nebi kineza nebi bilo ni intera daleko njemu kuca bila od intera i nek ga voli ispred tv kao i ja tebi je dobar meni je kosooki smrad ljigavac zutac jedac pasa itd itd mislim da je dovoljno rasisticki da ga ne moram vise kitit
Suning je vratio Inter u vrh LŠ.
A ti si obični rasista. I sramota je da si još na ovom forumu.
-
- Kontakt:
Nemoj da me vrijedjas nisam obicni nego extra giga ultra mega salu na stranu meni je mrzak imam pravo da ga mrzim i vrijedjam kao sto ti imas pravo da ga volis cjenis i postujes jednostavno razilazenje misljenja i stavova a da sam rasista to je tvoje subjektivno misljenje i zakljucak zbog toga sto sam napiso kosooki smrad ako tako mislis nek ti bude a sta cemo sa abisom buljavim djubretom 

Ma samo budi realan. Nije stvar u tome da li ga voliš ili ne. Da nije kineskih zabrana ja vjerujem da bi Inter bio još jači,a i ovako je urađen dobar posao. Da treba prodati klub, treba svakako. Al i da je dobar,dobar je.
Buljo smrad. U očima mu vidiš da mrzi Inter.
Rasisto
Rasisto
Jao gledam sada poslije utakmice Lautaro pozdravlja Cruza i njegovog sina
Kakav je to dzoker sa klupe bio
....
Hakan se mora odmoriti pod hitno, ne moze on igrati stalno ovu poziciju i svaku utakmicu....
Acerbi koliko god smeta nekima momak igra odlično, bori se muski za svaku loptu....
Ali duo na lijevoj strani Bastoni i Di Marco
kako samo otvaraju prostor i trce, kao da imaju dvoja pluća....

Kakav je to dzoker sa klupe bio

Hakan se mora odmoriti pod hitno, ne moze on igrati stalno ovu poziciju i svaku utakmicu....
Acerbi koliko god smeta nekima momak igra odlično, bori se muski za svaku loptu....
Ali duo na lijevoj strani Bastoni i Di Marco

-
- Kontakt:
Ma ljubi brat u prljav vrat svog borca za ljudska prava i jednakostMago je napisao/la: ↑04 okt 2023, 07:17Ma samo budi realan. Nije stvar u tome da li ga voliš ili ne. Da nije kineskih zabrana ja vjerujem da bi Inter bio još jači,a i ovako je urađen dobar posao. Da treba prodati klub, treba svakako. Al i da je dobar,dobar je.
Rasisto![]()

I ja sam gledo malo prije taj klip stvarno emotivan klip koji budi neka ljepa sjecanja i osjecanja el žardinjero je uvjek biò jedan od nas

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ljudi nemojte zaboraviti na utakmicu.
Kakav gol

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
uuuu 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Mora on upropastit onakav gol sa svojom gluposcu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zestok pad u igri nakon primljenog gola, ali valjda privedu ovo kraju mirno.
O Lautaru se sve zna ali kakav je igrac Thuram.
O Lautaru se sve zna ali kakav je igrac Thuram.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.